• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baby shower yardım

Ee sen yapiyon ben neden yapmayim mantığı bi ozentilik , bi saçmalık ki almış başını gidiyo.
Ben de hiç sevmem , Magnet olayında da doğumgünü belki bi nebze ama yok diş hedigi , yok doğum , yok Mevlüt bana da abartı geliyo , yapanlara mi sorsak napsak bkz : eltim :olamaz:
Yakinda tuvalet eğitimi bitince de Magnet dagiticak .
Şaka yapmistir kiz :) hemen ciddiye alma. Ne yazacak magnette. 'X wc'ye ilk kakasini yapti ve deligi tutturdu' mu? :KK70:
Bak sacma deme seni taşa tutarlar burada. Ayyy insAllah ban yemem cok elestri yaptim cogunlugun destekledigi bir konuda :KK17:

bnde ilk tvde gormustum daha sonra sosyal medyada aa bu da nedir acaba demistim kadinin karni kocaman bebis yok ortada sasirmistim kime neye hediye aliniyo ki diye
Eskiden bu tarz seyleri ünlüler yapar biz de izledik. Derdik ki ünlü onlar yapar. Ama simdi gelir seviyesine bakilmadan tvde izledigim unlunun yaptiklarindan eksik kalmadan aynisini yapiyorlar. Bunlar icin kredi mi cekiyorlar ne yapiyorlar :KK48:

Evet filanca yapti ben yapmadim neyim eksildi? :ıslık:
Bir tek bana sacma geliyor bu tarz seyler saniyordum ama masAllah benim gibi dusunen arkadaslar azimsanacak gibi degilmis. Buralar karışır benden söylemesi :KK48:

Konu sahibi zaten ortalarda görünmüyor. Halbuki baby shower a yapılacak masraf ile kaç bebeğin karnı doyardı.
Sanıyorum sosyal medya olmasa bu kadar artmazdı bu olaylar, bazen insanlar sırf Instagram a fotoğraf koymak için yaşıyor gibi geliyor.

Yok hadi ben baby showeride anladim heves edersin herkes yapiyordur etrafinda ama hilton otel ne alaka yahu. Adak ada sağlıklı bebegin var diye fakir sevindir. Ne bileyim yani. Millet kına yapar gibi babyshower yapiyor. Birde mottolu. Kizlar bakin ben pembis giyinicem siz hepiniz beyaz giyinin sonra ben evli mutlu cocukluya sarki soylicem hareketler yapicam sizde instagrama aticaksiniz beni etiketliceksiniz herkes catlayip patliyacak :olamaz:

Şaka yapmistir kiz :) hemen ciddiye alma. Ne yazacak magnette. 'X wc'ye ilk kakasini yapti ve deligi tutturdu' mu? :KK70:
Bak sacma deme seni taşa tutarlar burada. Ayyy insAllah ban yemem cok elestri yaptim cogunlugun destekledigi bir konuda :KK17:
Ben şaka yapmıştım :halay: heralde ona da Magnet yaptircak yakinda diye.
Banlancak naptik ki hem düşünce özgürlüğü denilen bişey var hem :)

Eskiden bu tarz seyleri ünlüler yapar biz de izledik. Derdik ki ünlü onlar yapar. Ama simdi gelir seviyesine bakilmadan tvde izledigim unlunun yaptiklarindan eksik kalmadan aynisini yapiyorlar. Bunlar icin kredi mi cekiyorlar ne yapiyorlar :KK48:
inanin bnimde aklim almiyo hele o masalari gorunce nasil bi masraftir diye sok oluyorum

Yok hadi ben baby showeride anladim heves edersin herkes yapiyordur etrafinda ama hilton otel ne alaka yahu. Adak ada sağlıklı bebegin var diye fakir sevindir. Ne bileyim yani. Millet kına yapar gibi babyshower yapiyor. Birde mottolu. Kizlar bakin ben pembis giyinicem siz hepiniz beyaz giyinin sonra ben evli mutlu cocukluya sarki soylicem hareketler yapicam sizde instagrama aticaksiniz beni etiketliceksiniz herkes catlayip patliyacak :olamaz:

Yer bildirimi yapılacak ama orda koskaca Hilton yazacak bacım. :cool:

inanin bnimde aklim almiyo hele o masalari gorunce nasil bi masraftir diye sok oluyorum

Ay tatlim yaptiklari iki cupcake renkli sekerli pasta vs vs.. yapmacik yapmacik.. ulaaa dogum gunleride ole.. masa kalabalik yiycek bisey yok gibi :) ben cocuklarimin dogum gununu yapinca pastamida alirim ama Turk mutfagina ozgu seyler yaparim.. sarma dolma borek cigkofte lahmacun filan gibi.. gelenler karninida gozunude doyurur yani..

Baby showerin amacı kadının asil arkadaşları anneye bir sürpriz yapmak isterler, aralarında organize olur -evi süsler, bir de para toplayıp bebegin önemli bir eşyasını alırlar. Birisi hamile kadını çay içmeye vs davet eder, kadın kapıdan girer ve
Suprizz!
Öncelikli amaç anne adayına önemsendigini hissettirip güzel bir gün yaşatmaksa da ikinci amaç üstünden bir yükü almaktır (besik-araba gibi)
Amaç budur yani. Ama bizim ülkemizde anne hamile haliyle her detayla kendi ilgileniyor, bir ton masraf yapıyor, yetmiyor misafirlere hediye alıyor, herkesi arayıp kendi çağırıyor...
Ne anladım bu işten

Hilton otel baby shower'ınız için çok uygun. Paraya kıyıp orada yaptırın, hiç pişman olmayacaksınız.

Bebek doğduktan sonra da uygun bir kilisede vaftiz törenini yaparsınız artık :confused: Anneler çıldırmış. Çıldırmışsınız siiiz.

Benim annem de nişanlandığım zaman bayramlarda nişanlımın boynuzlarında altın olan koç getirmesi gerektiğini söylemişti. Abov demiştim bu ne saçma adet.

Baby shower'ı duyunca altın boynuzlu koça kurban olam dedim. Daha neler duycaz :rolleyes:

Böyle aradığınız bilgiyi bulamazsınız. İstanbulda yaklaşık 20 tane filan hilton var. Üstüne Hilton otelleri tasarım ve segment açısından marka marka ayrılıyor. Conrad, double tree, holiday inn, hampton, herbiri zaten birbirinden farklı deneyimler sunmayı amaçlayan ve farklı segmentleri hedefleyen hiltonlar.

Bir de paket etkinlik almak yerine sevdiğiniz hoş biryerde arkadaşlarınızla bir yemek organize ederseniz daha keyifli bir etkinlik düzenlersiniz.

Baby shower..himmm ismi bile gayet hos.tam turkce, tam biz..yillardir suregelen hep yaptigimiz bir adet..hatta osmanli zamaninda birinci Selim ilk bebegi anne karnindayken Manisadaki saraya bircok davetli....neyse ya sinirim bozuldu..gidiyorum ben.

Back