Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benimde bacaklarım ince ve kemikleim eğri..peki ortopediye giden var mı hiç..kemikler düzeltildikten sonra dolgu yaptırmak daha mantıklı sanki..böyle bi şey duyan var mı?

angelim bana özelden mail adresini atabilirmiisn çok fazla girmedğim ve mesaj atmadığım için özelden göderemiyorum...çok merak ediyorum bacakların süper görünüyor

gonderemıyorm cunku ozelı kulnablmenz icn 50 msj atmalısınz dıo anlamdım? sen yolla istersen yardımcı olmaya calısırım

merhaba arkadaşlar. angelim nasılsın. nasıl son durumun? jezabel nerelerdesin. sen ameliyat olalı yaklaşık bir yıl olacak. nasılsın? bacakların nasıl? arada bir uğra lütfen... tüm eski ameliyat olmuş arkadaşlara söylüyorum bunu.. lütfen arada bir uğrayın. haber verin kendinizden...

mecbur burdan konscaz sanrım

peki ben fazla giremiyorum okulumdan dolayı ama takip etmeye çalışıcam...ameliyatını olalı nekdar oldu ilk günlerden bu yana rahatsız eden bi görüntü varmı?yağların erimesi gibi. ben bunu ailemden habersiz yaptırmak istiyorum ama zorlanırım diye korkuyorum açıkçası....bu bende içten içe komplekstir nedense böyle bişeyin lafını bile etmek istemiyorum onlara olumlu bakıcaklarınıda düşünmüyorum...burnumu falanda yaptırmıştım ikinci bi problemle gidersem takıntı haline geldiğini düşünücekler....belkide gerçekten öyledir bilmiyorum

bide benim göbeğimde çok yağ var ince bi kızım ama göbeğim okdr büyükki ordan çıkan yağlar bu forumdaki herkesin dolgusuna yeter...yani ordan okdr yağ alımı acaba problem oluştururmu....göbeğimde rahatsız oluduğum bi meseledir ama içime çekip idare ediyorum göbeği kapatmanın türlü yolu var ama bacak farklı işte

Arkadaşlar bende Ahmet Karacalar dan randevu aldım perşembe gününe onun farklı yöntemi varmış bakalım ne diyecek tabi fiyatıda önemli sizleride haberdar ederim umarım hepimiz için hayırlısı olur.

kızlar mrb nasılsınız maxins cnm kullanıyormusun aleti hemen belli etmez ama sana göre nasıl işe yarayacak gibimi

Leydiciğim aleti kullanıyorum ama çok az. Bacaklarım tutuldu biraz. Hergün biraz artırıyorum. Tam tempoyla kullanınca inşallah bişeyler olur...

canm bır bucuk ay oldu hala aynı bı erıme yok beklıyorum bende merakla ayın sonnda kontrolum var son durumum hakkında doktorum ne dıcek bir degsıklık oldukca ya da fırsatım oldukca yazmaya devam:)

Angelim,sen kontrole gittikten sonra ben de randevu alıp yaptırıcam artık,sabrım kalmadı.Randevudan sonra yazmayı unutma

burjy30 bır bucuk ay oldu yaptıralı suan sukur iyi gorunuyorlar bı erıme yok morluk ız vs o da kalmadı.aılenden habrsz yaptrcaksan ve onların yannda olcaksan amelıyat sonrası mutlaka kendıne bı yalan uydur canm cunku ılk hafta yuruyusun cok degısıık oluyor.yagının fazla olaması daha ıyı alınan yaglrın cogunu oraya koyar doktor ve erıyen err kalnda yetrlı olr belkı.ve bu senn kompleksn deil her bayan duzgun bacaklrı olmasını ıstıyor.cok ıyı anlıyoruz yanı seni=)

Merhaba Sarpo, bende bir süreliğine ankara'da olacağım için ordayken yaptırmayı düşünüyorum . Ferruh Bey'le görüştüm önce maille sonra telefonla baya ilgilendi çok ince bir insan. Benim büyük ihtimal şubatın ilk yada ikinci haftası ameliyat olucam sadece Ferruh Bey benden tarih bekliyor bende ankaraya gidiş tarihimin kesinleşmesini bekliyorum. Bana telefonda iyice anlattı nasıl olacağını haftada en az 3 defa mutlaka yapıyormuş çok sık yaptığı ameliyatlardan biriymiş...

Arkadaşlar selam...

Ben hatırlarsanız 17 Mayıs 2009 da Bülent Cihantimura yağ transferi yaptırmıştım. Daha sonra operasyon sonrası resimlerimi de siteye eklemiştim. Geçen haftasonu kontrole gittim ve operasyon öncesi resimleri de aldım. Operasyon üzerinden 8 ay geçti. Öncesi ve son halinin resimlerini eklemek istiyorum sizler için ama ekleyemedim. Nasıl eklendiğini tekrar hatırlatırsanız sevinirim.

hiç resim yüklemedim ama yardımcı olmaya çalışim sanıyorum gelişmiş seçeneklerden aşağı doğru eklenti ekle var onu seçtiğiniz zaman dosya yükle geliyor ordan yükleme yapılabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…