Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar nie kimse fiyat hakkında bilgi vermiyor ve resim eklemiyor yada atmıyor biribrimizle aylaşalım lütfen yaptırmayı düşünenler ve bu aşamada olanlarında merakını maruz görün lütfen aslıı senin bacaklarını merka ediyorum antepe olduğum için muayeneye gidemem senikide benimki gibi incemi bana mail at yada facebooka ekle kullanıyorsan en kötü msn adresini ver lütfen

kızlar cmt için ferruh beyden randevu aldım.gidip bi muayene olucam haberleri size yazarım yine bakalım ne fiat vercek.ben çok zayıf biri olmadığım için yağ bulma konusunda çok zorlanacağınım sanmıyorum

Edge,
şimdi aldım mailini,
gerçekten cok iyi olmuş umarım yağların erimez.Bu arada yağ alınan bölgelerin durumu nasıl?
cukurlaşma falan var mı?yoksa aynen eskisi gibi mi

edge34 sen banada yollıcaktın özeldende bende seni eklicektim hani
sonra banada email atacaktınn

edge tmm tmm buraya takılalı hiç msn e girmiyordum.ben msj burdan gelir die bekliyordum cnm ya senide ekledim hemen çok sevindimmm tşk ederimm.Yarın işten gelince ilk işim msn açıp bakmak olacak öpüldün

edge canım bana göndermişsin çok teşekkür ederim. acayip fark etmiş, .çok iyi olmuş iyiki yaptırmışsın. inşallah erimez dua edelim. çok sağol gönderdiğin için. ne kadar vermiştin bi de? söylediysen de kafam çok dalgın unutmuşum canım

edge muhteşem olmuş bacakların. Resmini gönderdiğin için çok teşekkür ederim. Ve kızlar inanın ki benim bacak alt kısımları edgeninkilere çok benziyo, üst kısımları bu kadar ince değil, daha kalın, yani diz içlerim daha çıkık. Ama bu da daha fazla yağ demektir. Keşke resmimi buraya eklemeyi becerebilsem o zaman çok iyi anlardınız beni.. Bu c tesi pazar çalışıyorum, ama muhtemelen işten çok geç çıkmam. O zaman naapıp edip ablamın makinesiyle gizlice çekiceem resmimim, ama ekrana eklemeyi bilmiyorum, onu da yapmak için elimdn geleni yaparım. Çok heyecanlandım şimdi gerçekten. Ama hasan bey bana niye illa silikon olsun diye tutturdu anlamadım şimdi. Deemek ki yapılabiliyomuş. Üstelik edgenin üst kısmı benden de zayıf. Acaba edgenin resmiyle gerçeği arasında fark var mı diyorum ama sanmam. En kısa zamanda resmimi yoliicaam ve ben de ferruh beye gitçeem, tam da umutlarım tükenmişti.. Umarım bu sefer de boşa çıkmaz.

edge bende aldım resimleri gerçekten çok hoş olmuş ama bacak yapmızı çok farklı keşke benim bacaklarımda sneinki gibi olsada inan yağ enjektesi bile yaptırmam güle güle kullan yağlarının erimemesi dileği ile :)

edge sagol canım bizi kırmayıp resimlerini gönderdiğin için bacakların gerçekten çok güzel olmuş gayet başarılı bi amaliyat olmuş bence umarım hiç erimez mutlu mutlu giyebilirsin eteklerini tekrar teşekkürler

edge ya sen bugün hiç int takılmadın anlaşılan.bana da resimlerin gelmedi.Yarın gitcem ferruh beyin yanına gitmeden önce görmeyi çok isterdim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…