Tabiki aradım ama bir kere olan bişey ve memnuniyet çok önemli onun için daha önce orada yapan varsa bilgi almak isterimArayıp sorsanız daha iyi olur
Düğün Doğum günü yapanlara sorun bakalımTabiki aradım ama bir kere olan bişey ve memnuniyet çok önemli onun için daha önce orada yapan varsa bilgi almak isterim
Kac buradan taşa tutarlar seniBi kurban buldum sanki
Kardeş bu babyshower gereksiz bi icat ya
Demirden korksak trene binmezdikKac buradan taşa tutarlar seni
Artik bunlari yapmayani toplumdan dışlıyor ve dovuyorlar. Yapanlari elestirenleri ise gogsune kadar topraga gomup tasliyorlar. Uyarmadi deme
Ben yazdiklarina aynen katiliyorum diyip sıvışmak niyetindeyim. Ihale sende kalsinDemirden korksak trene binmezdik
Şahsi fikrim bu, çok gereksiz ve İnstagram özentilerine, pembik gelinlere benzetiyorum bu shower durumunu
Onun yerine bebek adına bağış yapılabilir, ne bileyim fidan diktirilebilir, olmadı yıldız alınır
Tam da uyuyacakken neden böyle bi paylaşım ? Şimdi ben nasıl uyuyacağım ?İki dk önce şu videoyu izlemiştim, tesadüf..
Benim gibi yuvarla, göğüste yumuşat şutu çek. Dan diye penaltı çekmeBen yazdiklarina aynen katiliyorum diyip sıvışmak niyetindeyim. Ihale sende kalsin
Şahsi fikrimi söylersem gece gece suratima yastigi bastirir alirlar canimi mazAllah
Benim bu tur videolar her daim kafamdaTam da uyuyacakken neden böyle bi paylaşım ? Şimdi ben nasıl uyuyacağım ?
Tam da uyuyacakken neden böyle bi paylaşım ? Şimdi ben nasıl uyuyacağım ?
Yazıklar olsun bizim gibi tatminsiz insanlaraİki dk önce şu videoyu izlemiştim, tesadüf..
Bu yeni moda.tuketim toplumunun dayattigiBi kurban buldum sanki
Kardeş bu babyshower gereksiz bi icat ya
Maalesef ki solak oldugum icin direkt şut çekiyor ve gol atiyorumBenim gibi yuvarla, göğüste yumuşat şutu çek. Dan diye penaltı çekme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?