Bacak dolgusu yaptıran var mı?

september girl, foftoğraflarına baktım,bacakların çok güzel olmuş ama şimdiki halin değil galiba.Şimdi nasıl?

bende görmek istiyorum resimleri, sarpo sen ekleyebiliyosan buraya sen eklermisin bakalım eski ve yeni hali nasıl ?

Teşekkürler Sarpo..resimler şimdiki halim..geçen hafta Bursaya kontrole gittiğimde çekildi...muayene için için yine önlük ve terlik giydim, doktor bey de muayene etti..sonrasında da resimler çekildi..yani operasyondan 9 ay sonrası durum bu..

September girl ün fotoları....

Eklentiler

• $IMG_5167.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_5162.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSC08525.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 93
1 resim daha vardı, eski halinin arkadan görünüşü..ama bu kadarı da yeterli heralde...

aslında kontrole 6 ay sonra gitmek gerekiyor, doktor bey 6 ay sonrası için çağırıyor ama ben İstanbulda oturduğum ve çok yoğun çalıştığım için daha yeni gidebildim..

SeptemberGirl gerçekten çook güzel gözüküyor. 9 ay sonra bile harika :) tadını çıkar doya doya

septembergırl gercekten bacaklrın cok gzl ve sen 9 ayı gerıde brakmssın darısı bzm basımıza

ay semtembergirl seninkilerde çok hoş görünüyolar... bende istiyorum yaaaa(((( alt bacak kalınlaşmış tam istedğim gibi....bacağın alt kısmı ince olan bu durumda daha şanslı oluyo glba hem ideal kalınlığa kawuşuyo hem düzeliyo...diğer türlü kalın görünebilirdi....sen hangi doktora yaptırdın....?? bana istanbulda bi doktor lazım arkadaşlar uygun fiyata we güvenilir?? bilen yokmu forumu daha önceden takip edenlerden?

teşekkürler arkadaşlar..darısı hepinizin başına..

burjy30, ben Bursa'da Bülent Cihantimura yaptırdım..daha önce de anlattığım gibi farklı bir yöntemle yapıyor o yüzden kalıcılığın daha fazla olduğunu savunuyor..Kliniği Bursada ama duyduğum kadarı ile Şubat ayında İstanbulda da klinik açıyormuş..

tabi tam teşekküllü bir hastanede operasyon yaptırmak en mantıklısı..iyi araştırmak lazım..ben kimseye gidin klinikte yaptırın diye tavsiyede bulunamam...ama bu yöntemi uygulayan tek doktor kendisi olduğu için ve kiliniğinde yaptığı için mecbur kaldım..çok şükür bir sıkıntı olmadı..narkoz, operasyon öncesi testler..vb konuları iyi araştırın öyle karar verin derim ben...

september genel anestezi ile mi oldun peki sen? bacakların bence de çok güzel gözüküyor çok sevindim:) son resim eski hali di mi?

burjy30 istanbuldada iyi ve güvenilir doktorlar var fakat fiyatları çok yüksek mesela ben bir iki doktora sordum biri 7500,diğeri 9000 dedi bu gibi fiyatlar bende bu aralar bazı nedenlerden dolayı zaten ankaraya gidicem orda bir doktora yaptırmayı düşünüyorum. Yoksa bende evimin olduğu yerde yaptırmayı isterdim ama bu fiyatlar çok yüksek sonuçta hepsi aynı işlemi yapıyor biri başka biri çok başka fiyat istiyor. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Melike sendin sanırım Hasan Bey'e gitmeyi düşünen bana 9000 fiyat verdi ben görüştüm kendisiyle sen gidip görüştünmü?

Lolabunny teşekkür ederim, bana söylenen narkoz değil de daha az etkili ilaç verileceği idi ama tabi bilemiyorum ..ben gözümü açtığımda operasyon bitmişti, birşey hissetmedim..onu doktor daha net açıklar..zaten orada anestezi doktoru var o ilgileniyor bunlarla..

resimler daha öncede söylediğim gibi geçen hafta çekildi, yani son hali....

Merhaba denizde
bne gidip görüşemedim ama maille ile görüşmüştüm silikon olursa 9000 demişti yağ enjeksiyonu için 5-6 civar birşey söylemişti.

Sen birebir görüştün neler söyledi sana ikna oldun mu?

septembergirl
bendece cok güsel olmuş.Cesaretinden dolayı tebrik ederim.Ayrıca vefalı olduğun ve bizleri bilgilendirmeye devam ettiğin için de ayrıca cok teşekkür ederim.

Bu arada 3.resim (pembe terlikli olan )operasyon öncesine ait değilmi?

evet arkadaşlar 9000 ler beni aşar çok fazla...ama ankara benim için imkansız çnkü ben habersiz olucam daha öncede söylemiştim....yani gittiğim gibi dönmem gerekir ve perişan olurum...bursa da kalabileceğim yerler var aslında hem daha yakın onu düşünebilirim....peki hastane masrafları dahil nekadr tuttu septembergirl tam olarak?? bide senin ameliyatın da kendi yağın alınarak mı yapıldı? bilgi verirsen çok sevinirim fiyat ve işlem çok önemli çünkü ben göbeğimdende dertliyim ordan alınıp bacaklarıma konulsa daha biçimli bi insan olurum:))

Melikeciğim bana hem silikon hem yağ olabilir dedi doktor ikisinede müsait bi yapım varmış yani hem silikon hemde yağ ekleyebiliriz dedi,doktor çok iyi çok ilgili gerçekten sorduğun herşeye cevap verebiliyor yani ticari kafayla cevap vermiyor en azından,ben beğendim doktoru. Ama dediğim gibi hem silikon hem yağ ekleyebiliriz dedi bende silikon istemiyorum açıkçası hem iyileşme süreci daha fazla ki benim öyle bi 2 hafta falan yatmak gibi bi lüksüm yok biran önce ayaklanmam lazım.Yağda tek başına etkili olabiliyorsa silikona hiç gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca fiyatıda çok fazla bana yani 9000 şuan için hiç verebileceğim bir rakamda değil. En geç bir sene geçse yaptırabilirdim ama bende o kadar beklemek istemiyorum açıkçası biran önce olsun bitsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…