Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet attachment işareti var ama üzerine gelip tıklayınca hiçbirşey çıkmıyor...daha doğrusu gelişmiş cevapta ki hiçbirşeyi tıklayamıyorum. herşey açık ama tıklanmıyor...yalnızca bende mi böyle acaba ?!?!?

Dolgu değil de kendi yağınızla yağ transferi yapıldığını biliyorum. Fazla yağ olan bölgenizden yağ özel bir teknik ve cihazla alınıp doldurulmasını istediğiniz bölgeye transfer ediliyor. Hatta bu tekniğe bulan doktorun adı verilmiş Cihantimur Yağ Transferi denmiş Bursa'da yaşayan bir doktor bu. Ben sitesine girip videolarını izledim yeterince tatminkardı girip bakabilirsiniz.

septembergirl sağlığın nasıl peki... bacaklarında herhangi bir ağrı , rahatsızlık verici bir durum var mı...

Denizde arkadaşım,Ferruh Bey benden de tarih bekliyor,ben genelde her gün bir daha bakıyorum siteye.Geldiğin zaman haber verirsen,yalnız da gideceksen sana memnuniyetle yardımcı olurum.

Septembergirl gelişmiş cevap a gir,mesaj yazdığımız boşluğun üstünde,gülen yüz ün yanında bir ataç var,oraya tıkla dosya ekle çıkacak.Oradan eklemeye çalış bakalım olacak mı?

Bende sitesine girip baktım ve cevabımı şurada yazdım ;

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...ili-tecr252belerimizi-payla351al305m-445.html

bende öyle yapıyorum ama tıklanmıyorki orada ki hiçbirşey bende problem var heralde...neyse yarın yine deneyeceğim..

bu arada ağrım, sızım, morluk..vb hiçbir sıkıntım yok arkadaşlar..operasyon geçirdiğimi unutmuş durumdayım..yalnız ben sigara kullanmıyorum, bu yağların kalıcılığını ve sonrasındaki sorunların varlığını çok etkileyen bir faktör..bilginiz olsun..

benim bu operasyonu yaptırmamın tek nedeni kendi yağımın aynı anda transfer edilmesiydi..bir defaya mahsus olduğu için ve yabancı bir madde girişi olmayacağı için kabul ettim. ve kesinlikle pişman olmadım, umarım böyle kalır..dediğim gibi 8 ay oldu ve hiçbir sorun yaşamadım..darısı isteyen herkesin başına..

Valla artık olumlu birşey yazmaya da çekiniyor insan..neyse benim çekinecek birşeyim yok..Bülent beyi hayatımda iki kere gördüm , ameliyat ve kontrol günlerinde...kendisi ile bir ilgim de yok, hastası olmam dışında..
ama memnun kaldım yağ tansferinden..daha sonrasında problem yaşarmıyım bilemem ama şu ana kadar bir sorun çıkmadı..becerebilirsem resimleri eklediğimde sizler de daha net görebilirsiniz..sorularınız olursa cevaplarım seve seve..

angelim evet çok büyük kompleks ama benim yürüyüşüm ztn normaldede tuhaftır biraz sarsak yürürüm pek anlaşılcağnı sanmıyorum bi uygun zamanda ayarlarım ama sen sanırım ankaradasın ben istanbulda oturuyorum oraya gitmem imkansızki bide fiyat nekadardı öğrenebilirmiyim fiyatta önemli kendim yaptrıcağm için şöyle 4-5 milyarlık bişeyse yaptırabiliceğmi sanmıyorum

:1shok: hem de beş ayrı isim! harikasın kazen! sen olmasan bizi kek yerine koyacaklar iyice! biz de saf saf derman arıyoruz. bunların yüzünden güvenilecek insanlar da zan altında kalıyor.

papatya tarlası neredesin ?Son durumun nedir lütfen bizi bilgilendir?

işte benimde işle ilgili geleceğim için tam tarihi belli olunca mutlaka haberdar ederim. şubatın ilk yada ikinci haftası kesin olarak gelicem. Birde bişey sormak istiyorum benim yanımda bir arkadaşım daha gelmek istiyor ama onun hemen geri dönmesi lazım acaba cmtsi ameliyat olsa akşamı yada pazar günü dönme ihtimali olabilirmi zorlanırmıki bunun için arayıp doktoru rahatsız etmekte istemiyorum angel bu konuda yardımcı olursa sevinirim tecrübeli o bu konuda...

denizde amaliyattan sonra mutlaka herkesde farklı rahatsızlıklar olabilir ama bi kaç gün yürümek gerçekten çok zor bende ayaklarımı uzatıp yattıgım sürece hiç agrı olmamıştı ama kalkıp yürümekte çok zorlandım bence bulundugunuz ildeki doktorları tercih edin kontrollere gitmekte gerek ayrıca aynı doktor herkesde aynı başarıyı saglayamaya bilir geçmiş sayfalara giderseniz bunu sizde göreceksiniz.ama kararlıysanız arabada ayaklarını uzatabilirse problem olmaz ama yanında mutlaka biri olsun

arkadaşlar ben bugün ahmet karacalar la görüştüm, onunda söylediği kişiden kişiye erime oranı değişiyormuş ve dört aya kadar eriyen erirmiş.yanlız onun bana söylediği bir yöntem var alınan yağlar bir cihaza koyulup canlı hücreler çoğaltılıyormuş ve kalıcılığı yüzde 90-95 kadar çıkarılıyormuş fakat fiyat biraz fazla neyse başka birşey sormak isteyen olursa cevaplarım.

melik_e fiyat 12 bini buluyormuş.Prof.Dr.Ahmet Karacalar Yeditepe ünvst hastanesi.tabi iki yöntem daha var ben iki ameliyat geçireceğimden dolayı bu pahalı yönteme gerek duymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…