Bacak dolgusu yaptıran var mı?

C tesi muayene için Hasan Fındık muayenehanesini aradım ama c tesileri hasan bey olmuyormuş, h içleri de beb işten izin alamam, napçaamı şaşırdım. ahmet karacalar da 6 marta randevu verdi..

BEn cumartesi görüştüm Hasan bey'le..Cumartesileri olmuyor falan demediler..??

Ne kadar hızlı olmuş :) Umarım en iyi sonucu alırsın, güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Siz de ameliyattan sonra yok olmayacaksınız değil mi ...? LÜtfen bilgilendirmeye devame din bizi..

arkadaşlar bende sizler kadar heyecanlandım... adım adım finale yaklaşıyorsunuz :)) umarım herşey gönlünüze göre olur.. dualarım sizinle... ama lütfen gelişmelerden haber verin... bırakıp gitmeyin bizi...

sarpo cumartsı sende gelıyor musn?? hep birlıkte gidelım olur mu

buradaki en ilginç ameliyat hikayesi edge34nün olacak bence. uçaktan inip ameliyathaneye gidecek :)) umarım herşey gönlüne göre olur...

amelıyat olacak arkadaşa başarılar diliyorum şimdiden inşlh herşey gönlünce olur yüreğimiz seninle güzel haberlerini bekliyoruz

BEn cumartesi görüştüm Hasan bey'le..Cumartesileri olmuyor falan demediler..??

Ben sekreteriyle konuştum, kesinlikle olmuyor dedi.
Ama h içi işten izin alabildiğiniz bigün gelseniz kabul ederiz dedi. Bense ne yazık ki h içi gidemem işyerimde muayenehane arası çok uzak. Sen kiminle ordan konuştun?

hepinize çok tşk ederim dualarınıza ihtiyacım var... evet en ilginci benimki olucak uçaktan inip ameliyata ameliyattan çıkıp uçağa :) inşallah bişey olmaz zorlanmam çok dua edin arkadaşlar...

angel bana özelden gelmemiş numaran acaba benimkindemi bi sorun var ??

aslılı Hasan Bey sadece bu hafta cmtsi olmayacakmış hafta başında bende aramıştım banada öyle demişlerdi normalde her cmtsi orda bir sonraki cmtsi için randevu al istersen banada tlfda sadece bu cmtsi olmacak normalde her cmtsi klinikte demişlerdi... tabi ben o kadar beklemek istemedimm :))

Ferruh Bey bana döndü kızlar,cumartesi saat 5 e randevu verdi.Ama ben cuma istediğimi söyledim,olabilirse tekrar dönecek,ona göre yine size dönerim.Çok hayacanlıyım,inşallah herşey yolunda gider.
Bir de fiyat konuştunuz mu? Bana daha önce 2000 TL demişti,ben kendimi ona göre ayarladım,2500 beni zorlar...

Ameliyata giden arkadaşlar bol şans, kalbimiz sizinle..Lütfen doktorunuza en ince ayrıntıya kadar ne istediğinizi anlatın ve doktorun neyi yapıp neyi yapamayacağı konusunda uzlaşın. Gerekirse çizim yaparak gidin fotoğrafınızın üzerine.. o kadar heyecanlanıyoruz ki, bazen söylemeyi atladığımız şeyler oluyor..Tüm isteklerinizi not alın bence, ve hangi sonuç sizi mutlu eder, neler sizin beklentinizi karşılamaz bütün bunları iyice ifade ettiğinizden emin olun..Doktor ile karşılıklı beklentilerin anlaşılması bence en önemli süreçlerden biri.
Haberlerinizi bekliyoruz.. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…