• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler BaBylisslendim cok memnunum

Merhaba kızlar!

Bende Braun'un iyon özelliği olan düzleştiricisi var. Başlarda düzleştirmek için almıştım ancak çok kırıyor haliyle... Bende değme kuafölere taş çıkaracak cinsten fön çekebildiğim için fön çekiyorum. Daha az yıpranıyor böyle... Bende onunla bukle yapıyorum saçlarıma...

19 mm ve 25 mm arasındki fark nedir?

Size maşa almama gerek var mı? Bukleler daha mi farklı oluyor?

Merhaba kızlar!

Bende Braun'un iyon özelliği olan düzleştiricisi var. Başlarda düzleştirmek için almıştım ancak çok kırıyor haliyle... Bende değme kuafölere taş çıkaracak cinsten fön çekebildiğim için fön çekiyorum. Daha az yıpranıyor böyle... Bende onunla bukle yapıyorum saçlarıma...

19 mm ve 25 mm arasındki fark nedir?

Size maşa almama gerek var mı? Bukleler daha mi farklı oluyor?

ben babyliss duzlestirici ve masasini ayri ayri aldim...
duzlestirici tabiki yipratiyor ama saclarim berbat oldu diyemem..
en azindan fondeki kabarma olmuyor duzlestiricide ve tabiki herkes kendi kendine fon cekemiyor..
19mm ile 25 mm arasindaki fark bukle farki..
19 mm ile daha ince bukleler elde ederken,25mm daha kalin bukleler hatta sac kalin alindiginda su dalgalari elde ediliyor..
ve varsa kahkullere yana dogru sekiller verilebiliryor..
masa almana gerek varmi derken..duzlestiricinle nasil bukleler yapabildigin onemli.
benimde duzlestiricim bukle yapabiliyor ama cok iyi el becerici ve zaman gerektiriyor..
bukle masasi haliyle daha pratik..
cok fazla bukle yapmiyorsan,elim aliskin duzlestiricide yetiyor diyorsan gerek yok..a.s.

BABYLISS BAB-2091 E IONIC TİTANİUM SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ben bu urunu kullanıyorum. iconic teknolojısı ıle saclarımda masa sonrasında elektrıklenme de olmuyor 230 dereceye kadar ısıtma ozellıgıne sahıp. buradakı yorumlara ve verılen bılgılere baktıgımda bı tek sıcaklık derecesı hakkında bılgıler bulunmuyor kı bu cok onemlı bır unsur. Bildiğim kadarıyla ac duzlestırıcılerı ıcınde en yuksek sıcaklıga sahıp olan duzlestırıcı bu. Ayrıca cok sık bı saklama cantası ıle bırlıkte satılıyor. Gittiğim yerlerde baska markaların duzlestırıcılerını kullandım fakat bunun kadar hızlı cabuk ve guzel sonuc veren baska bır urunle karsılasmadım. ayrıca ınce olması nedenıyle dalgalı sekıl de verebiliyorsunuz

BABYLISS BAB-2091 E IONIC TİTANİUM SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ben bu urunu kullanıyorum. iconic teknolojısı ıle saclarımda masa sonrasında elektrıklenme de olmuyor 230 dereceye kadar ısıtma ozellıgıne sahıp. buradakı yorumlara ve verılen bılgılere baktıgımda bı tek sıcaklık derecesı hakkında bılgıler bulunmuyor kı bu cok onemlı bır unsur. Bildiğim kadarıyla ac duzlestırıcılerı ıcınde en yuksek sıcaklıga sahıp olan duzlestırıcı bu. Ayrıca cok sık bı saklama cantası ıle bırlıkte satılıyor. Gittiğim yerlerde baska markaların duzlestırıcılerını kullandım fakat bunun kadar hızlı cabuk ve guzel sonuc veren baska bır urunle karsılasmadım. ayrıca ınce olması nedenıyle dalgalı sekıl de verebiliyorsunuz

a.s.a.s.a.s.
evet arkadasim..isinma suresi cok kisa..
isinma dereceside cok yuksek..
dizayni ince oldugu icin dalga ve kahkullerdede diledigin gibi sekil verebiliyorsun..

ayrica canm sayfa 3 de cabuk isindigindan ve isisinin yuksek oldugundan bahsetmistima.s.

arkadaşlar bende baybliss saç maşası almak istiyorum.. internet sitesine baktım..curling wand diye bir modeli varmış.. çok hoşuma gitti..kullanan var mı acaba..

babyliss curling wand yazdim arama motoruna resimdeki modeli gosteriyor..
dedigin bumu?
degilse sen resim olarak koyarsan yardimci olabiliriz cunku model isimleri degisik olabiliyor..
bab2280u.jpg

canim neden bu modeli begendin yada birinin tavsiyesimi oldu bilemiyorum..
benim bukle masam bundan deil..
bu inceden kalina dogru oldugu icin orantili bi bukle yapilabilirmi?yada bi teknigimi var bilemicem..
ama kullanan arkadaslar mutlaka yorum yapacaklardira.s.

tavsiye değilde araştırırken babylissin sitesine girmiştim videoları vardı çok güzel yapıyor gibi geldi.. zaten şimdi almicam araştırıyorum..cevapladığın için tşkler

merhaba bende babyliss marka maşa aldım 25mm olandan.çok güzel dalgalar yapıyor peki saçları sabitlemek icin uzun süreli olması için ne kullanıyorsunuz.köpükle yaptım hic tutmadı jöle biraz daha iyiydi benim uzun,düz ve boyalı saçlarım var.ilk yarım saat iyi de sonra hemen iniyor saçlar.neler kullandıgınızıda paylasırmısınız...

ben de bundan alicam ama 19 mm mi alsam 25 mm mi alsam karar veremedim bi turlu?

ben de 25 mm daha iyi olur gibi düşünüyorum ama ablamla birlikte kullancaz ve onun saçları çok ince telli sizce tutar mı onunkini?

tutar..
benim saclarimda o kadar kalin telli deil...
isi ayariyla birde spreyle kalici sekil saglar...ben o sekilde kullaniyorum..

Merhaba, ben de bugün maşa alacam babyliss ama 25 mm mi 32 mm mi karar veremedim sizce hangisi daha iyi, 32 çok mu kalın olur ??

Back