Babet sorunu

Hiç güvenip de babet alamadım.
Sürekli ayaktan çıkacakmış gibi bir görüntüsü var.Zaten ayaklar problemli,bir botta rahat ediyor..
35 numero ayaklar.N'apacağız?:60:
Sahi meseleye geri döneyim hiç böyle çıkmıyor mu o babetler ayaktan lap lap diye?:26:

Sürekli ayaktan çıkacakmış gibi bir görüntüsü var.Zaten ayaklar problemli,bir botta rahat ediyor..
Sahi meseleye geri döneyim hiç böyle çıkmıyor mu o babetler ayaktan lap lap diye?:26:

Ayağına tam oturan hatta biraz sıkan bi babet almak lazımmış çünkü esniomuş baya.aldığım yerde yardımcı olan kişi söylemişti.
Benimkinin esnemeye fırsatı olmadı giyemedim ki doğru düzgün:1:

bende çok seviyorum babet rahat oluyo ama bende önü açık giyemiyorum parmaklarım uzun oldugundan hemen çıkıyor çirkin bi görüntü parmaklarım kendini kurtarmak istiyor gibi görüntü çıkıyo ortaya :1::1::1:

Ayağına tam oturan hatta biraz sıkan bi babet almak lazımmış çünkü esniomuş baya.aldığım yerde yardımcı olan kişi söylemişti.
Benimkinin esnemeye fırsatı olmadı giyemedim ki doğru düzgün:1:

Annem bir ara söyleniyordu kenarı lastikli babetler,kenarı lastikli babetler diye..E mağazada hepsi de düz..:41:

:60::60::60:yürürken ayaktan lap lap diye çıkan bir ayakkabı düşünemiyorum ne komik bir görüntü olurdu ve ayakta geniş iğrenç bir görünümü olurdu:27::27::27:ben çok rahat ediyorum hiçte ayaktan çıkma gibi bir durum olmuyor.Ancak bir numara büyük olması lazım ayaktan çıkması için.Birde bazı babetlerin modeli geniş oluyor onlar çıkabilir belki :37:

:60::60::60:yürürken ayaktan lap lap diye çıkan bir ayakkabı düşünemiyorum ne komik bir görüntü olurdu ve ayakta geniş iğrenç bir görünümü olurdu:27::27::27:ben çok rahat ediyorum hiçte ayaktan çıkma gibi bir durum olmuyor.Ancak bir numara büyük olması lazım ayaktan çıkması için.Birde bazı babetlerin modeli geniş oluyor onlar çıkabilir belki :37:

:60::60: bugün ben öyle lap lap diye çıksaydı keşke de bukadar acıtmasaydı ayağımı diye düşündüm yollarda:1:
arkasını çıkarıp üstüne basmayı denedim yok çok sert ayakkabı imkansız basılmıo üstüne.
Eve gidene kadar neler çektim.Marka bişey değildi ondan mı acaba fazla giymicem zaten diye düşünüp pahalı bişey almadım:97:

Merhabalar,

Uzun süre babet kullanımı bel ağrılarına yol açıyor bildiğim kadarıyla, bir de ayaklarda şekil bozukluklarına yol açıyor, ama zaten herşeyin fazlası zarar.
İlla giyilecekse kalın tabanlı modeller daha rahat ettirebilir.
Bir de şort ve eteklerden ziyade dar kesim pantolonların altında gerçekten çok şık durabiliyorlar.

Alışveriş çılgınlığına kapılıp birkaç tane almışlığım var benim de, ama benim sorunum başka, bağcığı olmayan ayakkabı giyemiyorum :)

Bide benim çocukken yan basma gibi bi sorunum varmış
Hep ortopedik ayakkabı giyerdim hatırlıorum hani böyle bi tarafında bi çıkıntı oluo iç tarafında ayakkabının.
Oyüzden mi topuklu ayakkabı giyerken sıkıntı yaşıorum acaba :44:

:60::60: bugün ben öyle lap lap diye çıksaydı keşke de bukadar acıtmasaydı ayağımı diye düşündüm yollarda:1:
arkasını çıkarıp üstüne basmayı denedim yok çok sert ayakkabı imkansız basılmıo üstüne.
Eve gidene kadar neler çektim.Marka bişey değildi ondan mı acaba fazla giymicem zaten diye düşünüp pahalı bişey almadım:97:

Bazı madeller vurabiliyor.Bence sen modelini yanlış seçtiğin için vurmuş olmalı.Çünkü bende çok kaliteli marka babetler almıyorum ama sorunda yaşamıyorum.Dediğim gibi aldığın babetle ilgili bir sorundur her nekadar hepsi aynı gibi görünsede çok farklı babetlerin kalıpları.Ben artık görünce anlıyorum ayağımı vururmu altı kayarmı rahatmı değilmi.......

Bide benim çocukken yan basma gibi bi sorunum varmış
Hep ortopedik ayakkabı giyerdim hatırlıorum hani böyle bi tarafında bi çıkıntı oluo iç tarafında ayakkabının.
Oyüzden mi topuklu ayakkabı giyerken sıkıntı yaşıorum acaba :44:

sen topukluya alışmışsın onunla rahatsan sorun yok.:34:Benim bir arkadaşımda giyemezdi düz tabanlı ayakkabı burnumun üstüne kapaklanıp düşcem sanıyorum derdi.Herkese alıştığı ayakkabı rahat geliyor.Ben topukluylada rahat ederim sporlada babetlede farketmez benim için..topuklu ayakkabının ayakta duruşu hoşuma gitmiyor belkide benim tarzım olmadığı içindir.Çok klasik geliyor bana topuklu ayakkabı.....

Günlüğe daha çok dolgu topuk giyiyorum ben.
İnce topuk bana da günlük için uygun gelmio...
Geçen gün gg'den platform sandalet aldım onu da beğendim hem spor hem rahat güzel bişey.
Düze hiç alışkın değilim dışarı doğru basıorum sanki böyle penguen gibi :43:

Olmasın yaa benim gibi. bugün ağlıcaktım yollarda :1:
Herkes topukluyu evde giyer alışmak için ben de babeti mi giysem acaba bikaç giyilmede vurmaz ayağa diolar. denemeyi evde yapayım bari:1:

cnm ayakkabı ayağını vurduğunda en ii çözüm yara bandıdır. yarabandı yapıştır o kısma ve rahat rahat giy babetlerini bişe olmaz:34::34:

cnm ayakkabı ayağını vurduğunda en ii çözüm yara bandıdır. yarabandı yapıştır o kısma ve rahat rahat giy babetlerini bişe olmaz:34::34:

Ayakkabıya değil de topuğuma yara bandı yapıştırıp giymiştim,yine vurdu ayakkabıya yapıştırıp deniyim bide

Back
X