Ya kızlar bişi sorcamm bu düzleştiriciler nsl bukle yapıyor anlamadım boynerin önünde görmüştüm dizleştiriciyle harika bukleler yapmıştı ama nsl yaptığını göremedim bilgilendirir misiniz?
ben ikinci düzleştiricimi de babylissten aldım.. kardeimde aynı markanın başka bi modelini kullanıyor oda memnun. bende yenileyim istedim.
gittim şu yeni çıkardığı buharlı üzerinde su kabini olanını aldım. kırmızı renkli. modelin ismini hatırlamıyorum. iki ay içinde bozuldu. çalışmadı. garantiye gönderdim. yenisini verdiler..
çok pişmanım bu modeli aldığımıa. saçlarımı sıkıştırıyo habire .. tel tel kopuyo saçlarım sıkışınca.. çıkartamıyorum ki. böle bi garip bi model.. bozulanda yenisi gönderilende aynısını yaptı.. yaw bi de en pahalısıydı.. güvendim aldım. bu modelden uzak durun.. hepsiburada ile almıştım. onlarda baktım kaldırmışlar ürünü satmıyolar artık..
Ben de sonunda aldım saç maşamı. Babyliss pro2000 modelinden aldım 25cm. Çok güzelmiş gerçekten şimdiye kadar alsaymışım keşke diyorum. Yaptığım zaman öyle günlerce gitmiyor ama 160 derecede kullanıyorum sprey sıktığım zaman gün boyu aynı kalıyor.Babylissin seramik kaplaması gerçekten iyiymiş.
bende 8 parçalı olanı var. düzleştiricisinden öle çok memnun değilim aama maşası eski maşama göre daha güzel. tostunuysa hiç denemedim:)
Ben de sonunda aldım saç maşamı. Babyliss pro2000 modelinden aldım 25cm. Çok güzelmiş gerçekten şimdiye kadar alsaymışım keşke diyorum. Yaptığım zaman öyle günlerce gitmiyor ama 160 derecede kullanıyorum sprey sıktığım zaman gün boyu aynı kalıyor.Babylissin seramik kaplaması gerçekten iyiymiş.
kızlar dün bende babyliss lendimmm :):) dün doğum günümdü. eşim doğum günü hediyesi olarak baybyliss saç düzleştirici almışş:):) seviyorumm ben bu adamıı yaaaa:):) eşim hediyedede teknolojiye uymaya başladııı.:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?