- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Şaka yapmistir kiz :) hemen ciddiye alma. Ne yazacak magnette. 'X wc'ye ilk kakasini yapti ve deligi tutturdu' mu?Ee sen yapiyon ben neden yapmayim mantığı bi ozentilik , bi saçmalık ki almış başını gidiyo.
Ben de hiç sevmem , Magnet olayında da doğumgünü belki bi nebze ama yok diş hedigi , yok doğum , yok Mevlüt bana da abartı geliyo , yapanlara mi sorsak napsak bkz : eltim
Yakinda tuvalet eğitimi bitince de Magnet dagiticak .
Eskiden bu tarz seyleri ünlüler yapar biz de izledik. Derdik ki ünlü onlar yapar. Ama simdi gelir seviyesine bakilmadan tvde izledigim unlunun yaptiklarindan eksik kalmadan aynisini yapiyorlar. Bunlar icin kredi mi cekiyorlar ne yapiyorlarbnde ilk tvde gormustum daha sonra sosyal medyada aa bu da nedir acaba demistim kadinin karni kocaman bebis yok ortada sasirmistim kime neye hediye aliniyo ki diye
Evet filanca yapti ben yapmadim neyim eksildi?
Bir tek bana sacma geliyor bu tarz seyler saniyordum ama masAllah benim gibi dusunen arkadaslar azimsanacak gibi degilmis. Buralar karışır benden söylemesi
Ben şaka yapmıştımŞaka yapmistir kiz :) hemen ciddiye alma. Ne yazacak magnette. 'X wc'ye ilk kakasini yapti ve deligi tutturdu' mu?
Bak sacma deme seni taşa tutarlar burada. Ayyy insAllah ban yemem cok elestri yaptim cogunlugun destekledigi bir konuda
Bak iste gör.. Ne kadar psikolojimi bozmus ki bu partiler bilmem neler. Beklerim yani bezi birakti diye kutlama yapmalarini daBen şaka yapmıştımheralde ona da Magnet yaptircak yakinda diye.
Banlancak naptik ki hem düşünce özgürlüğü denilen bişey var hem :)
inanin bnimde aklim almiyo hele o masalari gorunce nasil bi masraftir diye sok oluyorumEskiden bu tarz seyleri ünlüler yapar biz de izledik. Derdik ki ünlü onlar yapar. Ama simdi gelir seviyesine bakilmadan tvde izledigim unlunun yaptiklarindan eksik kalmadan aynisini yapiyorlar. Bunlar icin kredi mi cekiyorlar ne yapiyorlar
Bak iste gör.. Ne kadar psikolojimi bozmus ki bu partiler bilmem neler. Beklerim yani bezi birakti diye kutlama yapmalarini da
Yok hadi ben baby showeride anladim heves edersin herkes yapiyordur etrafinda ama hilton otel ne alaka yahu. Adak ada sağlıklı bebegin var diye fakir sevindir. Ne bileyim yani. Millet kına yapar gibi babyshower yapiyor. Birde mottolu. Kizlar bakin ben pembis giyinicem siz hepiniz beyaz giyinin sonra ben evli mutlu cocukluya sarki soylicem hareketler yapicam sizde instagrama aticaksiniz beni etiketliceksiniz herkes catlayip patliyacak
inanin bnimde aklim almiyo hele o masalari gorunce nasil bi masraftir diye sok oluyorum
Çok lazimYer bildirimi yapılacak ama orda koskaca Hilton yazacak bacım.
O kadar parayi hilton yazmasi icin vermek yerine Fake GPS kullanirimYer bildirimi yapılacak ama orda koskaca Hilton yazacak bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?