- 3 Ağustos 2012
- 5.213
- 15.133
- 448
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Kalan son 1 kaset testim vardı, sabahlamıştım 5 gibi yaptım silik çizgi çıktı. Emin olamadım tabi. Nöbetçi eczaneden erken test aldım, gerisi malum :)Bende birkaç yerde okudum ilk haftalar ağrıdı yazan çok olmuş. Teşekkür ederim hayırlısı inşallahnasıl öğrendiniz peki
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKalan son 1 kaset testim vardı, sabahlamıştım 5 gibi yaptım silik çizgi çıktı. Emin olamadım tabi. Nöbetçi eczaneden erken test aldım, gerisi malum :)
Evet stres cok etki ediyormus. Ama stres yapmadan da olmuyor. Yapamiyorum. İnsallah olur hayirlisi ile her ikimizin deKuzu stres yapma bende aylardır deniyorum. Stres olacağı varsada oldurmuyor. Bir ara kafayı yedim sandım olmayacak diye düşünmekten. Sonra dedim olmasa elimden ne gelecek neden yıpratıyorum kendimi akışına bıraktım 2 aydır ovulasyon deniyorum. Araştırıyorum 6.ayında 8.ayında 11.ay da falan çok gebe kalan var. Hormonlarına bakıldıysa kist falan yoksa strese girmeden denemeye devam et. Baktın olmuyor hsg çektirirsin doktor bana öyle yapalım dedi yıl sonuna kadar dene dedi.
İnşallah canım bekleyen herkese rabbim nasip eder inşallahEvet stres cok etki ediyormus. Ama stres yapmadan da olmuyor. Yapamiyorum. İnsallah olur hayirlisi ile her ikimizin de
Valla ben cok siddetli agrilarla hastaneye gidiyodum evlilik oncesinde hic tespit edilemedi haliyle evlendiktej sonra gittigimde rahmimin sola doğru kaydığını soyledi anneminkide ters 6 cocuk oykusu var 3 umuz yasiyoruz :)Rahim mi sola donuk? Ona mi rahim ters deniliyordu? Bir de bunu normal kontrolde tespit edebiliyorlar mi acaba?
Masallah oyle olmasina ragmen dogurganliginizdan bir sey eksilmemisValla ben cok siddetli agrilarla hastaneye gidiyodum evlilik oncesinde hic tespit edilemedi haliyle evlendiktej sonra gittigimde rahmimin sola doğru kaydığını soyledi anneminkide ters 6 cocuk oykusu var 3 umuz yasiyoruz :)
Ikisi farkli seyler hani. Evet alttan muayenede edebiliyorlar
Masallah oyle olmasina ragmen dogurganliginizdan bir sey eksilmemisbende oyle bir sey yok sanirim dr hic oyle bir sey demedi kontrole gittigimde
Bence hamilesiniz insallahhbakalim suan ne durumdayim :)))
Olsa muhakkak söylüyorlar canim
İnsallah rabbim verdiyse kabul tabiki cok yaramaz bir oglum var olmasiysa da pek uzulmemBence hamilesiniz insallahh
Cokkk zor diyorlar iki cocukla gercekten. Digeri de kucuk diyorsunuz. İnsallah hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insallahhİnsallah rabbim verdiyse kabul tabiki cok yaramaz bir oglum var olmasiysa da pek uzulmem
İnşallah canim :)Cokkk zor diyorlar iki cocukla gercekten. Digeri de kucuk diyorsunuz. İnsallah hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insallahh
Benimde regl 31 temmuz 7 gün kala çok bacaklarım dizlerim sızladı bende araştırdım genelde son aylarda olur falan yazmışlar inşallah gebeyizdir belirtidir bu her ay olur göğüs şişmesi ağrıması ama bu ay daha hassas daha çok ağrıyor bilemedim inşallah bu bacak ağrısı bir belirtidirBende birkaç yerde okudum ilk haftalar ağrıdı yazan çok olmuş. Teşekkür ederim hayırlısı inşallahnasıl öğrendiniz peki
Bacak ağrım şuan yok ama gögüslerimde ağrı var inşallah canımBenimde regl 31 temmuz 7 gün kala çok bacaklarım dizlerim sızladı bende araştırdım genelde son aylarda olur falan yazmışlar inşallah gebeyizdir belirtidir bu her ay olur göğüs şişmesi ağrıması ama bu ay daha hassas daha çok ağrıyor bilemedim inşallah bu bacak ağrısı bir belirtidir
Benimki de geçti desem yeri varBacak ağrım şuan yok ama gögüslerimde ağrı var inşallah canım
30 temmuz canım benim az önce test yaptım negatifBenimki de geçti desem yeri varsenin ne zaman adet günün
Kaset testse erken olabilir 1 gün bile fark ediyormuş öyle diyorlar30 temmuz canım benim az önce test yaptım negatiferken mi yaptım acaba
Beklicem bakalım umudum yoktu ama yine de negatif görmek üzdü. SENin kaç günün var canımKaset testse erken olabilir 1 gün bile fark ediyormuş öyle diyorlar
Benim de aynı sayılır pazar günü gösteriyor 5 gün var dahaBeklicem bakalım umudum yoktu ama yine de negatif görmek üzdü. SENin kaç günün var canım
Erken test yapma canım üzüyor yine de bekle gününüBenim de aynı sayılır pazar günü gösteriyor 5 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?