Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aynen bencede:) yinede senin doktorun çok insaflı yaa :) ne doktorlar var bu durumumuzu fırsat bilipte soydukça soyanlar var

evet ferruh bey dierlerıne oranla insaflı cıktı.araba fiyatı gıbı fıyat verıyolar o fıyatı soleyenlere gdp yaptrmıcaksn bence ve kmse gelmeyınce ucretlerını indrcekler..lolabunny ben 4 tane foto koymstm ama sildm.yenılerını tekrr koycam o zmn incelersın olr mu

kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! Koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? Koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....bilgisi olan yada yaptıran varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
çok acil.

bacak dolgu yaptıran en ünlü örnek aysun kayacıdır.bu size fikir verebilir.

kızlar ben cok sık giremesemde ara sıra bakıyorum takip ediyorum sizleri umarım herşey gönlünüzce olur maxins cnm tşk ederim cvp için sağol senide takip ediyorum:=)))

merhaba leydi,

sen özelden jazebelle görüşüyor musun yani sende telefonu veya emaili var mı?varsa sondurumu nasıl
biliyorsan bizleri bilgilendirirsen cok sevinirim

Merhaba,
Ben işlerimden fırsat bulduğum bir vakit Hasan Fındık ve Ahmet Karacalara gitmeyi düşünmüştüm ama bir türlü fırsat bulamadım.
Ama buradan takip ettiğim kadarı ile, fiyatlar çok yüksek!.. Bu kadar pahalı fiyat vermenin sebebi nedir anlayamadım.
Ya maliyeti çok yüksek bir iş, ya da riski çok büyük.
Ben umarım ki maliyeti çok yüksektir, yoksa kolay bir ameliyat diye internet sitelerinde gazete ve dergilerde bu şekilde demeçler verilmesi çok garip.
Ben bir kaç arkadar toplanıp fiyat indirimi için birlikte harket edersek en azından insaflı fiyatlara dönüştürebişiriz diye düşünüyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşlarda merak ettiğim bir şey daha var. Yağ enjekte edilen yerler nasıl oluyor?
Yani dokunulduunda çok yumuşak mı, yoksa bacağın gerçekten bir parçası gibi mi duruyor? Yani sert sayılır mı?
Sevgiler

ıstanbulda birde Can Çınar adında bir doktor var ben mail atmıştım güzel bir şekilde cevap vermiş. Yağ enjeksiyonu içinde 4500 fiyat verdi... Ama nasıl bir doktor acaba ismini bilen duyan yada bi işlem yaptırmış olan varmıdır ??

Ben burada daha önce yazmıştım Can Çınar Bey'e muayene oldum diye. Bana silikonu tavsiye etti. Açıklık çok fazla yağ çözmez dedi. Ayrıca yağlar erir dedi. Belki diz altındaki oyuk kısımda işe yarar, en azından orayı düzeltebilir dedi. Silikon için de 6 bin lira civarı fiyat almıştım. Ama silikon kesinlikle istemiyorum. Yağ enjektesi için de onun hastalarından biriyle görüşebilsem yaptırırım...

Bende kesinlikle silikon istemiyorum. ılerde ne olacağı belli değil ayrıca uzun bir iyileşme süreci varmış benim o kadar uzun süre yatma imkanım yok... Eee istanbulda başka varmı bilindik doktor ??

makins nerelerdesin görüştünmü doktorla her akşam giriyorum buraya senden tık yok bir gelişme olsa yazardın herhalde

Merhaba,
Ben işlerimden fırsat bulduğum bir vakit Hasan Fındık ve Ahmet Karacalara gitmeyi düşünmüştüm ama bir türlü fırsat bulamadım.
Ama buradan takip ettiğim kadarı ile, fiyatlar çok yüksek!.. Bu kadar pahalı fiyat vermenin sebebi nedir anlayamadım.
Ben umarım ki maliyeti çok yüksektir, yoksa kolay bir ameliyat diye internet sitelerinde gazete ve dergilerde bu şekilde demeçler verilmesi çok garip.
Ben bir kaç arkadar toplanıp fiyat indirimi için birlikte harket edersek en azından insaflı fiyatlara dönüştürebişiriz diye düşünüyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşlarda merak ettiğim bir şey daha var. Yağ enjekte edilen yerler nasıl oluyor?
Yani dokunulduunda çok yumuşak mı, yoksa bacağın gerçekten bir parçası gibi mi duruyor? Yani sert sayılır mı?
Sevgiler

ilk zamanlar sert oluyor ama suan aynı kendı bacagn gıbi hicbir farkı yok,,

Merhaba,
Sevgiler

beni de listeye ekle canım. opuyorumnanaktan

Ben AHMET KARACALARA gittim fiyatı burada yazılanlar kadar fazla değil.ben görüşün derim arkadaşlar.

eleycan merhaba,
sana dr ne önerdi peki yağ mı silikon mu?

birde dr. yağ enjeksiyonun olumsuz yanı olarak cok cabuk eridiğini söylüyorlar peki silikonun ne gibi zararları var?Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

melik_e silikonuda sordum ,ben önermiyorum dedi..bende bir yıldır silikonu araştırıyordum hatta ahmet beyden önce bir başka doktorlada görüşmüştüm o da silikonu tavsiye etmemişti ama ben kararlıydım ama buradaki arkadaşlar bir video adresi vermişlerdi bir anda vazgeçtim sonuçta yabancı bir madde vücudun nasıl bir tepki verir yada enfeksiyon riski bunları göze alamadım.Ahmet bey de yağ enşeksiyonu tavsiye etti.

Son düzenleme:
X