C tesi muayene için Hasan Fındık muayenehanesini aradım ama c tesileri hasan bey olmuyormuş, h içleri de beb işten izin alamam, napçaamı şaşırdım. ahmet karacalar da 6 marta randevu verdi..
ulaştım angel hatta cmtsi ordayım ve ameliyata giriyorumm ayy nasıl oldu bende bilmiyorum resim falan gönderdim baktı ona göre olması gerekeni söyledi hadi bakalım hayırlısı inşallah bişi olmaz birden heyecanlanmaya başladım kalbim küt küt atıyor :))
ulaştım angel hatta cmtsi ordayım ve ameliyata giriyorumm ayy nasıl oldu bende bilmiyorum resim falan gönderdim baktı ona göre olması gerekeni söyledi hadi bakalım hayırlısı inşallah bişi olmaz birden heyecanlanmaya başladım kalbim küt küt atıyor :))[/QU
tmm cumartsı kızılayda bulusalm tam 12 ben sızı oraya götururum hem bacaklrımıda görmüş olursunuz.vayy bee cok kararlısınız cok cok sevındm adınıza bence cok gzl olcakkk=))) ben size cep nomu yolluyorum özelden ordan bana ulasın olur muu
angelim buluşma noktasını ve saatini ayarladığında özeline cep numaramı ve adımı yazarım canım.
kızlar,ben de bugün Ferruh Bey i arayıp ameliyat için randevu istedim,daha dönmediler.Cuma ya da cumartesi düşünüyorum.Daha önce bana 2000 tl fiyat vermişti ama sanırım 2500 olmuş.Fiyat konusunda biraz indirim isteyelim.belki işe yarar
angelim sen nasılsın bu arada...
BEn cumartesi görüştüm Hasan bey'le..Cumartesileri olmuyor falan demediler..??