Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşında tam 35 var ama![]()
Hiç güvenip de babet alamadım.
Sürekli ayaktan çıkacakmış gibi bir görüntüsü var.Zaten ayaklar problemli,bir botta rahat ediyor..
35 numero ayaklar.N'apacağız?
Sahi meseleye geri döneyim hiç böyle çıkmıyor mu o babetler ayaktan lap lap diye?:26:
Ayağına tam oturan hatta biraz sıkan bi babet almak lazımmış çünkü esniomuş baya.aldığım yerde yardımcı olan kişi söylemişti.
Benimkinin esnemeye fırsatı olmadı giyemedim ki doğru düzgün![]()
Annem bir ara söyleniyordu kenarı lastikli babetler,kenarı lastikli babetler diye..E mağazada hepsi de düz..![]()
evet lastiklilerde çeşit yok.ben bitane aldım ama sevmiyorum.lastiklilerde pek hoş durmuyor bide modelleri kısıtlı benim gorduklerimin
Hiç güvenip de babet alamadım.
Sürekli ayaktan çıkacakmış gibi bir görüntüsü var.Zaten ayaklar problemli,bir botta rahat ediyor..
35 numero ayaklar.N'apacağız?
Sahi meseleye geri döneyim hiç böyle çıkmıyor mu o babetler ayaktan lap lap diye?:26:
yürürken ayaktan lap lap diye çıkan bir ayakkabı düşünemiyorum ne komik bir görüntü olurdu ve ayakta geniş iğrenç bir görünümü olurdu
ben çok rahat ediyorum hiçte ayaktan çıkma gibi bir durum olmuyor.Ancak bir numara büyük olması lazım ayaktan çıkması için.Birde bazı babetlerin modeli geniş oluyor onlar çıkabilir belki
![]()
bugün ben öyle lap lap diye çıksaydı keşke de bukadar acıtmasaydı ayağımı diye düşündüm yollarda
arkasını çıkarıp üstüne basmayı denedim yok çok sert ayakkabı imkansız basılmıo üstüne.
Eve gidene kadar neler çektim.Marka bişey değildi ondan mı acaba fazla giymicem zaten diye düşünüp pahalı bişey almadım:97:
Bide benim çocukken yan basma gibi bi sorunum varmış
Hep ortopedik ayakkabı giyerdim hatırlıorum hani böyle bi tarafında bi çıkıntı oluo iç tarafında ayakkabının.
Oyüzden mi topuklu ayakkabı giyerken sıkıntı yaşıorum acaba :44:
Olmasın yaa benim gibi. bugün ağlıcaktım yollarda
Herkes topukluyu evde giyer alışmak için ben de babeti mi giysem acaba bikaç giyilmede vurmaz ayağa diolar. denemeyi evde yapayım bari![]()
cnm ayakkabı ayağını vurduğunda en ii çözüm yara bandıdır. yarabandı yapıştır o kısma ve rahat rahat giy babetlerini bişe olmaz![]()