- 7 Ağustos 2016
- 3.439
- 7.151
- 158
Harfiyen katılıyorumBenim bu tur videolar her daim kafamdao yüzden disarda cam önünde yemek yemem biri görür canı çeker diye. Yemek resmi paylasmam sosyal medyamda. Hayatımız kendimizi milletle kıyaslamaya yarıştırmayla geçiyor
bende çok etkilendim izlediğimde, onun üzerine kadınlar kulübünü açıp aynı anda bu konuyu gördüm. İnsanların hayatlarına saygım sonsuz, sitemim dünyanın adaletine
Aynen bnde katiliyorum bnde hic oyle seyler paylasmam bambaska bi hal aldik milletce artik bizlerde nerde o eski gunler demeliyizBenim bu tur videolar her daim kafamdao yüzden disarda cam önünde yemek yemem biri görür canı çeker diye. Yemek resmi paylasmam sosyal medyamda. Hayatımız kendimizi milletle kıyaslamayla yarıştırmayla geçiyor
Ben bunu yapan insanlarında pek samimi içtenlikle yaptığına inanmıyorum.Bu yeni moda.tuketim toplumunun dayattigi
bu shover mi neyse yurt disindan gelme sanirim yanlis mi biliyom acepKac buradan taşa tutarlar seni
Artik bunlari yapmayani toplumdan dışlıyor ve dovuyorlar. Yapanlari elestirenleri ise gogsune kadar topraga gomup tasliyorlar. Uyarmadi deme
Ben de sosyal medyadan gordugum kadarini biliyorum. Nereden geldi bilmiyorum ama bana tuhaf geliyor bu tarz müsriflikler. Hangi amaca hizmet ediyor bu tarz organizasyonlar onu da anlamiyorum. Ayrica dogmamis cocugun showunu neden yapiyorlar onu hiiiiccc mi hic anlamiyorum..bu shover mi neyse yurt disindan gelme sanirim yanlis mi biliyom acep
Valla buralarda da (Almanya)yeni cikti.bir iki senedir yani.bu shover mi neyse yurt disindan gelme sanirim yanlis mi biliyom acep
Bir nevi hediye toplama operasyonu.Ben de sosyal medyadan gordugum kadarini biliyorum. Nereden geldi bilmiyorum ama bana tuhaf geliyor bu tarz müsriflikler. Hangi amaca hizmet ediyor bu tarz organizasyonlar onu da anlamiyorum. Ayrica dogmamis cocugun showunu neden yapiyorlar onu hiiiiccc mi hic anlamiyorum..
Ben yurtdışında yaşıyorum ama ilkkez turkiyede gordum. Yok dişi çıktı party. Bebek doğurdu party. Bebek doğurmadan party. Altına yaptı party. Millet eğlenmeye yer arıyor. Mevlut bile artık saçlar yapılı kısa elbiselerle yapılıyor sosyete mevludubu shover mi neyse yurt disindan gelme sanirim yanlis mi biliyom acep
Eee dogunca da gelecek hediye..Bir nevi hediye toplama operasyonu.
Iyi fikirmis. Ben de ber altina yaptiginda parti yapayim bariBen yurtdışında yaşıyorum ama ilkkez turkiyede gordum. Yok dişi çıktı party. Bebek doğurdu party. Bebek doğurmadan party. Altına yaptı party. Millet eğlenmeye yer arıyor. Mevlut bile artık saçlar yapılı kısa elbiselerle yapılıyor sosyete mevludu
Eee dogunca da gelecek hediye..
Bir de doguran magnet bilmem ne dagitiyor ya gelenlere o da tuhaf geliyor bana. Insanlar soz nisan dugun dogum sunnet dis cikarma dogum gunu vs. Hepsine onlardan yaptiriyor ve dagitiyor. Iyi de herkes onlari cope atiyor. Ne ise yariyor ki. Yine ayni soruyu soracagim 'hangi amaca hizmet ediyor?' hem ben dogum yapmisim neden insanlara hediye hazirlayip dagitayim ki. Beni tebrik etmek icin gelmiyor mu bu insanlar. Neden ben onlara biseyler yapayim?
vallahi super anlattin herseyi canim gercekten oyle oluyo ya cok sacma hepside ayni oluyo facede filan goruyorum hic birini yapmadim gayet de hersey yolundaBen yurtdışında yaşıyorum ama ilkkez turkiyede gordum. Yok dişi çıktı party. Bebek doğurdu party. Bebek doğurmadan party. Altına yaptı party. Millet eğlenmeye yer arıyor. Mevlut bile artık saçlar yapılı kısa elbiselerle yapılıyor sosyete mevludu
Ee sen yapiyon ben neden yapmayim mantığı bi ozentilik , bi saçmalık ki almış başını gidiyo.Eee dogunca da gelecek hediye..
Bir de doguran magnet bilmem ne dagitiyor ya gelenlere o da tuhaf geliyor bana. Insanlar soz nisan dugun dogum sunnet dis cikarma dogum gunu vs. Hepsine onlardan yaptiriyor ve dagitiyor. Iyi de herkes onlari cope atiyor. Ne ise yariyor ki. Yine ayni soruyu soracagim 'hangi amaca hizmet ediyor?' hem ben dogum yapmisim neden insanlara hediye hazirlayip dagitayim ki. Beni tebrik etmek icin gelmiyor mu bu insanlar. Neden ben onlara biseyler yapayim?
Evet filanca yapti ben yapmadim neyim eksildi?Çünkü filanca yaptı, benim ondan neyim eksik?
ozaman herseyi biz abartiyoruz keske hic olmasa abartili seylerValla buralarda da (Almanya)yeni cikti.bir iki senedir yani.
bnde ilk tvde gormustum daha sonra sosyal medyada aa bu da nedir acaba demistim kadinin karni kocaman bebis yok ortada sasirmistim kime neye hediye aliniyo ki diyeBen de sosyal medyadan gordugum kadarini biliyorum. Nereden geldi bilmiyorum ama bana tuhaf geliyor bu tarz müsriflikler. Hangi amaca hizmet ediyor bu tarz organizasyonlar onu da anlamiyorum. Ayrica dogmamis cocugun showunu neden yapiyorlar onu hiiiiccc mi hic anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?