• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baby shower yardım

Kizlar sizi ilgilendirmeyen konularda ne cok yorum yazilmis. Kadin hamile, belli ki durumu da musait ki hilton’da baby shower yapiyor. Tr’de yapilma amaci hediyelerin bastan toplanmasi, bebek dogduktan sonra insanlarin hediye vermek icin anneyi ya da bebegi vicik vicik rahatsiz etmemeleri.

Belki ozentilikten belki icinden geldigi icin yapiyor ama sebep ne olursa olsun bizi ilgilendirmez. Soru acik ve net? Hilton’da babyshower yapan var mi? Fiyatlar nasildi? Memnun kalindi mi?

Ayrica yukarida kim yazmisti hatirlamiyorum, bebegin disi cikti partisi vs diye, onun da dis bugdayi ve bizim geleneklerimizde yillardir var; tipki 40 ucurma gibi.

Sorunun cevabina gelirsek, ben babyshower yapmadim, hilton’da babyshower’a da katilmadim; fikrim yok ama memnun kalacaginizi dusunuyorum (hangi hilton oldugu onemli tabi)

Saglikla kucaginiza alin bebeginizi.

Genel konu icin de Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Yine başlamışlar linç severler.
Konu sahibi demek ki istiyor, ister durumu var ister yok is-ti-yor. Isterse kredi ceker yapar kime ne ?
Kadin sizden fikir istemiş, yapsa mutlu olacak demek ki kadın e kime de ne soylemek duser bu durumda?
Kendinizden farkli fikirleri olanlara ne kadar tahammülsüzsünüz.
Ben olsam bende yapmam oyle bir parti ama kadin yapmak istiyor ve heveslenmisse kendinden baskasini ilgilendirmez bu durum. Umarim cok eglenirsiniz konu sahibi...

Baby shower falan bana da sacma geliyor ama konu sahibi sadece bir otelle ilgili bilgisi olan var mi demis. Baby shower hakkinda ne dusunuyorsunuz dememis. Herkes icinde tutmus bu konuda soylemis gibi olmus biraz. Hadi baby showercilar ozenti de biz de ne merakliyiz onu bunu yermeye ya.. :KK51:

Bi kurban buldum sanki :KK70:

Kardeş bu babyshower gereksiz bi icat ya :confused:
Hemde çok gereksiz fazlasıyla abartı gösteriş onun yerine bebeğin 40 ı çıktığında yapılsa güzel şeyler daha anlamlı ve güzel olur neymiş efendim baby showers mis ben gereksizim diye bağırıyor resmen

Kizlar sizi ilgilendirmeyen konularda ne cok yorum yazilmis. Kadin hamile, belli ki durumu da musait ki hilton’da baby shower yapiyor. Tr’de yapilma amaci hediyelerin bastan toplanmasi, bebek dogduktan sonra insanlarin hediye vermek icin anneyi ya da bebegi vicik vicik rahatsiz etmemeleri.

Belki ozentilikten belki icinden geldigi icin yapiyor ama sebep ne olursa olsun bizi ilgilendirmez. Soru acik ve net? Hilton’da babyshower yapan var mi? Fiyatlar nasildi? Memnun kalindi mi?

Ayrica yukarida kim yazmisti hatirlamiyorum, bebegin disi cikti partisi vs diye, onun da dis bugdayi ve bizim geleneklerimizde yillardir var; tipki 40 ucurma gibi.

Sorunun cevabina gelirsek, ben babyshower yapmadim, hilton’da babyshower’a da katilmadim; fikrim yok ama memnun kalacaginizi dusunuyorum (hangi hilton oldugu onemli tabi)

Saglikla kucaginiza alin bebeginizi.

Genel konu icin de Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Sonunda anlayabilen aklı başında bi kaç biri Teşekkürler:) Maalesef ki millet olarak bir konuda gereksiz şekilde eleştiri yapmayı çok severiz hele ki bunlar ulaşamadığımız şeylerse.. Benim ilk hamileliğim ve hamileliği en başından beri aşırı bulantıyla geçen biriyim evimde yapmak isterdim ama ne o temizliği ne yemek hazırlamayı ne de evde insan kalabalığını kaldırabilecek durumda değilim. Ayrıca evdeki hazırlıklar pastası hediyesi süslemesi vs hatırı sayılır bir ücret tutuyor. Hilton diye gözlerinde niye büyütüyolar anlamış değilim evdeki hazırlıklar 500 600 tl + yorgunluk iken otelde 1000 tl ye halledilebiliyor. Bir kere olan bir şey olduğunu içinde yapan var mı memnun mu diye sormak istedim. Ayrıca yer bildirimi yapıcak diyen arkadaşada sosyal medya hesabım olmadığını söylemek isterim amacım sadece bir miktar fazla ücret verip doğumdan önce moral depolamak ne gösteriş ne de başka bir şey

Hanımlar gereksizler listesi yaparsak hepimizin sıralayacağı pek çok şey olur ama konu bu değil değil mi?
Konu sahibesi bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almanızı dilerim, bütçeniz dahilinde dilediğiniz yerde yaparsınız, baby shower gibi organizasyonlar paket pakettir, davetli sayısına göre fiyatlar oynama yapabilir, gidin bizzat görüşün, memnun kalacağınızı düşünüyorum, nette Hilton'da baby shower yapanların düşüncelerini paylaştıkları bir sosyal medya alanı vardır sanırım, oradaki yazılardan da az çok fikir edinirsiniz.

Back