Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi063 öncelikle sana teşekkür ediyorum seni en başından beri takip ediyorum geçirdiğin ameliyatları yaşadığın sıkıntıları. yaşadığın herşeyi burada bizlerle paylaştın.çoğu zaman bana yazdıklarınla cesaret verdin bu cesaretle eşimi ikna ettim.süreklide araştırdım ve bana en güven veren doktoru seçmeye çalıştım.,eşimde sen mutlu olacaksan riskleri seninle paylaşırım destek olurum dedi sağolsun.şimdi herşeye rağmen en mantıklı yönten yağ enjektesi gibi geliyor bana.yanlız burada ameliyata girecek arkadaşlara kararlarını vermiş olmalarına rağmen ince eleyip sık dokumalarını bunun neticede bir ameliyat olduğunu ve genel anestezi altında yapılıyorsa ailelerine yada varsa eşlerine bunusöylemelerini tavsiye ediyorum.allah korusun herşey insanlar için bunuda gözardı etmemek gerek.Dileğim herşeyin hayırlısı HEPıMıZ ıÇıN.

Leydi063 deneyimlerini ve sonuclari bizimle paylastigin icin ben de sana tesekkur etmek istiyorum.
bu konu bizler icin cok hassas iyi sonuclar alabilmek icin tum olumlu ihtimallere sicak bakiyoruz ama gercekten cok saglikli dusunup dogru kararlar vermeliyiz. kendimizi daha iyi hissetmek icin bir yola ciktiktan sonra olumsuz bir sonucla karsilasip daha da mutsuz olmayalim ve en kotusu umutsuzluga dusmeyelim...
ben biran once bu sorundan kurtulmak icin herseyi goze aldim ama neyin dogru secim oldugunu bilemiyorum. Dr.'lar tabii ki kendi ilgi alanlari dahilinde bilgilendirici, ikna edici, umutlandirici konusuyorlar ama bu derdi yasayan biri olarak sansimi %'lik ihtimallere birakmak istemiyorum... bunun en garantili yolu da bu operasyonlari gecirmis kisileri takip etmek ve onlarin deneyimlerinden sonuclar cikarmak. lutfen operasyon gecirmis ya da farkli bilgiler edinen arkadaslar bizleri burada bilgilendirsinler.

tulsa sen hasan beye ameliyat olacaktın değil mi... papatya tarlası ona olmuştu ve çok memnundu...

Dior ben henüz karar vermedim..Hasan bey ile bir ön görüşme yaptım..Ayın 27'sinde Ahmet Karacalarla randevumuz var, bu doktor benim için önemli. Onunla görüştükten ve Angelim, Edge, Sarpo ve Spicy'den haberler aldıktan sonra karar vereceğim..
Umarım bizi bilgilendirmeye devam ederler..

Ve Leydi o kadar haklısın ki yazdıklarında..Aceleye gelmemeli, bütün olumlu olumsuz yanlarını iyi değerlendirmeliyiz..Hepimiz için en güzeli olur umarım.

En son baktığımdan beri ne çok şey yazılmış hepsini tek tek okudum :) Eğer benim hızlı karar vermem için acele ettiğimi sanıyorsanız arkadaşlar bu hemen verilmiş bi karar değil. Aslına bakarsanız 2-3 yıldan beri çok ciddi şekilde araştırıyorum ilk zamanlar silikon istedim çünkü araştırmalarım sonucu doktorlar yağların eridğini ve en az 2-3 seans olması gerektiğini yazmışlar hep internet sitelerinde o yüzden ilk başlarda yağ enjektesine hiç sıcak bakmadım. Silikon önceliğimdi ama açıkçası ileride ne olacağını bilemediğimiçin askıya aldım bir süre araştırmalarada devam etti tabiki ama bir süre sonra dedimki heralde yok hayatım boyunca böyle olucak böyle devam edicek sandım ümitlerim kırıldı burayı yeni keşfettim en başından sonuna kadar yazılanları büyük bir merakla okudum hepsini okumadanda bişeyler yazmak istemedim ameliyat olanları tecrübeleri çok önemli bunu herkes bilir ama şuda gerçekki herkeste aynı sonucuda göstermez hepimiz istiyoruz kii sonuçlar çok güzel olsun artık kurtulalım bu dertten ve insanın en karasız olduğu zamanlar bu zamanlar. Aslında karar verişim size hızlı ve aceleci gibi gözükmüş olabilir ama çok kararsız kaldım gerçekten. En azından yağ enjeksiyonu yaptırmalıyım dedim sonradan erise bile belki sonradan tekrar yaptırma imkanım olabilir fakat silikon öyle değil ilerde her türlü zararı verebilir. Bende bir risk alıp yağ enjeksiyonuna karar verdim. Ben hayatta hep risk almasını seven bir insan oldum ve herkesin azda olsa biraz risk alması gerektiğini düşünmüşümdür her zaman. Bu kararı verdim belki sonucunda pişman olabilirim fakat en azından denedim yaptım ama olmadı diyebilirim yaptırmadığım içinde pişman olmam. Hee gizli yaptırma konusuna gelince ben bahsettim eşime ama kesinlikle kabul etmediği için ve aslada bunu kabul etmeyeceğini bildiğim için bir kere bahsetmedim çünkü bu kez biliyorumki ben bu şansımı kaybedicem. Ya onun istediği gibi vazgeçicem olmayacağım hayatıma bu şekilde devam edeceğim yada kendim için bişey yapıp hayallerime kavuşacağım. Ben seçiçimi yaptım sadece sonucunun güzel olması için dua ediyorum. Sizdende dualar bekliyorum :)

Dualarımız seninle sarpo inşallah iyi haberlerini duyarız. Sanırım cmt. seninle görüşme imkanımız yok

cumartesi akşamı mutluluğumuzu paylaşırız inşallah....ayrıca ben cuma akşamı nasıl olurum bilmiyorum ama yazmaya çalışırım durumumu.Herkese geçmiş olsun,iyi şanslar...

anladım jayjay ama ucuzda olsa ben yaptırmazdım sanırım, her nekadar vücutta olsada güvenemem yani dolgu maddesine sonucta yabancı madde:=) şimdi gelelim edge34 cnm sana:=)) 1eşinden gizli sakın yaptırıyım deme bak ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum allah korusun allah göstermesin asla olmasın tabi ama hadi başına bir iş gelirse ozaman ne olacak eşine kim hesap verecek tabiki herşey senin kararın sen daha iyi bilirsin benimki sadece bir görüş fikir ama eğer bu yola baş koyduysan ki koymuşsun sende benim gibi gözünü karartmışsın bunu eşinle paylaşmanı tercih ederim ve inan bana kadınların yapamayacagı şey yoktur yeterki isteyelim biz herşeyin üstünden geliriz bak benim eşimde istemedi baştan ama sonra ben üzülünce 1 haftada surat yapınca izin verdi o yüzden izini koparmak senin elinde:=)))) acele konusuna gelince cnm ben sen aceleci davrandın die yazmadım sadece tecrübelerimi ve sonrasında olabilecekleri sizlere söylemek istedim ona göre hareket edin istedim çünkü burda hepimiz birbirimizin mutlulugunu istiyoruz ve istiyoruzkı yapılan işlemler kalıcı olabilsin tek uğraşımız bu elaycanın da dediği gibi HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLISI VE HERŞEYıN ıSTEDıĞıMıZ GıBı OLMASI:=)

rica ederim arkadaşlar inşallah herşey olumlu ve güzel olur hepimiz için amelıyat olacak arkadaşlara bol bol şans diliyorum hayırlısıyla gidip dönün inşlh sizi burda beklıyor olacagız hepinize şimdiden başarılar herşey gönlünüzce olsun ve en önemlisi kalbinize göre olsun :=)))))

leydiciğim artık çok geç söylemek için :KK43: uçak biletlerimi aldım herşeyi ayarlardım bir gün kalmış şimdi söylersem ben bi daha asla Ankara'ya gidemem :KK43:( neyse artık oraya gidince doktorla bir konuşucam iyice, konuşma beni memnun etmezse döner gelirim ne yapimm ankara havası almış angeli spicyi görmüş olurum :)) hayırlısı herşeyin zaten en baştan beri hep ''Allah'ım hayırlıysa gidip olayım hayırsızsa bi sorun çıksında giddemim'' diye dua ettim valla ama çok çok dua edin lütfen

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum aynı kaderi paylaşıyoruz.bende sizinle tecrübemi paylaşmak istiyorum.4 sene önce karnımdan yağ alınmak suretiyle bacaklarıma enjekte edilmişti.hem karnım düzleşti diye sevindim hemde bacaklarım güzel görünüyordu.derin bir oooh çekmiştim.denizime gittim.etekte giydim ama yalnızca 1 sene sürdü bu mutluluğum.hiçbirşey kalmadı yağdan eridi gitti.aynı eski halin döndü.hemde ameliyat izleride kaldı.küçükte olsa genede belli oluyor izler.yaptırmak isteyen arkadaşlar umarım başarılı olur sizde diyorum.ben şuanda ilizarov yöntemini araştırıyorum.zor bir ameliyata benziyo riskleri varmı bilmiyorum.Şişli Etfal Hastanesinde bir Ortopedi uzmanı yapıyormuş.en kısa zamanda onunla görüşmek istiyorum.30 yaşındayım ve artık hergün bacaklarıma üzülmekten yoruldum.düzgün bacaklı kızlar gördükçe ağlamak istiyorum.

Merhaba Seyda hoşgeldin öncelikle. Şişli etfal hastanesindeki bahsettiğin doktor Metin Küçükkaya mıdır? ben gitmiştim o doktora 2 sene oluyor nerdeyse zaten şişli eftalde bakmıyor sana nişantaşında kendi muayenesi var muayene ücreti o zaman 250 tl idi... Metin Bey'e gidiceksen öncelikle bacaklarının gerçekten çok çok fazla eğrilik düzeyinde olması lazım ayrıca ilizarovdan önce sanırım düzeltme ameliyatı yapıyor önce kemikleri kırıyor vidalarla birbirine kaynaması için vidalaıyor ama dediğim gibi önce film falan çektiriyor bacaklarındaki açıklığa bakıyor ölçüleri varmış ölçülere göre ameliyat yapılıyormuş en az 7 cm falan olması gerekiyormuşki ameliyat yapılsın anlayacağın zor bir ameliyatmış bana öyle dedi ben senin yerinde olsam asla yaptırmam gerekte yok zaten dedi.. Ben ordayken ama bir kız çocuğu gelmişti çok fazlasıyla eğriydi bacakları o tedavi görüyormuş ama onunkini anlatamam şeklini yani burdaki tüm arkadaşların eminim yanında çok düzgün kalır. Bazen halimize şükretmek lazım diyede düşünmüyor değilim... Onun ayağında vardı o aletten takılmıştı ayrıca o aletin bacağa takıldığı yerlerde vidalama yapıldığı için izler oluyormuş. Ve en önemlisi o belli bir yaştan sonra takılmıyor diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam takılsa bile bi anlam ifade etmiyormuş yetişme döneminde olması gerekiyormuş...

spicy sendemi cmtsi ameliyat olacaksın ??

edge34 ben sadece görüşme yapacağım canım. doktor beye resimlerimi gönderdim ama bana dönmedi. yalnız ben Dr. Karacalar ile görüşmeden ameliyata karar vermeyeceğim. ona da resimlerimi gönderdim. bu arada yağ enjeksiyonundan sonra bacaklarımın nasıl görüneceği de önemli benim için. hala endişeler taşıyorum. ankara'ya geldim, sizleri bekliyorum.

seyda o dediğin yönteme şiddetle karşıyım yinede karar senin çok riksli o amelıyat ve edgenin de dediği gibi sana yapmazlar canım çok ileri düzeydeki eğrilikler için ve bacak kısalıkları için yapılıyo o yöntem otur bidaha düşün derim

edge cnm bu arada bende ankaradayım umarım herşey gönlünüzce olur inşlh en güzel sonuclarla ayrılırsın ankaradan:=)

edge evet leydı cok haklı.yıne buraya gelınce tum herseyı doktordan ve benden dınlersın..bır de su var ferruh bey artık erıme olmaz bacagnda die ısrr edıo.cumartesı sennle bırllkte terkrr bunu sorarz iyce konstuktan sonra ve benmde bacaklrımı gördkten sonra karr verrsn.baksana 1 yıl sonra erıyen bıle olmuş hanı kalıcılık için 3 ay bekleyın demsşti arkadaslr ve benm kafam cok karıstı:/

,,

X