Bacak dolgusu yaptıran var mı?

elaycan mrb.
sadece superdry yöntemi mi 12 binmiş. sen niçin iki ameliyat geçireceksin? Niçin bu yönteme gerek duymadı? syg

melik_e fiyat 12 bini buluyormuş.Prof.Dr.Ahmet Karacalar Yeditepe ünvst hastanesi.tabi iki yöntem daha var ben iki ameliyat geçireceğimden dolayı bu pahalı yönteme gerek duymadı.

Tekrar Merhaba Elaycan,

%90-95 oran için garanti verebilyorsa süper ama fiyatıda cok yüksekmiş:KK43:

maalesef Sarpo..pc nin versiyonu düşük olduğu için eklenti yapamıyormuşum..özelden mailini yazan olursa fotoları göndereyim siz ekleyin..başka bir çözüm gelmiyor aklıma :KK43:

isteğim, operasyondan bu kadar ay geçtikten sonra durum nedir görmeniz..yaptırmadan önce bende çok merak ediyordum çünkü...karar verme sürecinde çok önemli...

Arkadaşlar ben 22 şubatta karın germe ameliyatı olcam bu ameliyat sırasında alınan yağlardan ayak bileklerime birmiktar yağ koyulacak temmuza kadar erime oranını görmek için bekleyeceğiz temmuzda konple bacak ameliyatı geçireceğim.karnımdan alınan yağlardan bir miktar saklanacakmış,doktorun söylediği karından çıkan yağların çok kıymetli olduğu.birde benim bacaklarımın üst kısımlarında sıkıntı var fazlalıklar ve eksiklikler var germede yapılacak bu yüzden bacaklarım biraz özen istiyormuş, bacağı bir bütün olarak değerlendirmek gerektiğini yani yanlızca alt kısmı ince yada yanlızca bileklerim icne değilde bütün olarak değerlendiriyor,diz estetiğinden yağ alınan yerlerin lazerle toparlanmasına kadar hepsini bir bütünlük içinde anlayacağınız şekilde anlatıyor doktor.ameliyatlarınıda yeditepe ünv.hast.de yapıyor ve fiyatlar hastanenin fiyatları miktara göre k kartına 3 taksit falan yapılabiliyormuş.

arkadaşlar birde benim yaptıracağım yöntemde yağ hücreleri enaz zararla alınıyormuş buda en iyi ikinci yöntem, klasik yöntemden daha iyi bir kalıcılık sağlıyormuş yani 3 yöntemle yapılabilir ama benim için en uygun yöntemi seçti ve okadar pahalı bir yönteme gerek yok dedi.benim yaptıracağım yöntemin fiyatınıda 4400 olarak söyledi tabi bu yine paket fiyatı yani yağ alınan yerler lazerle sıkılaştırılıyormuş benim fiyatıma birde bacak germe eklendi.aslında doktorla görüşseniz size en uygun yöntemi ve fiyatı daha net öğrenebilirsiniz ben bana verilen bilgileri sizinle paylaşabilirim ancak, size özel çözümleri yüzyüze doktorla görüşerek muayene olarak öğrenebilirsiniz.muayene ücreti normalde 185 sosyal güvenceniz var ise 130 umarım verdiğim bilgiler kafanızdaki soru işaretlerini gidermiştir.benim için bu ameliyatları olmak hayaldi eşimi ikna etmek mali külfetinin altından kalkmak üç çocukla bu şartlarla çok zordu ama insan isteyince ve kararlılıkla üzerine gidince olabiliyoruş,bu forum ve leydi063 ameliyat olup bilgilerini resimlerini bizlerle paylaşan bütün arkadaşlara Teşekkür ediyorum.

merhaba melike..

durumum gayet iyi..dediğim gibi bir sıkıntım yok..sürekli elbise giyiniyorum artık..erime olmadı..operasyon sonrası biraz ödem oluyor 15 gün içinde ödemler yok oluyor zaten varis çorabı giyiyorsunuz..çorabı çıkarınca daha da rahatlıyorsunuz..

yalnız operasyonun kesinlikle kışın veya en kötü ihtimal bahar ayarında yapılmasını öneririm..o varis çorabını Mayıs ayında giymek bile büyük eziyet ..dayanamazsınız yaz sıcağında...

şu an elbise giydiğimde en ufak kompleks yapmıyorum, bacaklarıma bakıyorlar mı diye sıkıntıya girmiyorum çünkü biliyorum ki bacaklarım artık normal..eskiden dar pantolon bile giyemezdim..çok güzel bir duygu bu..hepinize kısmet olur inşallah...

işte benimde işle ilgili geleceğim için tam tarihi belli olunca mutlaka haberdar ederim. şubatın ilk yada ikinci haftası kesin olarak gelicem. Birde bişey sormak istiyorum benim yanımda bir arkadaşım daha gelmek istiyor ama onun hemen geri dönmesi lazım acaba cmtsi ameliyat olsa akşamı yada pazar günü dönme ihtimali olabilirmi zorlanırmıki bunun için arayıp doktoru rahatsız etmekte istemiyorum angel bu konuda yardımcı olursa sevinirim tecrübeli o bu konuda...

ben amelıyat oldum uyandm ve yarm saat gecmeden kalktm ve evıme gttm tabı ben ankarada yasıyorum ama malum ankara eve gtmem 1 saatı buldu cok zor olmadı heryerm sarılı oldugu ıcın bıraz zor yuyruodum goren anlıo ztn bsy oldugunu normal yurumek mumkun deıl.istanbla eger arkdasnla donceksen mesela cmrtesı oldu amelıyt ogle aksma kalmadn gt cunku narkozun etkısıyle agrını hc hssetmıyorsun.ancak su var ben 10 gun ıcınde 2 defa kontrole gttm.bunlarıda düsün ferrh bey mutlaka yardımcı olur ztn gercekten guler yuzlu ve ilgıli biri

angelim evet çok büyük kompleks ama benim yürüyüşüm ztn normaldede tuhaftır biraz sarsak yürürüm pek anlaşılcağnı sanmıyorum:KK70: bi uygun zamanda ayarlarım ama sen sanırım ankaradasın ben istanbulda oturuyorum oraya gitmem imkansızki:KK43: bide fiyat nekadardı öğrenebilirmiyim fiyatta önemli kendim yaptrıcağm için şöyle 4-5 milyarlık bişeyse yaptırabiliceğmi sanmıyorum

2000tl canm..aklına takılan bsy olursan ben burdayım hep

tşk ederim angelim ben zaten kalıcam ankarada çünkü başka işlerimde var. Dayanıcaz artık ağrıya sancıya gülü seven dikenine katlanır. artık biran önce olsun bitsin istiyorum :)

tşkr ederim angelim fiyat uygun bence bacaklarda süper ama ankara olmuyo işte. acaba istanbulda bu fiyata yaptırabiliceğm güvenilir bi doktor varmı? sohbet geçmişinde vardır belki fiyat ve doktor adı yazanlar?

resimleri mail attım Sarpo...birde sen dene bakalım..saol...

ben de resimlerini çok merak ediyorum canım. erime olmaması çok önemli. ankarada bir doktorla görüştüm ama bana çok ümitsiz konuştu. bacaklara enjekte edilen yağların kalıcı olmayacağını söyledi. açıkçası moralim çok bozuldu. :çok üzgünüm:

moralinizi hiç bozmayın..herşeyin bir çözümü var..doktorlar öyle söyleyip kendilerini garantiye alıyorlar, erime olursa gidip hesap sormasın kimse diye..olmazsa da ne ala..
Bülent Beyin yaptığı yöntem farklı olduğu için yağların kalıcı olma şansı daha yüksek sanırım..yağı vücudun dışına çıkarmadan yani hava ile temas ettirmeden özel bir cihazla direkt olarak aktardığı için kalıcılığı daha fazla oluyor..
bana mantıklı geldi bu yüzden onu tercih ettim, bu yöntemi ve cihazı kendi geliştirmiş ve patentini almış..o yüzden başkası yapamıyor galiba....

X