Babet sorunu

%90 babet giyerim babetim doludur çok rahat ediyorum ve yakıştırıyorumda.bazılarınız fazlasıyla abartmış.iğrenç,lanet falan..sevmiyor giymiyor olabilirsiniz ama bir sürü giyen insanda var.hatta çoook fazla.

Size de iğrenç gelen ayakkabı türü olabilir ya da herhangi bişey.
Açıkça söyleyebilirsiniz kimse de ne diosun sen demez zevk meselesi sonuçta :)
Daha önce de demiştim ablam çok rahat ederken ben edemedim mesela.
Çok da özenerek almıştım...

bir babet ne kadar olay yaratmış:1:alırsın giyersin olursa olur olmazsa olmaz.kim begenmiş o iğrenç demiş kaka demiş ne gereksiz mevzular.aldım giydim begenerek aldım ama rahat edemeyenlerdenim.yoksa güzel modeller var allah için bide etekle fln güzel duruyor bence

konu başlığınız değiştirilmiştir.
Lütfen konuları açarken anlamlı ve düzgün olmasına özen gösterelim :71:

Uzun süre topuklu ayakkabı giyenlerin arka bacak tendonları kısaldığı için düz ayakkabıyla hiç rahat edemezler. Bir de sanırım babetin türkiyedeki üretiliş mantığı, her yaz alınan ve giyilip atılan olduğu için, çok kaliteli markalar dışında malzemesine özen gösterilmesine gerek olmayan "ucuz" ayakkabılar olarak görüldüğünden yanlardaki sert malzeme ve alttaki kalitesiz malzeme bu bahsedilen sorunlara neden oluyo: yanlardan vurma ve yoldaki taşları böcükleri hissetme :1:

Babetler topuğunuza vuruyor ve yara oluşuyorsa babetinizin topuk kısmını çekiçle içten dövmeniz işe yarayacaktır.Aynı sorunu yaşıyordum ayaklarım mafolmuştu denedim ve memnun kaldım :66:

Babetler topuğunuza vuruyor ve yara oluşuyorsa babetinizin topuk kısmını çekiçle içten dövmeniz işe yarayacaktır.Aynı sorunu yaşıyordum ayaklarım mafolmuştu denedim ve memnun kaldım :66:

Ablam söyledi de işe yaramaz diye yapmamıştım.
Deneyelim o zaman saol :34:

yazıları hayretler ıcınde okuyorum hayatımda rahat ettıgım tek ayakkabı babettır.30 gunun 25inde ayaklarımda babetım vardır.

yazıları hayretler ıcınde okuyorum hayatımda rahat ettıgım tek ayakkabı babettır.30 gunun 25inde ayaklarımda babetım vardır.

Ne güzel.. birçok kişi babet giydiğinde ayağına vurmasından şikaytçi banada yeni babetlerimde oluyor bu durum zamanla geçiyo tabi dövüyorum onları :27::27::27:

dısı sert rugan olan babetler ayagı vurur onun harıcındekıler cok rahattır ben babet harıcı ayakkabı giyemem , hatta evde tonla ayakkabım olmasına ragmen bu sene ıkı ay boyunca bı babetın rahatlıgına takmıs ve onu ayagımdan hıc cıkarmamıs hergun gıymıstım:))) bıde bende babet ıyı duruyor topuklu aykkabıyla cok sıvrılıyorum cok uzuyorum cok zayıf ve cok uzun oldugum ıcın topuklu zaten komık duruyo bende:)

beni de ne vururdu babetler olsun her türlü ayakkabı nasıl hassas ayaklarım varsa artık neyse çareyi buldum arkadaşlar watsonslarda vurmaya karşı böyle şeffaf jelimsi noktalar diyeyim işte öyle bişeyler var harikalar vurmuyor herkese tavsiye ederim vur vur nereye kadar

ben babetleri cok severimm...
cok ta giyerim bence cok rahatlar...
ayagim da buyuk ama hic kotu gorundugunu dusunmuyorum, zaten saatlerce okulda ya da saatlerce iste topuklu ayakkabi giyilmesi imkansiz, spor ayakkabilar ise insanin ayagini pisiriyor bahar ve yaz aylarinda...
babet cok iyi oluyor...
babetin ayaginiza vurmasi babetin yapildigi materyalle ilgili, o aldiginiz ayakkabinin babet olmasiyla yakindan uzaktan alakasi olamaz...
gecen sene aldigim bir babeti 2-3 kez disinda hic giyemedim mesela, materyali benim ayak derime sert geldi cok acitti ayaklarimi bir daha onu hic giymedim...
yani sizin sorununuz da ayakkabinin kendisi ile alakali, modeli ile degil...
daha yumusak bir babet tercih ederseniz bir sorun yasamazsiniz...
bu her ayakkabi seciminde cok onemli aslinda, eger materyal sert ise ayakkabilar yara yapar...

bence babetler çok rahat. tabi iyi bir babetse. severek aldığım bir babeti 1 seferden başka giymeyi göze alamadım ayağımın arkasını su toplatmıştı mesela. birde 37 giyiyorum normalde 37 büyük geliyor ayağımdan çıkma sorunu oluyor bnde. 36 alıyorum çok sıkıyor. ayak numarama uygun babeti bulmakta zorluk cekiyorum.36,5 falan sanırım ayağım. :(

Back
X