• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babası çocugun velayetini istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım

O zaman o sülaleye dünyanın hiçbir mahkemesi çocuğu vermez. Insallah bunlardan zamanında sikayetci olmussunuzdur

Siz verme taraftarı değilseniz Tamam demeyin.

Nafaka için dilekçe yazın odenmedigine dair. Kredi borcunun nereye gittiğini ispatlayin ki dilerseniz o dükkanı bile alabilirsiniz, Siz krediyi ödüyorsunuz, Sizin üstünüze üstelik.

Çocuğunuz için de bir şey yapamaz, istediği kadar kavga çıkarsın.

Evleneceğiniz ve mutlu olduğunuz için sadece deliriyor, amaç çocuk değil.

Cocugum bu evde rahat degıl hep bana anne benim ne zaman odam olacak ne zaman evimiz olacak diye soruyor Du simdi onların eline bırakamam yedirip ıcıremezler hasta olur daha çişini bile sadece ben yaptırıyorum okulda bile tutuyor cısını bir kız cocugun Yanı annesinin yanıdır ondan ayrı kalırsam eger yapacagım tek sey intihar etmek olur. Yanlıs anlasıldım yanlıs anlattım kendimi kusura bakmayın

çıkarsın kavgasını. her halükarda sen haklı çıkarsın. banka dökümleri (nafaka)açıklar ne kadar değer verdiğini babalığını.
herşeyı anlatırsın evlenınce babalığı aklına geldi diye. merak etme kendi bulduğu zaman unutur babalığını yine.

Ilk duyduğun da aradıgı zaman sana artık nafaka yok dedi ZTen paraya duskun bırı

Tavsiyeleriniz ıcın cok tesekkur ederim bana kızanlarada cok tesekkur ederim umarım bana ders olur bu yazdıklarınızın hepsını goz onunde bulundurucam cok sagolun kızan kızmaya hak veren vermeyen herkese cok tesekkur ederim kafama birinin vurması gerekıyordu

Cocugum bu evde rahat degıl hep bana anne benim ne zaman odam olacak ne zaman evimiz olacak diye soruyor Du simdi onların eline bırakamam yedirip ıcıremezler hasta olur daha çişini bile sadece ben yaptırıyorum okulda bile tutuyor cısını bir kız cocugun Yanı annesinin yanıdır ondan ayrı kalırsam eger yapacagım tek sey intihar etmek olur. Yanlıs anlasıldım yanlıs anlattım kendimi kusura bakmayın

e canim benim, intihar ederim diyorsun,
obur turlu de kavga cikarirlar diyorsun,

hangisi daha kotu ki.

ne yapacaklar allahini seversen, iki kosede aglarlar,
ailen arkanda, es adayin arkanda, bu kadar korkma bundan,
zaten senin korktugunu anladigi icin boyle yapiyor.

Velayeti almak icin yapacagi sey belli, acsin davasini, sonra hakime anlatir neden nafaka odemedigini, senin icin daha bile iyi olur.
Hic seviyesine inme.

Çocuğunuz kaç yaşında
kaç yıl oldu boşanalı ?

Konudan ve sonraki cevaplardan öyle anlaşıldı ama korkmayın alamaz kızınızı sizden. Çok istiyorsa açsın davayı, nafaka bile vermediği 4 yaşındaki çocuğu sizden alamaz kolay kolay. Ödemediği nafaka için icra takibi başlatın. Yanlış birşey yapmıyorsunuz biraz korkmayın, korktuğunuzu anladığı içinde üstünüze daha çok gelir eski eşiniz.

Boşa konuşuyor eşiniz. Madem nafakasını ödemiyor şikayet etsenize neyi bekliyorsunuz? Çocuk almak öyle kolay değil. Ne demek kavga çıkartırım ne yapabilir en fazla? Sizi tehdit eden ediyorsa saklayın mesajları doğru polise gidin. En ufak bir kavga hamlesinde arayın polisi bir daha ağzını açabiliyor mu görürsünüz. 4 yaş çocuğunu hakim asla vermez babaya. İnternetten haklarınıza bakın öğrenin, gerekirse avukata danışın.

Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım

valla düskünlügünüz zerre yansimiyor. annem babam vermek istemez, sözlüm ayrilabiliriz dedi. bende tamam dedim babasina, annemlerde kalsin dedim. bunlari okuduk.
okumamiz gereken ise hemen sikayetci oldum polise savciliga verdim, almayi birak göremicek bile, avukata basvurdum, nasil haddini bildiririm baska neler yapabilirim idi.....

Elbette sevgilisi olmasına birşey diyemeyiz ama sevgilime haksızlık olur düşüncesiyle evladından ayrı kalmayı kabul etmesi bir anne olarak normal değil kesinlikle. Burada ilk düşünmesi gereken kişi 4 yaşındaki evladı ve ona olabilecek haksızlıklar.
Aynen oyle... artık yalniz değil, çocuğuna karşı sorumlulukları var... hayatını ona gore planlamak zorunda... yapamiyorsa da kendisinden sonra bakmakla yükümlü diger kişi babadır, baba istiyorsa babaya verilmeli.. ikisi de olmuyorsa, ki bu çok aci bir durum, sonrasinda dede nine gelir...

Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem

Bence siz ondan da cahilsiniz. Baba haklı madem ayrılın sevgilinizden. Şart mı evlenmeniz? Madem hak görüyorsunuz neden koşa koşa evleniyorsunuz? Oturun bakın kendi çocuğunuza. Koca bulmak uğruna çocuğunuzdan ayrılmayı nasıl göze alabiliyorsunuz aklım almıyor. Çocuğa zaten siz bakmıyormuşsunuz ki sizin derdiniz kayınvalide bakmasın benim annem baksın. Bırakın alsın baba hiç değilse çocuk beni başlarından attılar demez babam başımda durdu der. Yazık, sadece çocuğunuza üzüldüm.

Evlenip annene babana bırakınca çocuğundan ayrılmış olmuyor musun?

Kimse kusura bakmasın 4 yaşında çocuğu elin adamıyla aynı evde yaşatmak isteyen anne de benim gözümde sorumsuzdur. adam iyi biridir belki ama bilemeyiz.
tedbirli olmak lazım.
her gün bu kadar çocuklara karşı pis olayların haberleri dolanırken bu pervasızlık çok acı.
bekleyin biraz çocuğunuz büyüsün, erkeksiz duramıyor musunuz?
nedir bu hemen evlenme merakı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X