Babet sorunu

ben de babeti görüntüsünden dolayı itici bulurdum. bu sene aldım 3 tane babet..evet ilk 2-3 giyişimde acayip derecede ayaklarımı vurdu, yolda yürürken kendimi çıplak ayak gibi hissettirdi sanki seke seke gidiyormuşum gibi düşünüyordum ama şuan gayet rahat etmeye başladım..o kadar da abartılacak kadar sorun yaratan kötü berbat iğrenç bir ayakkabı değil. topuklu ayakkabı çok rahatsız edici bir ayakkabı gibi görünse de giyen giyiyor valla..ilk giyildiğinde her ayakkabı vuruyor insana kendini kötü hissettiriyor ama insanın her ayakkabıya bir alışma süreci vardır. umarım 2-3 giyimden sonra sizde rahat edersiniz çünkü gerçekten rahat. :71:

Umarım öyle olur.ama bidaha giymeye nasıl cesaret edicem bilmiorum :) ayaklarım çok kötü zaten şuan uzun bi süre giyemicem gibi görünüo.bide ben hala alışamadım görüntüsüne hep topuklu giydiğim için bana bi garip geldi bacaklarım falan.alışma meselesi tabiki...bazıları da topukluda garip hisseder kendini

Benim taraklı değildir ayağım.
Gayette memnunum ayağımdan,her yerimden olduğu gibi :)
Her şey üstüne üstüne geliosa,sen ters yöndesindir diye bi laf vardır.
Herkes memnun değilse demekki sorun ayaklarda değil babette :)

Memnun olamayanlardan çook memnun olanlarda var ama hem de daha çok var,wala ben her ayakta çeşit çeşit babetler görüyorum..tabi herkesin kendi ayak rahatlığı..

Ben sadece işe giyiyorum.Bugün giydim gezmeye giderken,üstüne bir de dünyanın en rahatsızlık veren ayakkabısını aldım.Jelly babet!..Rengi ve görüntüsü çok güzel,bakalım nasıl giyeceğim?:2:

şu koca dünyada babet giyemeyen tek kadın benim herhalde :)resmen ayağımın altına taşların battıgını hissediyorum lanet bişi

benim 4 tane hiç giymediğim babetim var hepisini ilk giydiğimde vurmuştur ve uslanmaz ben her seferinde belki bu vurmaz diyerek bi tane daha almışımdır:37::37: sadece 2 babetim var rahat bi şekilde giyebildiğim diğer 4ü duruyo süs gibi:86:

benim 4 tane hiç giymediğim babetim var hepisini ilk giydiğimde vurmuştur ve uslanmaz ben her seferinde belki bu vurmaz diyerek bi tane daha almışımdır:37::37: sadece 2 babetim var rahat bi şekilde giyebildiğim diğer 4ü duruyo süs gibi:86:

Ayy monarosa'm gelmişş hoşgeldiin :54: gözlerim seni arıodu benim de bikaç saattir
Benim babet hiç düzelcekmiş gibi gelmio çok sert arkası falan :1:

Ayy monarosa'm gelmişş hoşgeldiin :54: gözlerim seni arıodu benim de bikaç saattir
Benim babet hiç düzelcekmiş gibi gelmio çok sert arkası falan :1:

hoşbulduk tatlım:34: aslında acıtmasını falan geç bana da pek estetik gelmemeye başladı babetler ya çok nadir giyerim aman hata yapıp bi kaç tane daha alma benm gibi:33:

bence ayak yapısı ve babetin modelinin uyumu önemli.

yoksa yakısana yakısıyor ..

bence ayak yapısı ve babetin modelinin uyumu önemli.

yoksa yakısana yakısıyor ..

Ben ablamda görürdüm hep gayet yakışıodu,ama ben giyince bi garip oldum:1: bide şortla falan giyilince bacakları çarpık gösterio ayakları da uzun... pantolon altına falan hoş olabilir belki

Umarım öyle olur.ama bidaha giymeye nasıl cesaret edicem bilmiorum :) ayaklarım çok kötü zaten şuan uzun bi süre giyemicem gibi görünüo.bide ben hala alışamadım görüntüsüne hep topuklu giydiğim için bana bi garip geldi bacaklarım falan.alışma meselesi tabiki...bazıları da topukluda garip hisseder kendini

evet garip hissediyor insan kendini..ben de geçtiğimiz senelerde almıştım ama dediğim gibi itici geldi gözüme ve hiç giyememiştim. bu sene de aldım ve giydim birkaç denemeden sonra rahat ettim. topuklu giymek istedim topuklu ayakkabı aldım. evde prova yapıyorum. yürüyüş fln gayet normal oluyor hiç acıtmıyor ama dışarıya çıkıyorum sanki yollar uzuyor büyüyor gibi..yürüdükçe yürüyemiyormuşum gibi geliyordu tam bi işkence yaşamıştım. ama eminim birkaç denemeden sonra topukluya da alışabilirdim ama devam edemedim. gerçekten topuklu ayakkabıda yaşadığım işkenceyi babette daha az yaşadım..siz de çok uzun yürüyüşlerinizde babet tercih etmeyin..yani alışma sürecini geçtikten sonra giyersiniz mutlaka uzun yürüyüşlerde ama şimdilik alışmak için daha az yürümeyi gerektiren zamanlarda babet giyip çıkın :emir_bebek:

Teşekkür ederim.Bile bile lades bu olsa gerek.Beğenimin önüne geçemedim.Ayacıklarım yara olacak.:10:

Olmasın yaa benim gibi. bugün ağlıcaktım yollarda :1:
Herkes topukluyu evde giyer alışmak için ben de babeti mi giysem acaba bikaç giyilmede vurmaz ayağa diolar. denemeyi evde yapayım bari:1:

Ben dayanamayıp topuğumun altına peçete koyuyorum bazen kat kat,yarabandını sevmiyorum.Ayacıklarımın çektiği nedir bu papilerden?:1: Babet çok düz olduğu için zararlı aslında,dr bana en az 3-4 cm yüksekliğinde ayakkabı giy demişti,Ben de bel ağrısı yapıyor da nerede bulacaksın öyle ayakkabı.Nine ayakkabısı gibi oluyorlar.:27:

Ben dayanamayıp topuğumun altına peçete koyuyorum bazen kat kat,yarabandını sevmiyorum.Ayacıklarımın çektiği nedir bu papilerden?:1: Babet çok düz olduğu için zararlı aslında,dr bana en az 3-4 cm yüksekliğinde ayakkabı giy demişti,Ben de bel ağrısı yapıyor da nerede bulacaksın öyle ayakkabı.Nine ayakkabısı gibi oluyorlar.:27:

Konuyla alakalı değil ama karşıyakalı mısın ?:1:

Ben babete bayılıyorum çok rahat ediyorum ayağımdada çok güzel durduğunu düşünüyorum.Babet 37-38 numara ve ayağı taraklı olmayanlarda çok güzel duruyor.Numara büyüdükçe ayakta kötü duruyor.:34:
$300411-1657.webp
$300411-1652.webp
mesela bunlar en son aldığım babetler

buda en kısa zamanda alıcağım babet çok beğendim:69:
$babet-modelleri-süet.webp

Back
X