• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baby shower yardım

Benim bu tur videolar her daim kafamda :KK43: o yüzden disarda cam önünde yemek yemem biri görür canı çeker diye. Yemek resmi paylasmam sosyal medyamda. Hayatımız kendimizi milletle kıyaslamayla yarıştırmayla geçiyor:KK43:
Aynen bnde katiliyorum bnde hic oyle seyler paylasmam bambaska bi hal aldik milletce artik bizlerde nerde o eski gunler demeliyiz

bu shover mi neyse yurt disindan gelme sanirim yanlis mi biliyom acep
Ben de sosyal medyadan gordugum kadarini biliyorum. Nereden geldi bilmiyorum ama bana tuhaf geliyor bu tarz müsriflikler. Hangi amaca hizmet ediyor bu tarz organizasyonlar onu da anlamiyorum. Ayrica dogmamis cocugun showunu neden yapiyorlar onu hiiiiccc mi hic anlamiyorum..

Ben de sosyal medyadan gordugum kadarini biliyorum. Nereden geldi bilmiyorum ama bana tuhaf geliyor bu tarz müsriflikler. Hangi amaca hizmet ediyor bu tarz organizasyonlar onu da anlamiyorum. Ayrica dogmamis cocugun showunu neden yapiyorlar onu hiiiiccc mi hic anlamiyorum..
Bir nevi hediye toplama operasyonu.

Hiltonda baby shower yapacak kadar zengin olsaydım keşke ehehe. Şaka bir yana baby shower'ın mantığı da bu değil yani kim başlattıysa doğum günü partisinden beter etti sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın da. Baby showerın amacı aslında bebekler çabuk büyüdükleri ve alınan giysi ve eşyalar da bir giyimle kaldığı için diğer annelerin toplanıp kendi bebeklerinin 1 2 kez giydiği yıpranmamış bebek eşyalarını (zıbın, tulum, bebek arabası vs.) güzelce yıkayıp, temizleyip, kutulayıp yeni anneye vererek onu masraftan kurtardığı bir adettir. Nereden böyle gösterişli kutlamalara döndü anlamadım. Asıl amacıyla yapılsa çok güzel bir organizasyonken şu anki hali içler acısı.

bu shover mi neyse yurt disindan gelme sanirim yanlis mi biliyom acep
Ben yurtdışında yaşıyorum ama ilkkez turkiyede gordum. Yok dişi çıktı party. Bebek doğurdu party. Bebek doğurmadan party. Altına yaptı party. Millet eğlenmeye yer arıyor. Mevlut bile artık saçlar yapılı kısa elbiselerle yapılıyor sosyete mevludu

Bir nevi hediye toplama operasyonu.
Eee dogunca da gelecek hediye..
Bir de doguran magnet bilmem ne dagitiyor ya gelenlere o da tuhaf geliyor bana. Insanlar soz nisan dugun dogum sunnet dis cikarma dogum gunu vs. Hepsine onlardan yaptiriyor ve dagitiyor. Iyi de herkes onlari cope atiyor. Ne ise yariyor ki. Yine ayni soruyu soracagim 'hangi amaca hizmet ediyor?' hem ben dogum yapmisim neden insanlara hediye hazirlayip dagitayim ki. Beni tebrik etmek icin gelmiyor mu bu insanlar. Neden ben onlara biseyler yapayim?

Hilton milton bilmem.önünden bile gecmisligim yok.:skandal:
Madem bu baby shower ı yapacaksınız benim nacizane fikrim bebeğinizin adına gelen misafirler için hazırlayacağınız paketlerin İçine sokak hayvanları için mama paketleri hazırlayıp onlara hediye edebilirsiniz böylelikle bebeğinizin adına bir hayır da yapmış olursunuz.

Ben yurtdışında yaşıyorum ama ilkkez turkiyede gordum. Yok dişi çıktı party. Bebek doğurdu party. Bebek doğurmadan party. Altına yaptı party. Millet eğlenmeye yer arıyor. Mevlut bile artık saçlar yapılı kısa elbiselerle yapılıyor sosyete mevludu
Iyi fikirmis. Ben de ber altina yaptiginda parti yapayim bari :KK70:
Bence kutlanasi bir durum. Hatta pırt yaptiginda da kutlamak gerek :KK70:

Bir de doguran magnet bilmem ne dagitiyor ya gelenlere o da tuhaf geliyor bana. Insanlar soz nisan dugun dogum sunnet dis cikarma dogum gunu vs. Hepsine onlardan yaptiriyor ve dagitiyor. Iyi de herkes onlari cope atiyor. Ne ise yariyor ki. Yine ayni soruyu soracagim 'hangi amaca hizmet ediyor?' hem ben dogum yapmisim neden insanlara hediye hazirlayip dagitayim ki. Beni tebrik etmek icin gelmiyor mu bu insanlar. Neden ben onlara biseyler yapayim?

Çünkü filanca yaptı, benim ondan neyim eksik?

vallahi super anlattin herseyi canim gercekten oyle oluyo ya cok sacma hepside ayni oluyo facede filan goruyorum hic birini yapmadim gayet de hersey yolunda

Ee sen yapiyon ben neden yapmayim mantığı bi ozentilik , bi saçmalık ki almış başını gidiyo.
Ben de hiç sevmem , Magnet olayında da doğumgünü belki bi nebze ama yok diş hedigi , yok doğum , yok Mevlüt bana da abartı geliyo , yapanlara mi sorsak napsak bkz : eltim :olamaz:
Yakinda tuvalet eğitimi bitince de Magnet dagiticak .

bnde ilk tvde gormustum daha sonra sosyal medyada aa bu da nedir acaba demistim kadinin karni kocaman bebis yok ortada sasirmistim kime neye hediye aliniyo ki diye

Back