Merhaba kızlar!
Bende Braun'un iyon özelliği olan düzleştiricisi var. Başlarda düzleştirmek için almıştım ancak çok kırıyor haliyle... Bende değme kuafölere taş çıkaracak cinsten fön çekebildiğim için fön çekiyorum. Daha az yıpranıyor böyle... Bende onunla bukle yapıyorum saçlarıma...
19 mm ve 25 mm arasındki fark nedir?
Size maşa almama gerek var mı? Bukleler daha mi farklı oluyor?
BABYLISS BAB-2091 E IONIC TİTANİUM SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ben bu urunu kullanıyorum. iconic teknolojısı ıle saclarımda masa sonrasında elektrıklenme de olmuyor 230 dereceye kadar ısıtma ozellıgıne sahıp. buradakı yorumlara ve verılen bılgılere baktıgımda bı tek sıcaklık derecesı hakkında bılgıler bulunmuyor kı bu cok onemlı bır unsur. Bildiğim kadarıyla ac duzlestırıcılerı ıcınde en yuksek sıcaklıga sahıp olan duzlestırıcı bu. Ayrıca cok sık bı saklama cantası ıle bırlıkte satılıyor. Gittiğim yerlerde baska markaların duzlestırıcılerını kullandım fakat bunun kadar hızlı cabuk ve guzel sonuc veren baska bır urunle karsılasmadım. ayrıca ınce olması nedenıyle dalgalı sekıl de verebiliyorsunuz
BABYLISS BAB-2091 E IONIC TİTANİUM SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ben bu urunu kullanıyorum. iconic teknolojısı ıle saclarımda masa sonrasında elektrıklenme de olmuyor 230 dereceye kadar ısıtma ozellıgıne sahıp. buradakı yorumlara ve verılen bılgılere baktıgımda bı tek sıcaklık derecesı hakkında bılgıler bulunmuyor kı bu cok onemlı bır unsur. Bildiğim kadarıyla ac duzlestırıcılerı ıcınde en yuksek sıcaklıga sahıp olan duzlestırıcı bu. Ayrıca cok sık bı saklama cantası ıle bırlıkte satılıyor. Gittiğim yerlerde baska markaların duzlestırıcılerını kullandım fakat bunun kadar hızlı cabuk ve guzel sonuc veren baska bır urunle karsılasmadım. ayrıca ınce olması nedenıyle dalgalı sekıl de verebiliyorsunuz
Merhaba, ben de bugün maşa alacam babyliss ama 25 mm mi 32 mm mi karar veremedim sizce hangisi daha iyi, 32 çok mu kalın olur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?