- 4 Aralık 2021
- 413
- 303
- 18
- 28
- Konu Sahibi mavilihayat00
Cuma günü kan vermeyi düşündüm bende hafta sonu düğünümüz var hemen sonra da şehir dışına cikacaz ona göre az kendime dikkat ederim diyeErken test yapma canım üzüyor yine de bekle gününü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü kan vermeyi düşündüm bende hafta sonu düğünümüz var hemen sonra da şehir dışına cikacaz ona göre az kendime dikkat ederim diyeErken test yapma canım üzüyor yine de bekle gününü
Aynen iyi yapardın Kanda çıkar canım inşallah gebesindir hayırlı haberler al benide etiketleCuma günü kan vermeyi düşündüm bende hafta sonu düğünümüz var hemen sonra da şehir dışına cikacaz ona göre az kendime dikkat ederim diye
İnşallah güzel haberlerimizi beraber alalım pek umudum kalmadı sivilcelenmeye de başladım ama nasiptur bilinmezAynen iyi yapardın Kanda çıkar canım inşallah gebesindir hayırlı haberler al benide etiketle
Ya ilahiDenemeler fazlaysa oda bacak ağrısı yapabilir
Uyumayip gece gece buraları okuyan biri i daha buldummmYa ilahi
Evet ben yaşamıştım hamileydim deMerhaba , adetime 7 gün var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim. Hafif karın kasık ve ince bel ağrım oluyor ara sıra. Gögüslerimde bişey yok yumuşaklar. Merak ettiğim bacak ağrısı belirti olabilir mi. Bu ay da umudum yok ama merak ettim. Bacaklarımın üstleri hamlamış gibi ağrıyor eğilip kalkarken zorlanıyorum. Yaşayan var mı ?
Sorma kuzusu:)Uyumayip gece gece buraları okuyan biri i daha buldummm
Benim kırmızıla geldi canım sen güzel haber al inşallahİnşallah güzel haberlerimizi beraber alalım pek umudum kalmadı sivilcelenmeye de başladım ama nasiptur bilinmez
Benimde bikac saate belli olur kan verdim ama bilemiyorum vermek için verdim sanırım hakkımızda en hayırlı zamanda olsun inşallahBenim kırmızıla geldi canım sen güzel haber al inşallah
Amin canım amin Bana da haber edermisin merak ederim inşallah hamilesindirBenimde bikac saate belli olur kan verdim ama bilemiyorum vermek için verdim sanırım hakkımızda en hayırlı zamanda olsun inşallah
İnşallah öyledir ederim tabikiiAmin canım amin Bana da haber edermisin merak ederim inşallah hamilesindir
Maalesef bende de gebelik yokmuşAmin canım amin Bana da haber edermisin merak ederim inşallah hamilesindir
Kuzum bu ay bat ne zaman?Benimde bikac saate belli olur kan verdim ama bilemiyorum vermek için verdim sanırım hakkımızda en hayırlı zamanda olsun inşallah
27 si ağustosun Ağustos iki kere oldu :) senin ne zamanKuzum bu ay bat ne zaman?
anladım ben:) 12 Eylül benim kuzum.27 si ağustosun Ağustos iki kere oldu :) senin ne zaman
Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda :) benim değerlendirme fasli geçti bekleme kısmına geçtim :) olur inşallah eşime doğum günü hediyesi vermek isterim onun da Eylül'de doğum günüOlsun
anladım ben:) 12 Eylül benim kuzum.
Ya inş be bacım, hangi topikte beklemedesin:)Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda :) benim değerlendirme fasli geçti bekleme kısmına geçtim :) olur inşallah eşime doğum günü hediyesi vermek isterim onun da Eylül'de doğum gün
AğustosYa inş be bacım, hangi topikte beklemedesin:)
Olmazsa gelirim eylüle yanına ordaysan sen :))Ya inş be bacım, hangi topikte beklemedesin:)