Babamın yaptığı patavatsızlık değil de nedir?

Bıyık aldırmak zaten uyanılacak bir şey değil asıl söylerken utansanız bence garip olurdu. Yani benim siz yazana kadar aklımın ucundan geçmedi adamın koynuna girmek falan. Biraz abartmışsınız bence. Saçınızda bir değişiklik göremeyince boş bulunmuş sormuş. Çoğu insan sorar bence bunda bir anormallik yok. Ortada yemeğe gitmeyecek kadar moral bozacak bir şey göremedim ben açıkçası. Evde son günlerimiz babanızla ters düşmeyin böyle incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden

Baban çok abartmış ya.Nisanlina mi güveni yok.Su saate bırakırım demiştir eve nişanlın ne saçmalik.Benim babam eve girdiğim çıktığım saate çok karisirdi.Ama nişanlımla gezmeme hiç karismadi.

Ben babanızın sorusunda art niyet bulamadım,öncesi varsa bilmem.Sacinuzda bir fark olmayınca öylesine sormuştur.Bu olayı savaş hâline getirecek randevuyu iptal edecek kadar büyük bulmadım.Siradan, kızıyla ilgilenmek isterken şaşıran bir baba figürü canlandı gözümde.......

Benim de aklıma öyle düşüneceği gelmedi. Siz fazla iskillenmissiniz galiba. Hem aklına bile gelse bunu böyle sorabilir miydi bilemiyorum. Belki başka bir konudan dolayı yalan söylediğinizi düşündü.

Ya arkadaşlar mı çok iyi niyetli ben mi fenayım adam direkt onu ima etmiş bence de ki bir evlat da anlar yani normalde sormayan biriyse falan.. bizim burda da babalar böyle triplete girer kız evlendirrken de babanızın belli etmesi garip olmuş, açık iletişimde bir ailesiniz demek dicem
Ay ne dicem bak bu tavırlar falan vajinismusun bilinaltındaki temelleri işte; eneveynini kaynedince direkt sorunu çözülen bir vakadan sözetmişti bür uzman

Bana çok büyük birsey gibi gelmedi hatta bi tık tatlı bile buldum çok sıkan müdahaleci bir baba olsa nişanliniz arayıp müsade bile isteyemezdi diye düşünüyorum.
Bence babanız sizi hafiften kiskaniyor bir de evlilik arifesi evden ayrılacaksiniz o psikolojiye girmiş olabilir.icten içe üzülüyordur baba yüreği

aranizdaki iletisimi bilemem tabi ama bu konusmayi ben yasasam boyle düşünmezdim. cunku babam bana bunu ima etmez, sevisip sevismeyecegimi arastirmaya kalkmaz. bu nedenle benim tarafımdan siz alinganlik yapmissiniz gibi gorunuyor.

Ayy şimdi bu günleri arayacaginizi söylesem size tuhaf gelecek . Evet ariyacaksiniz hesap soracak kimsenin olmasını , sorumluluğunuzun olmadığı anne babanızın yanında olduğu gunlerinizi . Adam size guvenmese zaten yollamaz. Babalar arada öyle saçmalar kıskançlıktan nişanlıniz için guzelleşmenize gicik olmuştur sadece baba yani bu

Kızma nurankacığım, seni sevdiğimden takılıyorum ☺☺
Benim ne annem ne babam hayatta erkek arkadaş olayına karşıydı.Ben daha önce evlenmiş istediğimde anneme soylemeye o kadar çok çekindim.Ama kizmadi.O kişi ile evlenmedim zaten.Sonra babamda bu eşimi bahsedince fazla tepki vermedi.Hatta daha isteme olmamıştı.Birkac saat gezin dedi sıkmadı.Babama şaşırmıştım.Ama böyle birinin sevgilisi olunca rahat rahat anne babamla konuşurdum.Sunu iyi anlıyorum 20 yaşından önce kesinlikle karşılardı.Erkek arkadaşa ve o erkek arkadaşım dediğim kişiyle evlenmek istediğim için ses çıkarmadılar.Simdi kuzenlerim falan sevgililerini aile içine alıyorlar.Ama erkek kuzenler.

Offf takmayın. İçim bayıldı okurken. Klasik Türk babası. He baba ağda yaptırdım. 2 saat sevişip gelcez diyeceksin bunların suratın o. Zaman görecek. Saçma saçma işler. Canınızı sıkmayın bunlara.

ben de boyle oldugunu dusunuyorum, babalar kizlari evlenirken kiskanc oluyor, damada da gicik kapiyorlar :) evlendikten sonra geciyor Allahtan

Ya kızlar iyi ki varsınız ya hu. Vallahi giyindim süsledim bir güzel yedik içtik dağıttık. Öyle klas bir yer ayarlamış ki şu düğün stresinin üstüne, ailelerin ufak pürüzleri üzerine çok iyi geldi anlatamam. Her birinizin yorumunu tek tek okudum. Aslında gerçekten haklısınız. Ne büyütülecek bir şey var, ne benim kurduğum gibi bir durum var. Dediğiniz gibi öyle olsa baskıcı bir baba olurdu. Evden ilk gelin olarak çıkıyor oluşumun kıskançlık sancılarını yaşıyor sanırım babam. Ama siz iyi ki varsınız be. Çok rahatladım okuyunca. Anlayışla yazmışsınız çoğunuz hepinize kocaman sevgiler

Yahu babanız madem bu kadar didikleyecekti neden akşam dışarı çıkmanıza müsaade etti o zaman?Benim annem bile bu kadar didiklemez bir şeyi. Kuaför diyaloğu çok abes olmuş. Bence babanız bir şeyden işkillendi de anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…