Babet sorunu

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Düz ayakkabı giyemeyen bi insan olarak rahatlığını çok duyduğum ayakkabılardan olan babet almaya karar verdim ve aldım.Geçen gün giydim,ayağımı mahvetti resmen.topuğumun arkası felaket oldu,kanadı baya.eve nasıl geldim bilemedim.bikaç giyişte düzelir dediler ben de bugün tekrar giydim.ayağım hafiften iyileşmeye başlamıştı,yine aynı şey oldu ablama tutunarak geldim eve:1: babetlerin topuğu vurmaması için ne yapmak lazım kızlar? Boşuna mı aldım ben bunları? Yardım edin bana yoksa dolgu topuklarıma geri dönücem :)

rahat mı?kim dedi sana onu?
bence dünyanın en rahatsız ayakkabısı,görüntüsünden de hiç hoşlanmıyorum.yoldaki her otu çöpü hisssettiriyor insanın ayağına,taşlar ayağımı delip geçecek sanıyorum.denedim,bir daha asla giymem

rahat mı?kim dedi sana onu?
bence dünyanın en rahatsız ayakkabısı,görüntüsünden de hiç hoşlanmıyorum.yoldaki her otu çöpü hisssettiriyor insanın ayağına,taşlar ayağımı delip geçecek sanıyorum.denedim,bir daha asla giymem

Aynen ya:1: taşları hissediosun resmen yerdeki.
Ablam hep babet giyer,çok rahat olduğunu benim neden hep rahatsız platformlar giydiğimi söylerdi,bikaç arkadaşım da aynı şeyi söyleyince bi deniyim dedim.çok kötü gerçekten.bide bacaklarıma güvenen ben aynaya baktığımda çarpık bacaklı gördüm kendimi :1:

Ben de ergenlikten sonra hiç düz ayakkabı giymeyen biri olarak herkesin ayağındaki şu babetleri merak etmiyor da değilim..
ama yerle yeksan, yalın ayak yürüyormuşum hissi verecek diye denemedim bugüne..

iyiki de denememişim..alışmayan için zormuş..

uzun bacaklı bi insan olmama rağmen ben de kendimi ördek gibi badi badi hissediyorum:86:asşında topuklu ayakkabı da giyemem ama babet de bi tuhaf:27:

bendede ayni sorun oluyor,
babetler böyle maalesef. ne kadar iyi marka olurlarsa olsunlar muhakkak ayaga vuruyorlar.

ben artik topuk kismina koruyucu jel- yastik yapistiriyorum. ayakkabinin ic kismina yapistiriyorsun, tam vuran kisma arkada.
Deichmannda var mesela. onlar baya ise yariyor.

Gerçekten çok zormuş ya.
Denemez olaydıım :1:
Hala acıo ayaklarım geçmeye başlamıştı tam da.

Haa bir de ayağın yarısını açıkta bırakan dümdüz sandaletleri de hiç giymem.
yaz geldi mi herkesin ayağında..
çıplak ayakla dolaşıyormuş gibi..
gerçi taşlı pullu olanları ufak ayaklılarda güzel duruyor..

ayakalrı upuzun gösteriyor bende hiç sevmiyorum bide parmakların yarısı dışarda çıplak ayak gibi ne o yaaa

uzun bacaklı bi insan olmama rağmen ben de kendimi ördek gibi badi badi hissediyorum:86:asşında topuklu ayakkabı da giyemem ama babet de bi tuhaf:27:

ben bir mağazada denemiştim sonra dedim ki mağaza sahibine: bunların biraz topuklularını neden yapmazlar ki?:26:
adam da dedi ki ..o zaman adı babet olmaz:44: ..topuklu istiyorsanız sizi öbür tarafa alalım..:86:

$71en%2B8jJj0S._SL1500_.webp

bak bunu diyorum...

bir de benim ayaklarım taraklıdır ki aman yarabbim evlerden ırak:52:palet gibi duruyor ayaklarımda,yakışana ne ala.acısını çeke çeke giysin:54:

ayakalrı upuzun gösteriyor bende hiç sevmiyorum bide parmakların yarısı dışarda çıplak ayak gibi ne o yaaa

evet sandaletler ayağı büyük gösteriyor..
kısa parmaklı minik ayakların olacak sandalet giymek için.:27: yoksa yakışmıyor..

giyenler bir daha düşünsün...koca koca uzun ayak parmakları dışarda:27:

kalıba verebilirsin babetini arkasını yumuşatıyorlar zaten 2,3 giyişten sonra düzeliyor.

ne rahatı ya iğrenç iğrenççç
bale mi yapcaz ne o öyle
bence düz ayakkabının bile biraz yerden yükseltisi olmalı converse de düz ama rahat
babet giymeye kalktım platform topuk ondan rahattı benim için
babet denen ayakkabı ayağımı değil tüm bacak kaslarımı ağrıtıyor

Ay keşke almadan önce size sorsaymışım kimse memnun değilmiş meğer.
Ablamın aklına uydum mahvoldu ayaklarım :)

Kızlar sizin ayaklar taraklı olabilir o yüzden vurabilir..Ben sürekli babet giyen biri olarak ve her modeli var çok rahat ediyorumm vallahi..:60:

Benim taraklı değildir ayağım.
Gayette memnunum ayağımdan,her yerimden olduğu gibi :)
Her şey üstüne üstüne geliosa,sen ters yöndesindir diye bi laf vardır.
Herkes memnun değilse demekki sorun ayaklarda değil babette :)

ben de babeti görüntüsünden dolayı itici bulurdum. bu sene aldım 3 tane babet..evet ilk 2-3 giyişimde acayip derecede ayaklarımı vurdu, yolda yürürken kendimi çıplak ayak yürüyormuşum gibi hissettirdi sanki seke seke yürüyormuşum gibi düşünüyordum ama şuan gayet rahat etmeye başladım..o kadar da abartılacak kadar sorun yaratan kötü berbat iğrenç bir ayakkabı değil. topuklu ayakkabı çok rahatsız edici bir ayakkabı gibi görünse de giyen giyiyor valla..ilk giyildiğinde her ayakkabı vuruyor insana kendini kötü hissettiriyor ama insanın her ayakkabıya bir alışma süreci vardır. umarım 2-3 giyimden sonra sizde rahat edersiniz çünkü gerçekten rahat. :71:

Son düzenleme:
Back
X