Selam arkadaslar,
1 aylik bir tatil surecinden sonra nihayet dondum. Bazi arkadaslar bana ozelden mesaj gonderip sorular soruyorlar. Ben butun bu sorularin cevaplarini zaten forumda yazmistim. Adimin uzerinde sol tarafandan tiklarsaniz, benim su ana kadar yazdigim tum mesajlar cikiyor, sorulariniz cevaplari orada.
Tatilim gayet iyi gecti, yanima sadece 1 tane pantolon aldim. Gerisi hep sort ve ete, hayatimda ilk kez olarak.
Bacaklarim cok mu guzel? Hayir degil, ama eskisine gore daha iyi. Zaten simdi bu bacak konusundaki kompleksimizi daha iyi anliyorum. Bacak ta gogus gibi, kol gibi ya da burun gibi bir organ iste ve farkli boyutlarda ve sekillerde olabiliyor. Mukemmel bacak o kadar az kiside var ki. Takmamak gerekiyor iste, yas gecmeden giyin istediklerinizi....
Odemlerim tamamen gecti, fakat yazlikta biraz yuruyusu fazla kacirinca yine igne batmalari gibi birsey hissttim, doktoru aradim, 1 yila kadar normalmis, fazla zorlamayin dediler. Dikis izine gelince valla belli bile olmuyor.
Angel i henuz gormedim ama telefonda konustum. Hepsi eridi diyordu ama gormeden birsey diyemiyecegim...