inanın çok üzüldüm..
ama kardeşiniz çok saçmalamış.. hadi kardeşiniz zırvalamış, anneniz neden onu dinlemiş?
annenize camdan atla diyeceğine, babanızın oturduğu odanın kapısını kapatıp, kendini kapıya siper edip annenizin kapıdan kaçmasını sağlayabilirdi.. yazık anneciğinize.. geçmişler olsun.. çok ama çok üzüldüm..
inanın çok üzüldüm..
ama kardeşiniz çok saçmalamış.. hadi kardeşiniz zırvalamış, anneniz neden onu dinlemiş?
annenize camdan atla diyeceğine, babanızın oturduğu odanın kapısını kapatıp, kendini kapıya siper edip annenizin kapıdan kaçmasını sağlayabilirdi.. yazık anneciğinize.. geçmişler olsun.. çok ama çok üzüldüm..
Alkollü ve silahı olan bir adamın önüne kardeşi siper olmaya kalksaydı belki şimdi daha üzücü ve acı bir hikaye okuyor olabilirdik.
karısını öldürecek değildi herhalde değil mi?
korkutma amaçlı getirmiş belli ki..
bende böyle düşüyorum cesaret edemezdi ama işin içinde bide alkol olunca mantık çıkıyo aradan...
amacına ulaştı tabi
hem suçlu hem güçlü..
hem aldatıyo hem öldürcem diyo...
eger annen eminse aldattıgını o kadının yanına gitmiştir..
kötü birşey olsaydı haberi gelirdi merak etme...
Alkol aldığını söylüyor konusahibi. Alkollüyken korkutma falan düşüneceğini zannetmiyorum. O halde herşey yapabilir. Akıl devreden çıkar.
Çok çok geçmiş olsun.
Keşke anneniz camdan atlayacağına polise haber verilseydi e silahla beraber babanızın o durumu görülebilseydi.
Ama artık çok geç. Annenize çok üzüldüm.
Umarım en kısa zamanda bir haber alırsınız.
Birileri devreye girsin de babanızı sakinleştirsin.
Kendi yoluna bakması konusunda ikna etmeye çalışsın.
Anneciğinizin hiç suçu olmadığını anlatsın
çok zor bi durum yani hem endişeleniyorsunuz hem de kızgınsınız normal olarak babadır sonuçta merak eder insan
anladığım kadarıyla zaten çok normal biri değilmiş bi yerde patlamış dikiş diyelim
ama olan da annenize olmuş .. çok üzüldüm kadıncağıza
Allah yardımcınız olsun..
dikkatli olun yine de Kaybedecek bişeyi olmayan insanlar çok tehlikeli olabilirler bi anda...
Geçmiş olsun diyorum Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?