Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Melike saol gerçekten...3. resim yani bacaklarımın birleşmediği resim önceki halim..ilk ikisi son halim.. ben Bülent Beyin kliniğinde oldum ve 1 gece yattım..hastane değil yani...

Burjy nakledilen yağlar göbeğimden, yanlarımdan ve basenimden alındı..tamamen kendi yağlarım..doktor bey bakıp nerelerden yağ alınabileceğini belirliyor..bu sayede belim de inceldi :) zayıf bir insanım zaten..bacaklarımın alacağı yağ da bu kadarmış....

ben operasyon olduğum zaman 5000 TL ödemiştim , ayrıca 200 TLmasraf...ama bu fiyat çok değişti şu an bildiğim kadarı ile 7000 TL civarı..sürekli de artıyor..kredi kartına belki bölünebilir biraz..telefonla bilgi alabilirsiniz..dediğim gibi zaten Şubat ayında İstanbulda da açılıyormuş..bence birkaç doktorla görüşüp size en mantıklı geleni seçin..ama slikona karşıyım, kendi yağınız en zararsız olanı..slikonun ileride ne olacağını bilmiyoruz..kalıcı ama riskli bence..

septembergirl bileklerinede yağ konmuşmuydu benim bileklerim çooook ince bu arada bacakların çok güzel görünüyor umarım hep öyle kalır

bileklerime de kondu askos evet ama orası hareketli bölge olduğu için erime olabilirmiş..erime olsada bir miktar kalıyor...kalan yağlar da yeter..önceki hainden daha iyi sonuçta...

off offf bana ankara yolları göründü ozaman...çünkü o fiyata yağ yaptırmam ben iki sene sonra tekrar olmam gerekse çöpe gider okdr para...tşkler yinede

çok hafif izler var ama o kadar küçük ki kimse farketmiyor..topluiğne başı gibi..rengi de ten rengine çok yakın..o yüzden bütün yaz çorapsız dolaştım..diz üstü elbise ile gittim işe sürekli..yani iz olayı yok gibi birşey..dert etmeyin o tarafını...

septembergirl, yag alinan bolgelerde herhangi biz yada dalgalanma (onceki haline gore farklilik oluyormu)

Ben de aynı şeyi merak ediyorum.. Bizler yağ konulan yerlere odaklandık hep ama bir de yağ alınan bölgelerin durumu var.. Kim olduğunu şu anda hatırlamıyorum ama ameliyat olan arkdaşlardan biri liposuction yapılan bölgelerinde selülit gibi görünümlerin oluştuğunu söylemişti. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım..
Dalgalanma da en çok çekinilen şeylerden biri liposuctionda..Septembergirl, bi tek sen varsın buralarda ameliyat sonrası..Senin bir problemin var mı bu bölgelerinde??

Aklıma takılan bir soru var arkadaşlar şimdi ben zayıf bir insanım yağ almak için yeterli yağım olurmu bilmiyorum ameliyatı olmuş arkadaşlar boy ve kiloları ne kadar acaba ? Çünkü ben hala araştırmalara devam ediyorum ist'dan çok ismini duyduğum bir doktora mail atmıştım zayıf insanlardan yağ alınma olasılığı çok düşük dedi bir bacağa bile yetmez dedi kafam karıştı :KK43:( angelim ve septemberlgirl kilonuz nasıl zayıfmısınız ?

arkadaşlar..yağ alınan bölgelerden hiçbir iz, dalgalanama veya benzeri değişiklikler olmadı...ameliyat sonrası hiçbir sorunum olmadı benim..

kilom 52, boyum 1.62..bende de fazla yağ yoktu o yüzden bel ve basenden topladı doktor..zaten bacaklarımın alacağı yağ miktarı da çok çok fazla olmadığı için yeterli geldi bu kadarı...bunun için doktorun görmesi lazım..yeterli yağ yoksa söyler zaten..

Melike benim mail attığım yani zayıflardan yağ alınmıyor diyen doktor başka doktor Naci Çelik onada çok iyi doktor diyorlar bende mail atmıştım kilomu sordu bende söyleyince zayıfsın kimse yağ almaz dedi o yüzden kafam karıştı benimde ne karışık işler bunlar yahu ama Hasan Bey'de zayıflıkla yağın alakası yok demişti ben en iyisi daha araştırmim iyice kafam karışıyor

bende Naci beyle maille görüşmüştüm ama sanırım o bu tarz operasyonlara karşı birisi.
Banada olumsuz cevap vermişti .Çünkü bende zayıfım.

Sonuçta Hasan bey sana olabilir dedi yani.Eğer öyleyse iyi tabiki..ama cokda pahalı. acaba 2 kişifiyat alsak daha uygun birşey yapar mı bi sormak lazım.

benm boyum 1.65 kılom 53 zayf bırıyım ve banada doktor kılo ıle yagın alaksı yok demstı vucudun yapısına baglı en zayf ınsanda bıle yag olablılr bunu daha oncede yazmstım ben.bu yagıda su seklde anlıyorsunuz mesela bacagn ust kısmını sıkın ya da belınzn yanlrını elınıze fazlalalık gelıyorsa işte orada yag var demktır.ve ayrıca soledgınz fıyatlar yag enjeksıyınu ıcın cok cok fazla doktorlar iyice abartıolr ne demek 9.000tl ya var mı boyle bırsey ne yapıor bacak mı yaratcak sankı bıze lutfen bıraz vicdanlı olsunlar! ben vermeyın o kadr para derım aynı kalıcılıgı saglayan bıcok doktor var.ben ferruh beye 2000tl ye yaptrdm ve abartmadı hakkı olanı aldı ve bende memnınum suan.. erıme ne zmn baslar orasınıda Allah bılır soncta garantısı yok.ve sureklı artan fıyat bunun üstunde düşünmek lazım..hakedılen fıyatlar verseler doktorlar bızlerde magdur olmadan rahatca yaptırablsek.dıelm ilk enjeksıyonun bı ksmı kalıcı oldu ıkıncıyıde yaptırıp kalıcılk saglayablsek.ama doktor buna 5000 100000 fıyat solerse bı ıkıncıyı nasıl yaptıralım?!.ünlülerden alınan ucretlere bızı tabı tutmasınlar.günah gercekten..herneyse cok uzattım cunku bu duruma cok üzülüyorum..

aynen bende üzülüyorum angelim sonuçta aynı işlem yapıyorlar ne eksik ne fazla kimisi işte ticari bakıyor işte bi garantisi olayacak bişey içinde yani o kadar para vermek için üç defa düşünülmesi gerekir.
Melike doktor bana hem silikon koyarım hemde yağ enjekte ederiz buda 9000 dedi yani düşse düşse ne kadar düşücek kii en fazla 500 yada taş çatlasa 1000 ama önemli olan ben silikon koydurmak istemiyorum...Aslında benim içinde ankarada yaptırmak bir hayal olabilirdi başka bir işim olmsaydı orda ama iyi bir fiyat en azından erime olabilirse bir daha yaptırılabilecek fiyat.. Bu arada Ferruh Bey'in 2500 oldu fiyatı 2010 yılından geçerli olmak üzere zam gelmiş azcık :)

aaa hadı yaa ne zaman yapms bak bunada uzuldum smdı=) ya ama her yıl zam olur mu canm.bi de musterısı artkca fıyat artıran doktorlar oluyor ya Allah onlardan korusun bızı=)

X