Bacak dolgusu yaptıran var mı?

september arkadaşım senin bacaklarındada ağrı falan varmı veya yağ alınan yerlerindeki bütün ağrıların geçtimi tamamen eski haline döndünmü rahatmısın yani. çok yoğunsun biliyoruz ama bıkmadan usanmadan fotoğraflarını bekliyoruz canım...

merhabalar,
Bacak içine kalıcı dolguda(aquamaid-bioalkamid vs) yapılıyormuş hem bu maddeler için ömür boyu kalıcı deniliyor.Konuyla ilgili bilgisi olan ve/veya yaptıran var mı acaba?

Selam arkadaslar,

1 aylik bir tatil surecinden sonra nihayet dondum. Bazi arkadaslar bana ozelden mesaj gonderip sorular soruyorlar. Ben butun bu sorularin cevaplarini zaten forumda yazmistim. Adimin uzerinde sol tarafandan tiklarsaniz, benim su ana kadar yazdigim tum mesajlar cikiyor, sorulariniz cevaplari orada.

Tatilim gayet iyi gecti, yanima sadece 1 tane pantolon aldim. Gerisi hep sort ve ete, hayatimda ilk kez olarak.
Bacaklarim cok mu guzel? Hayir degil, ama eskisine gore daha iyi. Zaten simdi bu bacak konusundaki kompleksimizi daha iyi anliyorum. Bacak ta gogus gibi, kol gibi ya da burun gibi bir organ iste ve farkli boyutlarda ve sekillerde olabiliyor. Mukemmel bacak o kadar az kiside var ki. Takmamak gerekiyor iste, yas gecmeden giyin istediklerinizi....

Odemlerim tamamen gecti, fakat yazlikta biraz yuruyusu fazla kacirinca yine igne batmalari gibi birsey hissttim, doktoru aradim, 1 yila kadar normalmis, fazla zorlamayin dediler. Dikis izine gelince valla belli bile olmuyor.

Angel i henuz gormedim ama telefonda konustum. Hepsi eridi diyordu ama gormeden birsey diyemiyecegim...

Herkese merhaba,
Az önce bi doktora muayene oldum. (Dr. Can Çınar ) Güya yağ enjeksiyonunu sorup fiyat alacaktım. Bana yağ enjeksiyonunun kesinlikle kalıcı olmadığını söyledi. Ne kadar kalacağı ilk seansta zaten belli olur dedi. ılk seanstaki şişliklerle birlikte hasta düzelmiş görüp tatmin olur ama sonra erir gider dedi. Boşa gideceği için önermedi. Tabi bunu benim bacak yapıma göre söyledi. Benim bayağı eğri. O yüzden bana çözüm olmuyormuş. Çok hafif eğrilikte belki diz altı oyuğunu doldurmada faydalı olur ama o da zamanla erir dedi. ılla silikonu önerdi. 1 saatlik bir operasyonmuş. Düzgün yapılırsa ve de çok büyük protez seçilmezse sorun çıkarmaz dedi.
Kısacası kafam karıştı. Birkaç seans yağ enjeksiyonu yaptırıp o kadar para verip hayal kırıklığına uğramak var. Ne yapacağımı şaşırdım....

Ben suan kontrole geldim sıra bekliyorum benim yeni BI derdim oldu bacaklarımın üst kısmına lipo yapılmıştı ve oralar selulit görünümüne büründü bacaima eridi diyemicem çünkü daha oncede yazmıştım seanslara bölündüğü için ck az yağ konulmuştu ve ben nefret dokuyun suan

seselina selam canım...bende şu an ağrı, sızı veya ödem gibi hiçbir yan etki yok...bu akşam inşallah resim çekip ekleyince siz de görürsünüz son durumu...şu an için Jezabelin dediği gibi mükemmel değil ama bana yetiyor..ağrı sızı ödem yok yani...3 aya kadar hepsi geçti...

Canım sorunlarının olmadığına çok sevindim, baksana angel arkadaşında yağlarının hepsi erimiş bütün hayallerimiz yıkıldı, neyse bu akşam fotoğraflarını koyacakmışsın çok sağol arkadaşım. her istediğimizi yapıyorsun, her zaman yanımızdasın senden güç alıyorum inanki.

sebebim_aşk, dün ayın 31 iydi, operasyon için gün aldığını söylemiştin hasan fındıktan. neler oldu ameliyat oldunmu, olduysan nasılsın bizimle durumunu paylaşırsan seviniriz. seni merak ediyoruz...

burcina, karar vermeden önce doktorları araştırdınmı? sanırım bülent beye karar vermişsin bursaya gidicem demişsinde, bende senin gibi çok kararlıydım ama özellikle bülent beye yaptıran arkadaşlardan çoğunun memnun olmayışından dolayı kafam çok karıştı, hepsi eridi diyorlar, sen nasıl cesaret edebiliyorsun. bu siteye yeni üyesin sanırım eski sayfalara dönüp okudunmu? okumanı tavsiye ederim. ameliyat olan arkadaşların ilk etapta hepsi çok memnundu hatta fotoğraflarda var bakarsan görürsün zaten. harika bacaklar çıkıyor ortaya ve sen hep öyle kalacakmış sanıp aldanıyorsun ama 1-2 ay sonra hepsi eriyip gidiyor. verdiğin parayamı yanarsın çoksa çektiğin acılaramı? valla benim başımdan geçmedi burda arkadaşların yazdıklarından yola çıkarak sana bunları yazıyorum. keşke söyledikleri gibi %80 erimese kalsa o zaman hemen hiç durmadan gidip yaptıracağım. ama hepsi eridi demek çok acı bir sonuç. hepimiz yıkıldık, şimdi hepimiz ümitsiziz.

@charms çok üzüldüm arkadaşım.. doktorla konuştun mu halledebildin mi..?
@burcina bence yağ enjeksiyonu yaptırma canım çünkü eriyor. paranı da kendini de riske atma derim.
@seselina yazmış olduğun son cümle beni anlatır gibiydi. zaten biçok arkadaş siteye girmeyi bıraktı. kusra bakmayın ama bi geri dönüş beklerdik, bu sorunumuzu aşmamız için sistemli bi şekilde herkesin bilgilerini paylaşması gerekiyor ama malesef ameliyat olduktan sonra birçok arkadaş siteye girmeyi bıraktı. (leydiyi hariç tutuyorum çünkü o ailevi bir durumu olduğunu açıklamıştı). gerçekten de seselinanın dediği gibi: hepimiz yıkıldık, şimdi hepimiz ümitsiziz.

jazabel...............Silikon....Dr. Nazım Durak............21.02.20 09.........??????............MEMNUN
Leydi..................Dolgu......Dr. B. Cihantimur..........11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel..................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur...........11.05.2009......... 4000 YTL.......HEPSı ERıDı
SeptemberGirl.....Dolgu.....Dr. B. Cihantimur............16.05.2009......... 5000 YTL.......ıYı SAYILIR
ElifNur................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur............16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire.................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............??????...............???????..........??????
Papatyatarlası.....Dolgu.....Dr. Hasan Fındık..............02.05.2009
Marienna.............Dolgu....Dr. B. Cihantimur..............06.06.2009..........5500 YTL
Zoey...................Dolgu....Dr. B. Cihantimur...............08.06.2009
Nurhann.............Dolgu.....Dr. B. Cihantimur...............01.06.2009..........5500 YTL....... HEPSı ERıDı
Gamze...............Dolgu..........Dr. Fethi Orak..............17.04.2009......... 4000 YTL

jazabel...............Silikon....Dr. Nazım Durak............21.02.20 09.........??????............MEMNUN
Leydi..................Dolgu......Dr. B. Cihantimur..........11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel..................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur...........11.05.2009......... 4000 YTL.......HEPSı ERıDı
SeptemberGirl.....Dolgu.....Dr. B. Cihantimur............16.05.2009......... 5000 YTL.......ıYı SAYILIR
ElifNur................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur............16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire.................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............??????...............?????? ?..........??????
Papatyatarlası.....Dolgu.....Dr. Hasan Fındık..............02.05.2009..........???????.......ıYı SAYILIR
Marienna.............Dolgu....Dr. B. Cihantimur.............06.06.2009..........5500 YTL
Zoey...................Dolgu....Dr. B. Cihantimur..............08.06.2009
Nurhann.............Dolgu.....Dr. B. Cihantimur..............01.06.2009..........5500 YTL....... HEPSı ERıDı
Gamze...............Dolgu..........Dr. Fethi Orak.............17.04.2009......... 4000 YTL
Charms..............Dolgu.....Dr. Onur Erol.....................?????????..........?????.............??????

ElifNur????????????????????????
Minire????????????????????????
Marienna??????????????????????
Zoey?????????????????????????
Gamze????????????????????????

Nerdesiniz arkadaşlar. Lütfen son durumunuzu bizimle paylaşın. ıstatistik çıkarmamız lazımmmm
Bu arada Leydinin son durumunu hatırlayan var mı?

fotoğrafımı ekliyorum bi ay 12 gün oldu..

Eklentiler

• $Fotoğraf00.jpg
    $Fotoğraf00.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 106
Sevgili asu85 kardeş, fotoğrafta iyi görünüyor. Gayet düzgün. Hatta ayakların birleşse dizlerin de birleşiyor sanırım. Yani önceden de pek fena değilmiş. Ama önceki halin de olsaydı iyi olurdu. Şimdilik çok hoş. Umarız erimez. Ama sen yine de hazırlıklı ol. Baksana sanatını sergilediği Minire'ninkiler bile erimiş....

seselina canım aslında sol bacağım biraz daha kalın 1 cm falan.. önceki halimin resmi yok malesef

X