Neyse arkadaşlar bu kadar gerginlik yeter. Editöre katılıyorum. Foruma yazanların kimlikleri belli değil. Ama doktorların adı tam olarak geçiyor. Burada mağdur olan doktorlar. Mesela ben de Dr. Bülent Bey hakkında, birden rağbet görünce fiyat yükselttiğini ve bunun etik olmadığını yazmıştım. Ama kötü bir doktordur vs yazmamıştım.
insanlara hizmet verilen her sektörde herkesi aynı şekilde memnun etmek mümkün değil. Operasyondan memnun olmayan hasta doktora tekrar müracaat eder. Hatasını telafi etmesini ister, doktor bu aşamada kendisi ile ilgilenmezse o zaman ancak haklı olur.
Gelelim benim operasyona. 31 Ağustos tarihinde ameliyat oldum. Yağ enjeksiyonu oldu. Florance Nightingale Hastanesinde oldu.
Saat 1 gibi tahliller falan yapıldı. Doktor çizimler falan yaptı. Belden, basenden, diz içinden yağ alındı. Genel anestezi oldu. 2.5 saat sürdü. 1 gece hastanede kaldım. o gece ağrılarım çoktu.
Doktor, hastane ve hastane personeli çok iyiydi. Herşey çok profesyonelceydi. Ertesi gün taburcu oldum. Ama o gün ve ertesi gün ağrılar çoktu. Bir süre oturup, sonra kalktığımda çok zorlandım. Ama kalkıp yürüyünce açılıyordu.
Bugün 1 hafta oldu. Dikişlerimi aldırdım. Ağrılarım kalmadı.
Opersyon sonucundan memnunum ama şişlik var şu anda tam sonuç belli değil. Zaten sonuç alınması ortalama 3 aymış.
Doktor %30 erir dedi. Bu arada resim koyup bacaklarının şelkini soran bir arkadaş vardı. Dikkat ederse diz kapağının iç kısmında bombe şeklinde yağ dokusu var. ışte orası öyle olunca o da eğik gösteriyor. Orayı da aldı ve daha iyi oldu.
Bel arkasından da yağ aldı ki popo daha yuvarlak olsun. Bu arada dokto yağ alırken problemli olan yerlerden aldı ki bir faydası olsun. Mesela belimin yanlarında doğumdan sonra yağlar kalmıştı aldı. Şimdi belim incecik oldu, basenden aldı, basen kalmadı. Her yönüyle memnunum iki iş bir arada oldu. Hem fazlalıklarımdan kurtuldum hem de bacaklarım düzeldi.
Herkese sevgiler.