• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları baby max oto koltuğu kullannan var mı

UcukMavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
10.655
734
413
baby max oto kolyuğu siparişi verdim indirimdeydi
Avrupanın bağımsız test ve araştırma merkezi TNO Enstitüsü tarafından test edilmiş ve onaylanmış. fiyat olarak da çok makul geldi.
aranızda kullanan var mı?

ben kullanıyorum.ama taşıma koltuğu gibi daha çok benim ki.memnunum

ben kullanıyorum.ama taşıma koltuğu gibi daha çok benim ki.memnunum
ana kucağı seninki o zaman canım 9 kilo kadar olanlardan
bu 9 ile 25 kg arası 9. ayda kullanılmaya başlanıyo teşekkür ederim canım
başka kulllanan yok mu yaaa

koltuğumuz geldi ve süper çok beğendim ayrıca çok şık
alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim

evet bizde bunu kullanıyoruz fiyat yönünden çok iyi ve diğerleriyle kıyasladım özellikleri aynı
çok memnunuz

evet bizde bunu kullanıyoruz fiyat yönünden çok iyi ve diğerleriyle kıyasladım özellikleri aynı
çok memnunuz
evet canım bende çok memnunum kızımda bayıldı :ecrin_bebek:
güle güle kullanın .hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım
benimde kulnadığım seninki gibii 3 aylık bir oğlum var memnunum yemek yeparken yanıma alıyorumm iyi oluyor

güle güle kullan canım ileride de bundan alırsın

bende baby max ın oto koltuğunu beğendim kızlar indirime girmiş bir katalogtan gördüm 160 tl.genelde memnun herkes kullananlara sorum şu bebeği terletiyormu kızlar?

bende baby max ın oto koltuğunu beğendim kızlar indirime girmiş bir katalogtan gördüm 160 tl.genelde memnun herkes kullananlara sorum şu bebeği terletiyormu kızlar?

ben öyle bi sorunla karşılaşmadım çok memnunum kızımda çok seviyo fiyatı çok iyi kaçırma derim ben 185 almıştım

kraft omegayı düşünüyordum hep terlettiğinden şikayetçiler baby max da kraftın ya varmı öyle bir sorun diye merak etmiştim teşekkürler cevapladığın için hafta sonu alayım.

Back