Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! Koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? Koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....bilgisi olan yada yaptıran varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
çok acil.
bacak dolgu yaptıran en ünlü örnek aysun kayacıdır.bu size fikir verebilir.
Merhaba,
Ben işlerimden fırsat bulduğum bir vakit Hasan Fındık ve Ahmet Karacalara gitmeyi düşünmüştüm ama bir türlü fırsat bulamadım.
Ama buradan takip ettiğim kadarı ile, fiyatlar çok yüksek!.. Bu kadar pahalı fiyat vermenin sebebi nedir anlayamadım.
Ya maliyeti çok yüksek bir iş, ya da riski çok büyük.
Ben umarım ki maliyeti çok yüksektir, yoksa kolay bir ameliyat diye internet sitelerinde gazete ve dergilerde bu şekilde demeçler verilmesi çok garip.
Ben bir kaç arkadar toplanıp fiyat indirimi için birlikte harket edersek en azından insaflı fiyatlara dönüştürebişiriz diye düşünüyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşlarda merak ettiğim bir şey daha var. Yağ enjekte edilen yerler nasıl oluyor?
Yani dokunulduunda çok yumuşak mı, yoksa bacağın gerçekten bir parçası gibi mi duruyor? Yani sert sayılır mı?
Sevgiler
Merhaba,
Ben işlerimden fırsat bulduğum bir vakit Hasan Fındık ve Ahmet Karacalara gitmeyi düşünmüştüm ama bir türlü fırsat bulamadım.
Ama buradan takip ettiğim kadarı ile, fiyatlar çok yüksek!.. Bu kadar pahalı fiyat vermenin sebebi nedir anlayamadım.
Ya maliyeti çok yüksek bir iş, ya da riski çok büyük.
Ben umarım ki maliyeti çok yüksektir, yoksa kolay bir ameliyat diye internet sitelerinde gazete ve dergilerde bu şekilde demeçler verilmesi çok garip.
Ben bir kaç arkadar toplanıp fiyat indirimi için birlikte harket edersek en azından insaflı fiyatlara dönüştürebişiriz diye düşünüyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşlarda merak ettiğim bir şey daha var. Yağ enjekte edilen yerler nasıl oluyor?
Yani dokunulduunda çok yumuşak mı, yoksa bacağın gerçekten bir parçası gibi mi duruyor? Yani sert sayılır mı?
Sevgiler