- 8 Haziran 2007
- 143
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melik_e fiyat 12 bini buluyormuş.Prof.Dr.Ahmet Karacalar Yeditepe ünvst hastanesi.tabi iki yöntem daha var ben iki ameliyat geçireceğimden dolayı bu pahalı yönteme gerek duymadı.
işte benimde işle ilgili geleceğim için tam tarihi belli olunca mutlaka haberdar ederim. şubatın ilk yada ikinci haftası kesin olarak gelicem. Birde bişey sormak istiyorum benim yanımda bir arkadaşım daha gelmek istiyor ama onun hemen geri dönmesi lazım acaba cmtsi ameliyat olsa akşamı yada pazar günü dönme ihtimali olabilirmi zorlanırmıki bunun için arayıp doktoru rahatsız etmekte istemiyorum angel bu konuda yardımcı olursa sevinirim tecrübeli o bu konuda...
angelim evet çok büyük kompleks ama benim yürüyüşüm ztn normaldede tuhaftır biraz sarsak yürürüm pek anlaşılcağnı sanmıyorum bi uygun zamanda ayarlarım ama sen sanırım ankaradasın ben istanbulda oturuyorum oraya gitmem imkansızki bide fiyat nekadardı öğrenebilirmiyim fiyatta önemli kendim yaptrıcağm için şöyle 4-5 milyarlık bişeyse yaptırabiliceğmi sanmıyorum
resimleri mail attım Sarpo...birde sen dene bakalım..saol...
bı sorum olcak bu eskı fotolar ya da yazılrımızı nasl silebılıyoruz ??