- 8 Şubat 2021
- 136
- 40
- Konu Sahibi Hamilebirannee
Merhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
Baba var ama olmayacak bi çocuk dogurur muydunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsenin hiç bir şey için garantisi yok ki ? Benim eşimle şu an aram iyi çok şükür iki oğlum var bin şükür ama bu demek değil ki ölünceye kadar bu böyle devam edecek . Yarın yalnız kalabilirim. İçinizde çocuklarınıza bakabilecek güç varsa ve maddi olarak sıkıntı çekmeyecekseniz doğurulur tabi . Ha ben kürtaja karşıyım tecavüz haricinde . Doğurursunuz evlatlık verebilirsiniz . Sonuçta evlat sahibi olmak isteyen bir sürü aile var .Merhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
Çocuğa isteyerek hamile kaldıysamMerhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
Çocuk büyük sorumluluk. En önemlisi her çocuğun istediği aile düzeni olmayacak. Sonradan boşanma takdir ama bile isteye yapmak haksızlık sanki. Diğer taraftan yaşam hakkını elinden almakta haksızlık...Merhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
Çok ciddi bir karar Allah yardımcınız olsun biz ne desek boş durumunuzu bilmiyoruz sonuçta .ben kendimden örnek veriyim babam bizi 8 aylıkken terk etmiş annem ve anne annem büyüttü beni .babamı en son 15 yıl önce gördüm ,rahmetli anneannem hep derdi “bakamayacağınız çocukları doğurmayın,olan çocuklara oluyor “diye.yalnız bekar bir anne olabilecemisiniz ,çocugun maddi manevi her türlü eksiğini karşılıyabilecekmisiniz ,o çocuğa hem anne hem baba olmanız gerekicekMerhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
cocuk olduktan sonra kurtaj dusunmemMerhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.