Babet sorunu

Ayakkabıya değil de topuğuma yara bandı yapıştırıp giymiştim,yine vurdu ayakkabıya yapıştırıp deniyim bide

ayakkabıyı kastetmedim ztn cnm. ayağını kastetmiştim. ayağına yapıştırcaksın yarabandını. yanlış anlaşılma oldu sanırım:1:

ayağına yapıştırınca da mı vurdu.:26: bnm de hep vurur yara bandını yapıştırırım geçer. demek sende o da işe yaramadı:50:

bi dovdursene ayakkabiciya... vuruyor ayaklarini belliki.

ben de babette acayip rahat ederim.. yollara felan hep giyerim asiri rahat oluyor giymesi cikarmasi da kolay.. dar paca pantolon altina da genis pacaya da etege de cok yakisiyor bence..

bi dovdursene ayakkabiciya... vuruyor ayaklarini belliki.

ben de babette acayip rahat ederim.. yollara felan hep giyerim asiri rahat oluyor giymesi cikarmasi da kolay.. dar paca pantolon altina da genis pacaya da etege de cok yakisiyor bence..

Şortla giydim hiç yakışmadı bence de dar paça altına giyilirse güzel olur
Daha önce hiç giymedim bilmiodum ama gerçekten şortla berbat duruo ya bidaha asla giymem kısa şeylerle

Malesef.
Çok sert aldığım babet onda da sorun olabilir

bnce de babetten olabilir. çünkü bnde kullanıorum babet. sadece ilk giydiğimde vuruo sonra düzelio. sert demişsin. ondandır büyük ihtimal. benim babetlerimin iç kısmı yumuşak o yüzden sorun olmuo. bi dahakine dikkat et sertini alma cnm. içi yumuşak olanından al. :34:

Babetten babete değişiyor aslında. Ben de topuklu ayakkabı giymeyi seven bi insanım normalde ama bi tane babetim var nası rahat anlatamam, ne zaman topuklu giyip de fazla yürümem gereken bi gün olsa o babetleri çantama atarım, ayağım ağrıyınca onu giyiveririm :) Ama bi kaç babetim var ki topuklulardan beter mahvediyo ayağı.

Sert babetler vuruyor.. Alırken inceleyip esnek kumaşlı ya da derili babet almak lazım:44:
İnsanın boyu uzun olunca sevgilisi de kendisinden 3 4 cm uzun olunca ister istemez sürekli babet giyiyor:44:
Çok şirin modeller gördüm ama hepsini almak istiyorum:69::69:

Sert babetler vuruyor.. Alırken inceleyip esnek kumaşlı ya da derili babet almak lazım:44:
İnsanın boyu uzun olunca sevgilisi de kendisinden 3 4 cm uzun olunca ister istemez sürekli babet giyiyor:44:

Ben ilk defa aldığım için anlayamadım çok sertti farkettim ama bütün babetler öyle heralde diye düşündüm.
Dikkat ederim artık.
Boyun kaç bu arada :)

bnmde arkadaşlarım filan kısa bnden. topuklu giyince kendimi dev gibi hissediorum.(aslında boyum o kadar uzun deil.) o yüzden tercihim babetlerden yana:32:

Ben ilk defa aldığım için anlayamadım çok sertti farkettim ama bütün babetler öyle heralde diye düşündüm.
Dikkat ederim artık.
Boyun kaç bu arada :)

Boyum 1.70 canım:61:

Evet bende ilk almaya başladığımda fark etmemiştim sonra Bambi den bir babet aldım bu kadar mı rahat olur bir ayakkabı.. Sonra fark ettim ki derisi çok yumuşaktı ve topuk kısmını elimin küçük parmağıyla bile içeri ittirebiliyordum özellikle topuk kısmı yumuşak olmalı canım:44:
Babetler kalıp gibi dursun diye içine sert bir şey yerleştiriyorlar sanırım:53:

Bir de ayağı uzun gösterdiğini hoşlanmadığınızı söylemişsiniz bazı babetlerin önü çok küçük oluyor parmak çizgileri gözüküyor o zaman dediğiniz gibi hoş olmayan bir görüntü oluşuyor:52:
Babetin ön kısmının parmak çizgilerinizi tamamen örtecek büyüklükte olmasına dikkat edin bence o zaman daha güzel duruyor:44: daha rahat oluyor:44:

Bir de artık babetlerinde hafif topukluları çıktı:44:

Boyum 1.70 canım:61:

Evet bende ilk almaya başladığımda fark etmemiştim sonra Bambi den bir babet aldım bu kadar mı rahat olur bir ayakkabı.. Sonra fark ettim ki derisi çok yumuşaktı ve topuk kısmını elimin küçük parmağıyla bile içeri ittirebiliyordum özellikle topuk kısmı yumuşak olmalı canım:44:
Babetler kalıp gibi dursun diye içine sert bir şey yerleştiriyorlar sanırım:53:

Bir de ayağı uzun gösterdiğini hoşlanmadığınızı söylemişsiniz bazı babetlerin önü çok küçük oluyor parmak çizgileri gözüküyor o zaman dediğiniz gibi hoş olmayan bir görüntü oluşuyor:52:
Babetin ön kısmının parmak çizgilerinizi tamamen örtecek büyüklükte olmasına dikkat edin bence o zaman daha güzel duruyor:44: daha rahat oluyor:44:

Bir de artık babetlerinde hafif topukluları çıktı:44:

Ben de 168im,giydiğimde kendimi kısa çarpık bacaklı uzun ayaklı gibi hissettim şortla giydim demiştim daha önce,bidaha asla giymem şortla insan bi garip oluo :1:

Ben de 168im,giydiğimde kendimi kısa çarpık bacaklı uzun ayaklı gibi hissettim şortla giydim demiştim daha önce,bidaha asla giymem şortla insan bi garip oluo :1:

Etrafımdaki herkes kısa:1: Topuklu giyince kendimi deve gibi hissediyorum bir de narin yapılı değilim zayıf olsam bile heybetli bir görüntüm var:27:
İnsanların tepelerini görüyorum:27:

Bacakların gerçekten çarpık olmasın :27:(şaka)

Etrafımdaki herkes kısa:1: Topuklu giyince kendimi deve gibi hissediyorum bir de narin yapılı değilim zayıf olsam bile heybetli bir görüntüm var:27:

Ay yok güvenirim bacaklarıma vücuduma göre uzun baya :1:
Ben de senin gibiyim omuzlarım geniş ne kadar zayıf olsam da zayıf gibi görünemiorum :/

Ay yok güvenirim bacaklarıma vücuduma göre uzun baya :1:
Ben de senin gibiyim omuzlarım geniş ne kadar zayıf olsam da zayıf gibi görünemiorum :/

Sıkıntılı bir durum ya bütün boyu bana yakın olan arkadaşlarım bile kısa görünüyor çıtı pıtı görünüyor:1:

Dediğim gibi ön tarafı daha geniş parmaklarını iyice örtecek babetleri dene belki o zaman seversin bir arkadaş kendi babetlerinin fotoğrafını koymuş onlar güzel bak :97:
Bacaklarını çarpık hissetmenin sebebi topukluda daha farklı duruyor bacaklar ondan kaynaklanıyordur:21:

Ben artık her babet aldığımda babama çekiçle ezidiyorum o topuğun üst kısmını yumuyşuyor baya vurmuyor. Bir de çorapsız giyersen vurabilir ince tül çoraplardangiyebilirisn. ben bir ara önce yarabandı yapıştırıp sonra da tül çorap giyiyordum hep babet giyerken anca öyle rahat ediyordum.

aynen bnde heybetliyimdir:1: çevremdeki erkeklerde kısa yahu. topukluyla geçiom hepsini. hiç hoş olmuo:50: bnmde boyum o civarda.

canım sil o babetlerin altını ayagınada corap giy ondan sonra giy babetlerini.ev terliği olarak kullanman en mantıklısı:1: bende bi dugun için almıştım düğünün yarısında gidip spor ayakkabısı giydim:1: gecenlerde bi tane daha alayım belki o iyi degildir dedim ama vazgectim.sonuc degişmez gibi:1::1: annemde aldı oda memnun degil..

Back
X