Pınarcım,
Yağların erimesi ile ilgili doktorun sana bilgi vermiştir sanırım. Benim merak ettiğim bişey var. Bir kaynaktan okuduğum kadarıyla enjekte edilen yağlar zamanla oradaki dokular arasında damarlanarak kalıcı olabiliyormuş.. yani yağlar ne kadar damarlanabilirse o kadar kalıcı oluyormuş. O nedenle kan dolaşımı o bölgede ne kadar iyi ise, damarlanma ve böylece yağların kalıcı olması da o kadar kolay oluyormuş..
merak ettiğim şey şu, doktorun sana o bölgede kan dolaşımını hızlandırıcı masaj ve spor egzersizleri önerdi mi, yoksa aslında yağları eritmemek için spor yapmamak hatta hiç kıpırdamamak falan mı gerekiyor??
paylaşırım tabiki pınarcım..bu konuda elimden geldiğince çok şey araştırmaya çalışıyorum. Ama sen de doktoruna tekrar sormalısın canım bu konuyu ...
Sen hala yatıyor musun, yoksa yavaştan ayaklandın mı? Nasıl hissediyosun?
İnan tekrar tekrar sordum tulsa :))))))))) bunların dısında bişey ilave etmedi, ben de soylediklerine uyuyorum işte harfiyen, ben ilk gunden beri ayakta dolanabiliyorum cnm hatta artık yururken acı fln da yok sayılır az var, ama ben yine de erir diye korkumdan yatıyorum surekli:))
ben inanıyorum, harika olacak senin için..biz de senden cesaret alacağız
arkadaşlar merhaba bütün yazılanları okumadım ama bacağa protezden yağ dolgusundan falan bahsetmişsiniz. ben de popoya yağ enjeksiyonu diye bir konu açmıştım. kimse bişey yazmamıştı. arkadaşlar popoya silikon konduğunu biliyorum da ben daha çok yağ enjeksiyonu ile ilgileniyorum. tabi böyle bişey oluyorsa. bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar. iyileşmekte olan tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum...
cok tsk. ederim nurgul_gul inşallah sen de mukemmel sonuc alır busefer tamamiyle kurtulursun ark.ım, asagıda yeni doktorun yontemiyle ilgili yazdıklarını da okudum; ben de doktoruma neden bi seferde verilmiyor diye sormustum, o da fazla versem de ordaki beslenecekleri besin miktarı belli, besini yetmeyen mecbur ölücek şeklinde izah etmişti, senden rica etsem doktorunla gorustugunuz zaman bu olayı da sorar mısın ben cok merak ettim simdi, transferle yagları hiç oldurmeden koyması zaten buyuk avantaj, ancak koyduktan sonra orda hepsinin yasamalarını nasıl saglıyor işte bunu cok merak ettim, sorarsan cok sevinirim ark.ım,şimdiden tesekkurler, sevgilera.s.
sevgili Leydi,
Senin ilgilendiğin DR. Cihantimur' un yağ transferini anlatan kısa bir videosunu izledim netten.belki sen de izlemiş olabilirsin? bu yöntemi sadece onun kullanıyor olması biraz endişelendiriyor beni aslında..çünkü hem daha önce denenmemiş, hem de yaygın ve kabul görmüş bir yöntem değil (henüz)... AMa yağ kalıcılığı konusunda da diğer yöntemlere göre oldukça iddealı..O yüzden biraz kafam karışık bu doktorla ilgili..
ayrıca minimaus, bu videoda DR. Cihantimur senin soruna da değiniyor biraz. Yağ transferi ile popo bölgesine de uygulama yapıyormuş..
Merhaba pnr
Seni böyle mutlu heyecanlı görünce inan bizde heyacanlanıp umutlanıyoruz.Öncelikle geçmiş olsun dilerim herşey yolunda gider emeklerin boşa gitmez inşallah.
Benim merak ettiğim çok acı çekiyomusun bacakların dışında vücudunda çok şişlik oluyomu yağ alınan bölgede incelme oldumu Benim 2 küçük çocuğum var benim hemen ayaklanmam lazım kalkıp dolaşmakta zorluk çekiyormusun.Senin bilgin varmı bilmiyorum ama Naci Çelik düşünüyorum ben Görüşme yaptınmı hiç onla.Herşey gönlünce olsun sevgiler
kızlar nerelerdesiniz pınarcım nasıl gidiyor tamamen iyileştinmi morlukların geçiyordur yavaş yavaş arada gel merak ettirme bizi