- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Yarin tekrar edicem 48 saat bekledik cunku adetime 12 gun felan var.Kan testini daha ne zaman tekrarlayacaksiniz? Sizin adete kac gun var su anda
Masallah ya cok ilginc bir durum. Adete bu kadar varken daha hamileligin olusmasi. İste oldu mu oluyor. Adetten 14 gun sonra oluyor yumurtlama derler bir de onun disinda olmaz hamilelik.Yarin tekrar edicem 48 saat bekledik cunku adetime 12 gun felan var.
Yok ya o hep oyle degil ilk bebegimde adet 30 da bitti 4 gun sonra yumurtladim sonra o ay 2.ci daha yumurtladim o belli olmuyo canim ovulasyon testlerinde takip etmek lazımMasallah ya cok ilginc bir durum. Adete bu kadar varken daha hamileligin olusmasi. İste oldu mu oluyor. Adetten 14 gun sonra oluyor yumurtlama derler bir de onun disinda olmaz hamilelik.
Ovulasyonla mi anladiniz yumurtlamanin bu sekilde oldugunu? Bir de adetten dort gun sonrq yumurtlayinca diger adet ne zaman oluyor? İkinci yumurtlamadan 14 gun sonra miYok ya o hep oyle degil ilk bebegimde adet 30 da bitti 4 gun sonra yumurtladim sonra o ay 2.ci daha yumurtladim o belli olmuyo canim ovulasyon testlerinde takip etmek lazım
Yok doktor kontrollerinde hep genelde cogul yumurtlama oluyor çıkıyor ve uzayan sumuksu akıntıya rastliyorum doktorumun hep uyariyor riskli hastasin cogul acidan kontrolsuz gebe kalma diye o yuzden ara sira hamile sanip gidiyodum kendimi gecikince fln meğerse yeniden yumurtluyormusum .Ovulasyonla mi anladiniz yumurtlamanin bu sekilde oldugunu? Bir de adetten dort gun sonrq yumurtlayinca diger adet ne zaman oluyor? İkinci yumurtlamadan 14 gun sonra mi
Her ay birden cok mu yumurtluyorsunuz?Yok doktor kontrollerinde hep genelde cogul yumurtlama oluyor çıkıyor ve uzayan sumuksu akıntıya rastliyorum doktorumun hep uyariyor riskli hastasin cogul acidan kontrolsuz gebe kalma diye o yuzden ara sira hamile sanip gidiyodum kendimi gecikince fln meğerse yeniden yumurtluyormusum .
Değişiyor canim o
Yok her ay değil ama genelde denk geliyor 2 3 aya 1 denk geliyor ve o sekilde cok daha fazla olgun yumurtam görülüyorHer ay birden cok mu yumurtluyorsunuz?
Ya benim de uc aydir korunmasiz iliski oluyor strese girdim o yuzden acaba dogurgan mi degilim bir problem mi var acaba hic olmayacak mi vs vs. Sakincasi yoksa kac senelik evlisiniz ve kacinci seferde hamilelik oldu acabaYok her ay değil ama genelde denk geliyor 2 3 aya 1 denk geliyor ve o sekilde cok daha fazla olgun yumurtam görülüyor
Her beden ayni degil canim ki benim rahmim bir de sola devriye misal böyle bir durum soz konusu mu sizde? Ters olunca bile hamile kalma pozisyonlarimiz değişiyor. Ben 2019 da evlendim 1 yasinda oglum var. Ilk ucuz dedi sonra ikiye dustu netlesti ve sonra digeri gelismedi oglumu aldim kucagima. Bundan mart gibi kimyasal gebelik gecirdim gecen ayda geciktim ama test yapmadim acikcasi bekledim iyice ama regl oldum.Ya benim de uc aydir korunmasiz iliski oluyor strese girdim o yuzden acaba dogurgan mi degilim bir problem mi var acaba hic olmayacak mi vs vs. Sakincasi yoksa kac senelik evlisiniz ve kacinci seferde hamilelik oldu acaba
Bence birgebeningunlugu bir sayfa var bundan bircok kisi gebelik ve ovulasyon testi aldi ve hamile kaldi sebepsiz tup bebekler bile hani oyle deyim o nedenle bence mutlaka bu hesaptsn ovulasyon testi edin ve cok yardimci oluyor.Ya benim de uc aydir korunmasiz iliski oluyor strese girdim o yuzden acaba dogurgan mi degilim bir problem mi var acaba hic olmayacak mi vs vs. Sakincasi yoksa kac senelik evlisiniz ve kacinci seferde hamilelik oldu acaba
Adete kac gün kala belirtiler olur? Kasik agrisi, gögüs falan? Adetime 6 gün kaldi ve hicbirsey hissetmiyorumAdete 7 gün kala hiçbir belirti olmuyor canım. Adetten sonra kasık ağrısı oluyor hafif.
Adetten birkaç gün sonra başlar zaten belirtiler. Umarım en güzel zamanda kavuşursunuz.Adete kac gün kala belirtiler olur? Kasik agrisi, gögüs falan? Adetime 6 gün kaldi ve hicbirsey hissetmiyorumoysaki ümitliydim bu aydan ama hayirlisi olsun..
Rahim mi sola donuk? Ona mi rahim ters deniliyordu? Bir de bunu normal kontrolde tespit edebiliyorlar mi acaba?Her beden ayni degil canim ki benim rahmim bir de sola devriye misal böyle bir durum soz konusu mu sizde? Ters olunca bile hamile kalma pozisyonlarimiz değişiyor. Ben 2019 da evlendim 1 yasinda oglum var. Ilk ucuz dedi sonra ikiye dustu netlesti ve sonra digeri gelismedi oglumu aldim kucagima. Bundan mart gibi kimyasal gebelik gecirdim gecen ayda geciktim ama test yapmadim acikcasi bekledim iyice ama regl oldum.
Planlamiyoruz gebelik ama artık istiyoruz bu belirsizlikten sonra ne kdr istedigimizi frk ettik.
Bunun doğurganlıkla ilgidi yok canim oyle düşünme ben sadece aileden oturu cok fazla ikize sahibim ve ikiz geni kiz taşıyor. Esimin halasinin cocuklari ikiz misal onda da var. O nedenle bu mesele genetikle ilgili bir durumhalam ise ucuzleri olcakmis ama vefat etmisler karninda sebepsiz o donemde otospi fln hak getire tabi sonra halam ikinci gebelik ikiz ve vefat etmis dogumda..
2 yil cocuk düşünmedik, bir anda cocuk istedigime karar verdim esim de tutturuyodu habire tamam dedim ilk ay hamile kaldım kontrollu bir şekilde kullandim acikcasi ikiz istiyordum klomen kullandim sadece hizlandirmsk icin doktor dedi cok fazla yumurtan vsr biz onu klomenr baglamistik ama dogumdsn sonra 3 ayda 1 gittigimde de yumurtlamaya denk gelenler oldu ilacsiz cok fazla her iki yumurtalikla aktif gelismis yumurtzm vardi ordan anladik klomensiz de cogul olacağını uzun oldu biraz ama detayli anlatmak istedim
Tamam bakayim bir dediginiz hesaba insalalhBence birgebeningunlugu bir sayfa var bundan bircok kisi gebelik ve ovulasyon testi aldi ve hamile kaldi sebepsiz tup bebekler bile hani oyle deyim o nedenle bence mutlaka bu hesaptsn ovulasyon testi edin ve cok yardimci oluyor.
Eger gebe degilsem suan ki bu imkansiz vucudumu tanıyorum diyr düşünüyorum bende alicam hem gebelik hem ovulasyon testlerinden sayfanin sahibi bu yollardan gecop en sonunda kendisi marka yaratmis cok güvenilir ve odul alan medical sahibi.
Bende birkaç yerde okudum ilk haftalar ağrıdı yazan çok olmuş. Teşekkür ederim hayırlısı inşallahHep olmadığı yazıyor ama bende bacak ağrısı olmuştu. Hamile olduğumu da regle 7 gün kala öğrendim. Belki bacak ağrım başka bir sebebe bağlıydı bilmiyorum, ama olmuştu. Umarım hamilesinizdir
Benimde bugün 6 gün var. Gögüslerimde dolgunluk hissediyorum ama ağrı yok ara sıra sol gögüsüm batıyor. Ovulasyon kullanıyorum geçen ay yumurtlama vardı ama tutmadı bu ay da bakalım ama ümitsizimAdete kac gün kala belirtiler olur? Kasik agrisi, gögüs falan? Adetime 6 gün kaldi ve hicbirsey hissetmiyorumoysaki ümitliydim bu aydan ama hayirlisi olsun..
Insallah olur Allah gönlünüze göre versinBenimde bugün 6 gün var. Gögüslerimde dolgunluk hissediyorum ama ağrı yok ara sıra sol gögüsüm batıyor. Ovulasyon kullanıyorum geçen ay yumurtlama vardı ama tutmadı bu ay da bakalım ama ümitsizim
Kuzu stres yapma bende aylardır deniyorum. Stres olacağı varsada oldurmuyor. Bir ara kafayı yedim sandım olmayacak diye düşünmekten. Sonra dedim olmasa elimden ne gelecek neden yıpratıyorum kendimi akışına bıraktım 2 aydır ovulasyon deniyorum. Araştırıyorum 6.ayında 8.ayında 11.ay da falan çok gebe kalan var. Hormonlarına bakıldıysa kist falan yoksa strese girmeden denemeye devam et. Baktın olmuyor hsg çektirirsin doktor bana öyle yapalım dedi yıl sonuna kadar dene dedi.Ya benim de uc aydir korunmasiz iliski oluyor strese girdim o yuzden acaba dogurgan mi degilim bir problem mi var acaba hic olmayacak mi vs vs. Sakincasi yoksa kac senelik evlisiniz ve kacinci seferde hamilelik oldu acaba
Amin inşallahInsallah olur Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?