• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler BaBylisslendim cok memnunum

kızlar ben de 2086 cte almayı düşünüyorum kalıcılığı nasıl elektriklenme kabarma vs. yapıyormu bir de düzleştirirken çok yoruyoyor mu?

sherin sicaklik ayari cok guzel...
hemen isindigi icin bekleme yasamiyorsun
kaliciligi senin sac tipinede bagli
ben dustan dusa yapiyorum
elektriklenmede olmuyor bende
kurutma makinasiyla kurutunca oluyor

canım yani saçımız ıslakken kurutma makinasıyla kurutmayalım kendi halinde kurusun ondan sonramı yapalım düzleştiriciyi

hayir canim demek istedigim sacimi kurutma makinasi kabartiyor..
uzerine duzlestiriciyi yapinca yatisiyor
ayrica bide mavisu dedikleri spreyden kullaniyorum oda kirilmayi onluyor

bende babyliss kullanıyorum ve çok memnunum. ayrıca benim düzleştiricimde tarakta var oda saçların sağdan soldan çıkmasını engelliyor.

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim özellikle kullananlar..
ben babyliss saç maşası almayı düşünüyorum da. almayı düşündüğüm modeller: BABYLİSS 2361CE PRO200 SAÇ MAŞASI ( 19 mm) veya Babyliss 2325E Nano Teknoloji (25mm ) . Karar veremediğim konu şu acaba 19 mm mi alsam yoksa 25 mm mi alsam. Benim saçlarım uzun ve kalın telli ve düz, biraz da gür. Çok fazla kıvırcık olmadan dalgalı yapmak istiyorum. 25 MM kullanan ve 19 MM kullanan arkadaşlar nasıl sonuç alıyorlar merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden..

canm ben 25mm aldim uzun ve duz sacliyim..saclarim kalin yapili deil..
bence 25mm almalisin cok guzel bukle yapiyor
saci kalin sardigindada su dalgasi gibi oluyor..
ince sardigindada kuaforde yapilmis gibi buklelerin oluyor..
19 bence cok ince

ben ikinci düzleştiricimi de babylissten aldım.. kardeimde aynı markanın başka bi modelini kullanıyor oda memnun. bende yenileyim istedim.
gittim şu yeni çıkardığı buharlı üzerinde su kabini olanını aldım. kırmızı renkli. modelin ismini hatırlamıyorum. iki ay içinde bozuldu. çalışmadı. garantiye gönderdim. yenisini verdiler..
çok pişmanım bu modeli aldığımıa. saçlarımı sıkıştırıyo habire .. tel tel kopuyo saçlarım sıkışınca.. çıkartamıyorum ki. böle bi garip bi model.. bozulanda yenisi gönderilende aynısını yaptı.. yaw bi de en pahalısıydı.. güvendim aldım. bu modelden uzak durun.. hepsiburada ile almıştım. onlarda baktım kaldırmışlar ürünü satmıyolar artık..

Son düzenleme:
ben ikinci düzleştiricimi de babylissten aldım.. kardeimde aynı markanın başka bi modelini kullanıyor oda memnun. bende yenileyim istedim.
gittim şu yeni çıkardığı buharlı üzerinde su kabini olanını aldım. kırmızı renkli. modelin ismini hatırlamıyorum. iki ay içinde bozuldu. çalışmadı. garantiye gönderdim. yenisini verdiler..
çok pişmanım bu modeli aldığımıa. saçlarımı sıkıştırıyo habire .. tel tel kopuyo saçlarım sıkışınca.. çıkartamıyorum ki. böle bi garip bi model.. bozulanda yenisi gönderilende aynısını yaptı.. yaw bi de en pahalısıydı.. güvendim aldım. bu modelden uzak durun.. hepsiburada ile almıştım. onlarda baktım kaldırmışlar ürünü satmıyolar artık..

o modeli zaten gozum tutmamisti...
ama belki kullanipta memnun olanlarda cikabilirler..CADIARZU

Ben de sonunda aldım saç maşamı. Babyliss pro2000 modelinden aldım 25cm. Çok güzelmiş gerçekten şimdiye kadar alsaymışım keşke diyorum. Yaptığım zaman öyle günlerce gitmiyor ama 160 derecede kullanıyorum sprey sıktığım zaman gün boyu aynı kalıyor.Babylissin seramik kaplaması gerçekten iyiymiş.

Ben de sonunda aldım saç maşamı. Babyliss pro2000 modelinden aldım 25cm. Çok güzelmiş gerçekten şimdiye kadar alsaymışım keşke diyorum. Yaptığım zaman öyle günlerce gitmiyor ama 160 derecede kullanıyorum sprey sıktığım zaman gün boyu aynı kalıyor.Babylissin seramik kaplaması gerçekten iyiymiş.

sende babylisslendin tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Düzleştiricim ve maşam Babyliss..Çok memnunum.Hatta dün akşam iri bukle yaptım..süper oldu..
Tarif edeyim..Arkadaki saçları 4'e ayırdım..Herbirini Maşaya sarmak suretiyle,fakat saçın dibine kadar gitmeden hallettim.Kulaklarımızın üzerinde kalan yanlarıda aynı yöntemle maşaladım..Sonuç süper doğal iri bukleler...Yani toplamda 6 parça maşaladım...Tabiki spreyle sabitliyorum.

Güzel bukleli ve güzel düz saçlar diliyorum-tatlicadiarzu-

bende 8 parçalı olanı var. düzleştiricisinden öle çok memnun değilim aama maşası eski maşama göre daha güzel. tostunuysa hiç denemedim:)

bende 8 parçalı olanı var. düzleştiricisinden öle çok memnun değilim aama maşası eski maşama göre daha güzel. tostunuysa hiç denemedim:)

ben hic bir markanin parcalilarini onermiyorum...
zaten bi duzlestirici birde masasi kullaniliyor..

belen maşan pro200 2362 değil mi? ben de bunu almak istiyorum ama, ben karar verene kadar zam geldi, daha önceki fiyatını bilip de, şuanda daha fazla para vermek istemiyorum. sen kaça aldın acaba?
babylıssin düzleştiricisini kullanıyorum, çok memnunum, oyüzden maşayı da bu markadan almak istiyorum(güzel yorumlar da okudum).

Son düzenleme:
kızlar dün bende babyliss lendimmm :):) dün doğum günümdü. eşim doğum günü hediyesi olarak baybyliss saç düzleştirici almışş:):) seviyorumm ben bu adamıı yaaaa:):) eşim hediyedede teknolojiye uymaya başladııı.:):):)

kızlar dün bende babyliss lendimmm :):) dün doğum günümdü. eşim doğum günü hediyesi olarak baybyliss saç düzleştirici almışş:):) seviyorumm ben bu adamıı yaaaa:):) eşim hediyedede teknolojiye uymaya başladııı.:):):)

gule gule kullan canmm
bidaha ki dogum gunundede masasini istevereliniortak
oda supera.s.

Evt arkadaslar bende 1 ay once masa aldım..cok memnunum şiddetle onerıyorum fayatı 60 tl

Back