Babası hanım köylü sanırım bizden istediğiyle kendi yaptığı çelişiyor..

söylicem

6 ay 1 sene yanlarında oturtunca noluyor anlamıyorum. Ne değişiyor bu süreçte, mantığı ne?

Evlenmeden alınmıyor mu bu ev illa bu gelin benim evime geldi 1 sene benim himayemde kaldı ritüeli falan mı yapıyorlarmış?

Birseyin bahanesi olmasin bu?
Cok sacma degilmi..ne alaka orda oturmaniz yani anlamadim..

Ben evleneceksem nasıl bir hayat yaşayacağıma ben karar veririm.Dıdısının dıdısı değil.Senin sevgilinin babası,senin hayatını yönlendiremez.İnsan kendi anne babasına rest çekiyor kendi doğrularına uymuyorsaKusura bakma da,babasına lafını geçiremeyen,ağlayan,erkek,kendi ayakjları üzerinde duramayan,maddi ve manevi yönde aileye bağlı erkektir.Evlenmek için erken bir yaşa sahiptir.

Hangi zamandayız,hangi devirdeyiz.Hala koloni şeklinde birlikte yaşamayı,buna da kılıf olarak e almayı öne koyan zihniyetler var.Herkese öyle yapmışmış.Sen herkes gibi düşünmek yaşamak zorunda değilsin.Hiiiiçç onun babannesi şusu busunu öne sürmek,örnek vermek ve de herşeyden önemlisi sevgilini birlikte oturmamaYA ikna etmek ZORUNDA DEĞİLSİN.İstemiyorum.Bu kadar net ve basit.

Reactions: anu
Evlenmeden alınmıyor mu bu ev illa bu gelin benim evime geldi 1 sene benim himayemde kaldı ritüeli falan mı yapıyorlarmış?
Alamaz çünkü tek erkek değil sıra sıra alıyor şuanda yeni evlenicek abisine alıyorlar o zamana kadar onu halledip sıra bize gelicek..

Tum bu istenilenleri yapasin kabul edesin diye duygu somurusu yaptigini dusunuyorum..

Yok seni kaybederim diyip aglamalar falan bloften baska bir sey degil..

Senin ona olan sevgine , ona kiyamadigina vs gibi aeyelere guveniyor olsa gerek..

Sakin ha.. birlikte oturmayi kabul etme derim..

Sanki sevgilin babasına zaten karşı gelmicek gibi geldi bana, yani ailesini ikna etmeyi zaten hiç düşünmüyor gibi geldi bana, o yüzden de kaybetmekten falan bahs ediyor olabilirmi. Bence sen haklısın asla yaşama, akıllarınca herhalde seni kendi evlerinde önce istedikleri kıvama getirene kadar eğitecekler.

Daha evlenip evlenmeyeceginiz bile belli değil, sen de üstüste konu açıp fikir istiyosun. Daha geçen gun uyudugu için kavga ediyordunuz, bir evlilik muhabbetidir ki siz gerçeklikten uzaklaştınız, farazi dertlerle gün geçiriyorsunuz. biri yazmış, senden ayrılmak için bahane arıyor diye, ona ben de katılıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…