- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
- Konu Sahibi mavilihayat00
Ay inş ol da gelme be kuzusuOlmazsa gelirim eylüle yanına ordaysan sen :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inş ol da gelme be kuzusuOlmazsa gelirim eylüle yanına ordaysan sen :))
İnşallah inşallah bakalım 10 gun var geçmez de şimdiAy inş ol da gelme be kuzusu
Çarpı 10 her saniye, kağnı gibi geçmezsde zaman:)İnşallah inşallah bakalım 10 gun var geçmez de şimdi
Hiç sorma vallahi son zamanlarda kendi kendine belirti üretme de cabasıNe geçecek ya,
Çarpı 10 her saniye, kağnı gibi geçmezsde zaman:)
O Allah'ın emri,ama var ki diyoruz,olmayanı neden diyelim:)Hiç sorma vallahi son zamanlarda kendi kendine belirti üretme de cabası
Bı üstte yazdığına baksana böyle bişey yaşadın miO Allah'ın emri,ama var ki diyoruz,olmayanı neden diyelim:)
Kuzum buraya mı bak diyorsun?Ama bu ay yumurtlama günü akıntıya karışık hafif lekelenmem oldu şimdi de sarı yoğun bir akıntı var minik minik daha 5 gün oldu yumurtlayali belirti de vermez sanırım bilmiyorum değişik
Evet canisi bı bilgin var mı enfeksiyon vs olur yani yanma koku yok ama neden sarıya dönük bı akinti hala devam ediyorKuzum buraya mı bak diyorsun?
Enfelksiyonda da sarı akıntı olurmuş.Evet canisi bı bilgin var mı enfeksiyon vs olur yani yanma koku yok ama neden sarıya dönük bı akinti hala devam ediyor
Cumartesi günü 27 si bakalım bilemedim daha önce enfeksiyon yaşadım ama onda yanma sık idrara çıkma vs vardı bunda onlar yokEnfelksiyonda da sarı akıntı olurmuş.
Nazende hamilelik öncesi olanlar oluyormuş. Bat ne zaman?
Ay ne heyecanlı inş pozitifi görürsünCumartesi günü 27 si bakalım bilemedim daha önce enfeksiyon yaşadım ama onda yanma sık idrara çıkma vs vardı bunda onlar yok
İnşallah canım veririm tabikiAy ne heyecanlı inş pozitifi görürsün
Haber ver sonucu
Hamişmisiiiniiiiizİnşallah canım veririm tabiki
bence belirtiler kişiye göre değişir olmaz diye birşey yok. Hevesini kaçırma canım :) bende aynı durumdayım adetime çok var mesela ama kasıklarım inanılmaz ağrıyor belimde ağrı var göğüsümde birşey yokdu oda bugün hafifden acıyor. Çok araştırdım çok baktım bebek1-3 günde tutunuyormuş ve bazılarında bu belirtiler de 6 -12 günde gözüküyormuş. yani bazılarının yok dediği saçmalık dediği şeyler sende olabilir. İnşallah ikimizde hamileyizdir :)Merhaba , adetime 7 gün var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim. Hafif karın kasık ve ince bel ağrım oluyor ara sıra. Gögüslerimde bişey yok yumuşaklar. Merak ettiğim bacak ağrısı belirti olabilir mi. Bu ay da umudum yok ama merak ettim. Bacaklarımın üstleri hamlamış gibi ağrıyor eğilip kalkarken zorlanıyorum. Yaşayan var mı ?
şunuda ekliyim bende de bacak ağrısı var. Böyle yağmur yağacağı zaman ağrıdığı gibi :)bence belirtiler kişiye göre değişir olmaz diye birşey yok. Hevesini kaçırma canım :) bende aynı durumdayım adetime çok var mesela ama kasıklarım inanılmaz ağrıyor belimde ağrı var göğüsümde birşey yokdu oda bugün hafifden acıyor. Çok araştırdım çok baktım bebek1-3 günde tutunuyormuş ve bazılarında bu belirtiler de 6 -12 günde gözüküyormuş. yani bazılarının yok dediği saçmalık dediği şeyler sende olabilir. İnşallah ikimizde hamileyizdir :)
Kaç gün var bata. Benimde bel ağrım oluyor bazen sol kasığım sızlıyor bacağıma vuruyor. Karnım ara ara regl olcak gbi sancılanıyor. Sabah lavaboya gittiğimde kıvrandım resmen sancıdan. Vala kendimi hazırladım geçen aylar gibi belirti çok ama negatif çıkıyor insan bi garip oluyor hamile değilim diye geziyorum hissetmiyorum hiç. Şimdi sadece vücutta neler oluyor diye izliyorum hamileliliğe yormuyorumşunuda ekliyim bende de bacak ağrısı var. Böyle yağmur yağacağı zaman ağrıdığı gibi :)
bat ne demek onu bilmiyorum :) ama regl soruyorsan benim 23/9 da olmam lazım 11 günüm var. ama dediğin gibi sağ ve sol kasığımda inanılmaz ağrı var bir ara geçiyor gibi oluyor sonra tekrar saplanıyor. alt karnımda da bir ağrı var. biz 6 yıllık evliyiz hiç denememiştik bu ay ilk denememiz. bu nedenle ben belirti kısımlarında vuudumu dinliyorum daha önce böyle şeyler olmamıştı. bacaklarıma iniyor sızı sonra . çok sabırsızlanıyorum inan bende. o yüzden buraya post açtım yazdım sormak istedim. inşallah hamileyizdir :)Kaç gün var bata. Benimde bel ağrım oluyor bazen sol kasığım sızlıyor bacağıma vuruyor. Karnım ara ara regl olcak gbi sancılanıyor. Sabah lavaboya gittiğimde kıvrandım resmen sancıdan. Vala kendimi hazırladım geçen aylar gibi belirti çok ama negatif çıkıyor insan bi garip oluyor hamile değilim diye geziyorum hissetmiyorum hiç. Şimdi sadece vücutta neler oluyor diye izliyorum hamileliliğe yormuyorum
Bat beklenen adet tarihi aynıymışız bende 23 eylül. Benimde gögüsler ağrımaya başladı 2 gündür. Bnde 5 yıllık evliyim yeni çocuk istiyoruz 5 aydır deniyoruz. İnşallah canımbat ne demek onu bilmiyorum :) ama regl soruyorsan benim 23/9 da olmam lazım 11 günüm var. ama dediğin gibi sağ ve sol kasığımda inanılmaz ağrı var bir ara geçiyor gibi oluyor sonra tekrar saplanıyor. alt karnımda da bir ağrı var. biz 6 yıllık evliyiz hiç denememiştik bu ay ilk denememiz. bu nedenle ben belirti kısımlarında vuudumu dinliyorum daha önce böyle şeyler olmamıştı. bacaklarıma iniyor sızı sonra . çok sabırsızlanıyorum inan bende. o yüzden buraya post açtım yazdım sormak istedim. inşallah hamileyizdir :)
yaa öyle kısaltmamı olur bizde 6 yıllık evliyiz bizde yeni istedik daha 1 ay oldu deneyeli bakalım çok heycanlıyım inşallah olur yaBat beklenen adet tarihi aynıymışız bende 23 eylül. Benimde gögüsler ağrımaya başladı 2 gündür. Bnde 5 yıllık evliyim yeni çocuk istiyoruz 5 aydır deniyoruz. İnşallah canım