• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi ?

ERken canım daha strese sokma kendini. Bende napayım beklemedeyim gögüslerim ağrıyor. İçim bulanıyor gibi mide bulantısı değil ama böyle garip bir his. Birde ara ara sıcak basıyor işte. Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kuzu ya 😏 batı bekliyorum öyle
Aynı şekilde bende öyleyim ama benim hiç bu kadar erken göğüslerim ağrımazdı off gelmiyo 23 ü bi türlü valla strese girmemek elde değil. Bacaklarım belim kasıklarım göğüslerim midem duman etti beni ya. Bende hissetmiyorum ne yalan söyleyeyim

Aynı şekilde bende öyleyim ama benim hiç bu kadar erken göğüslerim ağrımazdı off gelmiyo 23 ü bi türlü valla strese girmemek elde değil. Bacaklarım belim kasıklarım göğüslerim midem duman etti beni ya. Bende hissetmiyorum ne yalan söyleyeyim
Daha 9 günümüz var geçmiyor. Benim şimdi sağ kasığım ağrıdı bu böyle gidecek galiba birbirimize şuan şuram ağrıdı şuan buram ağrıdı diyeceğiz 😂 zaman geçer böyle 😂

Daha 9 günümüz var geçmiyor. Benim şimdi sağ kasığım ağrıdı bu böyle gidecek galiba birbirimize şuan şuram ağrıdı şuan buram ağrıdı diyeceğiz 😂 zaman geçer böyle 😂
Ayy Allahım yaa vallahi billahi. Ay kuzu ben sana özelden numaramı yazayım vatsapdan yaz bana kaydediyim ordan haberleşelim olur mu? Kader arkadaşım 🤣 tamam dersen atayım

Ayy Allahım yaa vallahi billahi. Ay kuzu ben sana özelden numaramı yazayım vatsapdan yaz bana kaydediyim ordan haberleşelim olur mu? Kader arkadaşım 🤣 tamam dersen atayım
Kuzu whatsapp kullanmıyorum eskide kaldım 😂 insta face vs. Hiç birşey yok bende hamilelik belirtileri diye aratırken google da burayı gördüm üye olmadan yazılmıyor diye üyelik açtım

Kuzu whatsapp kullanmıyorum eskide kaldım 😂 insta face vs. Hiç birşey yok bende hamilelik belirtileri diye aratırken google da burayı gördüm üye olmadan yazılmıyor diye üyelik açtım
AA tamam canım sorun değil 😂 hadi beni haberdar et lütfen 18 inde test yaparsan yaz yada farklı bir belirti çatlıycam meraktan 😂

Merhaba , adetime 7 gün var. Yumurtlama günlerini değerlendirdim. Hafif karın kasık ve ince bel ağrım oluyor ara sıra. Gögüslerimde bişey yok yumuşaklar. Merak ettiğim bacak ağrısı belirti olabilir mi. Bu ay da umudum yok ama merak ettim. Bacaklarımın üstleri hamlamış gibi ağrıyor eğilip kalkarken zorlanıyorum. Yaşayan var mı ?
Hamilemiymişsiniz peki aynı şey bende de var

Hamilemiymişsiniz peki aynı şey bende de var
Hayır hamile değildim o ay. Hamilelik belirtileri regl gecikmesinden haftalar sonra çıkıyor yani neredeyse gebeliğin 7.haftasında falan. Kendinizi dinlememenizi tavsiye ederim. Dinledikçe olmadık belirtiler çıkarıyor çünkü insan. Regl gecikmesini beklemek en doğrusu diğer türlü olacağı varsa da olmuyor hormonlar aşırı etkileniyor

Back