Ayakkabıya değil de topuğuma yara bandı yapıştırıp giymiştim,yine vurdu ayakkabıya yapıştırıp deniyim bide
ayakkabıyı kastetmedim ztn cnm. ayağını kastetmiştim. ayağına yapıştırcaksın yarabandını. yanlış anlaşılma oldu sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabıya değil de topuğuma yara bandı yapıştırıp giymiştim,yine vurdu ayakkabıya yapıştırıp deniyim bide
ayakkabıyı kastetmedim ztn cnm. ayağını kastetmiştim. ayağına yapıştırcaksın yarabandını. yanlış anlaşılma oldu sanırım![]()
ayağına yapıştırınca da mı vurdu.:26: bnm de hep vurur yara bandını yapıştırırım geçer. demek sende o da işe yaramadı![]()
bi dovdursene ayakkabiciya... vuruyor ayaklarini belliki.
ben de babette acayip rahat ederim.. yollara felan hep giyerim asiri rahat oluyor giymesi cikarmasi da kolay.. dar paca pantolon altina da genis pacaya da etege de cok yakisiyor bence..
Malesef.
Çok sert aldığım babet onda da sorun olabilir
Sert babetler vuruyor.. Alırken inceleyip esnek kumaşlı ya da derili babet almak lazım:44:
İnsanın boyu uzun olunca sevgilisi de kendisinden 3 4 cm uzun olunca ister istemez sürekli babet giyiyor:44:
Çok şirin modeller gördüm ama hepsini almak istiyorum![]()
Sert babetler vuruyor.. Alırken inceleyip esnek kumaşlı ya da derili babet almak lazım:44:
İnsanın boyu uzun olunca sevgilisi de kendisinden 3 4 cm uzun olunca ister istemez sürekli babet giyiyor:44:
Çok şirin modeller gördüm ama hepsini almak istiyorum![]()
Ben ilk defa aldığım için anlayamadım çok sertti farkettim ama bütün babetler öyle heralde diye düşündüm.
Dikkat ederim artık.
Boyun kaç bu arada :)
Boyum 1.70 canım
Evet bende ilk almaya başladığımda fark etmemiştim sonra Bambi den bir babet aldım bu kadar mı rahat olur bir ayakkabı.. Sonra fark ettim ki derisi çok yumuşaktı ve topuk kısmını elimin küçük parmağıyla bile içeri ittirebiliyordum özellikle topuk kısmı yumuşak olmalı canım:44:
Babetler kalıp gibi dursun diye içine sert bir şey yerleştiriyorlar sanırım
Bir de ayağı uzun gösterdiğini hoşlanmadığınızı söylemişsiniz bazı babetlerin önü çok küçük oluyor parmak çizgileri gözüküyor o zaman dediğiniz gibi hoş olmayan bir görüntü oluşuyor
Babetin ön kısmının parmak çizgilerinizi tamamen örtecek büyüklükte olmasına dikkat edin bence o zaman daha güzel duruyor:44: daha rahat oluyor:44:
Bir de artık babetlerinde hafif topukluları çıktı:44:
Ben de 168im,giydiğimde kendimi kısa çarpık bacaklı uzun ayaklı gibi hissettim şortla giydim demiştim daha önce,bidaha asla giymem şortla insan bi garip oluo![]()
Etrafımdaki herkes kısaTopuklu giyince kendimi deve gibi hissediyorum bir de narin yapılı değilim zayıf olsam bile heybetli bir görüntüm var
İnsanların tepelerini görüyorum
Bacakların gerçekten çarpık olmasın(şaka)
Ay yok güvenirim bacaklarıma vücuduma göre uzun baya
Ben de senin gibiyim omuzlarım geniş ne kadar zayıf olsam da zayıf gibi görünemiorum :/
Etrafımdaki herkes kısaTopuklu giyince kendimi deve gibi hissediyorum bir de narin yapılı değilim zayıf olsam bile heybetli bir görüntüm var
İnsanların tepelerini görüyorum
Bacakların gerçekten çarpık olmasın(şaka)