Kız İsteme babanızı nasıl ikna ettiniz

14gulsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
117
43
38
merhaba, 5 yıldır süren bir ilişkim var ailesiyle aram iyi son iki yıldır beni nişanlısı gibi görüyorlar ilişkimizin başından buyana evlilik düşünüyoruz ama ben hep ailemin kabul etmeyeceğini düşündüm cesaret edemedim bu süreçte de ilişkimiz devame tmiş daha da tanımış olduk birbirimizi. ailem karadenizli babam hacı annem yıllar önce vefat etti babam yeni eşiyle hacca gitti ben onlarla sorun yaşamıyorum uyumluyum fakat ben böyle yetişmedim annem böyle değildi sonradan birden pat diye babam böyle olunca tabiki garipsedim .sevgilimle aramızda 16 yaş farkı var sevgilimin ailesi alevi-kürt sevgilimin maddi durumu çok iyi bu sene artık kesin evlenmek istiyoruz babama söylediğim zaman sorun olacağını biliyorum kararlıyız benim gibi bir durum yaşayanlar neler yaptı babalarını nasıl kararlı olduklarına inandırdılar nasıl ikna ettiler nasıl orta yol bulundu yazarlarsa çok mutlu olacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…