• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babası çocugun velayetini istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eminim bakar .Şimdi mi aklına gelmiş çocuğu. Hiçbir kadın keyfi sebepten boşanmaz. Çocuğunu çok düşünüyorsa zamanında kıymetinizi bilseymiş. Zoruna girmiştir yeni bir hayat kuracaksınız ya

Canım çocuğunun yaşı itibari ile zaten alamaz. Dıyelımkı almak ıstedı mahkemeye verdi vs vs çocuğun ikamet ettiği kişilerin geliri yaşam şartları herseyı incelemeye alınıyor.. Eğerki çocuğa bakan kişilerin geliri çok çok düşük çok kötü durumdaysa ozaman belkı dıye bılıyorum. Panik yapma bence. Ama haklısın anne olarak... Şuan ıcın yapman gereken olay cıkartırsa uzaklaştırma almak...

Peki onun ailesinden adam akıllı konusabılecegın bırısı yokmu onunla konusabılecek... Çocuğunun yaşı iti barı ıle ana çocuğu oldugunu senden ayrılmasının onu yıpratacağını felan konussunlar.

Sözlünüz istersen benden ayrılabilirsin demiş madem bunu da göz önünde tutmak lazım.
Her ne olursa olsun aile olacağın kişi seni tüm hayatınla kabul edip sarıp sarmalamasi lazımdı.
Sözlünun aile olma konusunda eksikleri olduğunu hissettim.
Bence 2.yanlış bir evlilik yapma riskin var iyice düşün.
Ayrıca eski eşinin çocuğu alması kolay değil. Yaş küçük diye anneye ihtiyacı var derler.
Zaten anlaşmalı bosanmissin çocuğun sağlığı ve güvenliği tehlikedeyse ancak karari bozdurabilir diye biliyorum.

Kendisi evlenmeye kalksa ohh ne ala
Ama siz evlenince sknti sorun

Hayırdır yaa bu erkekler onlara kul koleyiz falan sanıyorlar heralde bisanmissin bitmiş gitmiş smdi babalık yapıyor
ndn numaranı degistirmedin ki. Bu tarz insnlarn ne yapacakları belli olmaz

Vereceği nafakada çıksın biyerinden

Bir avukatla görüşün tekrar neler olabilir ne yapabilir ne yapmalıyız diye

Merhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Eşimle boşandık anlaşmalı bir şekilde.
Evliyken ona cektıgım kredi var o krediyle kendisine dükkan açtı. 25 milyar.
Evli oldugumuz dönemde kredi borcunu ben ödedim bosanana kadar. Boşandıktan sonra ödemedi ve hacızlık oldum maaşımdan 587 lira kesilmeye başladı. Anlaşmalı boşanırken sadece cocuk ıcın nafaka ıstedım oda 600 TL maaşıma gelen icramı odeyebılmem ıcın ek olarak başka bır para yazılmadı velayet bende kaldı ben ailemde yasıyorum bu süre zarfında gorustıgum bırı var ve gayet iyiyiz eski esım nafaka sını bosandıgımızdan buyana sadece 1 kere ödeme yaptı oda zar zor. 2 gun once eski esım hayatımda biri oldugunu ögrendi ve velayeti istiyor vermezsen kavga cıkartırım diyor. Annemle babam cocuguma cok duskun onlar da verme taraftarı degıl. Görüştügum insan da benden ayrılabılırsın evlenmeye biliriz senı cocugun dan ayıramam diyor ama ben ona haksızlık yapacagım dusunuyorum cunkı evı bıle tuttuk yaza dugun olacak esyalar ufaktan alındı ve bızım aileler arasında söz bile yaptık. Cocugumu vermek istemiyorum ama kavga cıkartırım alırım diyor 2 gundur sorun yaratıyor babam asla vermek istemiyo bugun de babam eski esimin yanına gıdıcek konusucak lar kavga cıkıcak diye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz nasıl yol izleyeyim morelım cok bozuk.
Tesekkur ederim sımdıden
Cocuguma baktıkca aglıyorum cok kotuyum 😔
Ben çocuğumu asla vermezdim herkesten geçerim evladımdan asla

Sözlünüz istersen benden ayrılabilirsin demiş madem bunu da göz önünde tutmak lazım.
Her ne olursa olsun aile olacağın kişi seni tüm hayatınla kabul edip sarıp sarmalamasi lazımdı.
Sözlünun aile olma konusunda eksikleri olduğunu hissettim.
Bence 2.yanlış bir evlilik yapma riskin var iyice düşün.
Ayrıca eski eşinin çocuğu alması kolay değil. Yaş küçük diye anneye ihtiyacı var derler.
Zaten anlaşmalı bosanmissin çocuğun sağlığı ve güvenliği tehlikedeyse ancak karari bozdurabilir diye biliyorum.
Evet sözlü sakat. Konu sahibi sözlüsü istekli olmadığı için verme taraftarı gibi hissettim. İkinci yanlışa koşuyor resmen. Allahtan çocuğun dedesi sağlam. Süper dede :KK200:

Ben anlatım tarzınızdan velayeti vermeyi düşündüğünüzü anladım çünkü demiyorsunuz ki asla vermem ;gerekirse ayrılırım evlenmem vs.habire babam vermek istemiyor ;sözlüm ayrılaniliriz diyor vs deyip durmuşsunuz .he bir de sözlünüzden çocuk için ayrılırsam haksızlık olur gibi bişey demişsiniz .
Mesajları ,tehditleri varsa gider mahkemeye verirsin ;elinden geleni de ardına koyma dersin çekilirsin kenara .Babanın gidip eski kocanla konuşmasına da gerek yoktu .
Baştan sona yanlış düşüncedesiniz ..

"Merhabalar son açtıgım konunun kapatılmasını rica ediyorum ve sonrada hesabımın kapatılmasını cok tesekkur ederim sımdıden "

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X