• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın yaptığı patavatsızlık değil de nedir?

Bence babanız tam da ilgili olmaya çalışan, nişanlı kız babası modunda. O yüzden üzülmeyin soruyu soran yabancı değil babanız.

Ne siz üzülün, ne babanızı üzün..

iyi bir babaysa varlığına şükredin eksikliği inanın çok zor.

Bir babanın aklına kuaför denince ağda gelmez. Saç gelir, kaş aldırma gelir, makyaj gelir de ağdayı düşünmez. Babanız eminim sadece saçlar aynı naptın kuaförde o kadar saat anlamında sormuştur size. O yüzden takılmayın.

Babanız siz evleneceksiniz diye tiplere girmiş. Pek ciddiye almayın he hı diyin geçin. Sevişmek isterseniz de sevişirsiniz derdi kimseye kalmadı. Böyle yaparlar sonra evlenir evlenmez de torun derler. Biraz cahil sanırım aileniz.
hemen ne diye "cahil" dersiniz anlamam
baba işte korumak istiyor aklınca.. merak ediyor

konu sahibi babanız aklınca koruyor kıskanıyor sizi :)
son yalnız günleriniz onlarla sakın kalbini falan kırmayın

İstemsizce çok kıskandım sizi keşke benimde bir babam olsaydı beni sahiplenip kiskansaydi
benimde yüzümde acı bir tebessüm oldu

benimki var ama yok baba birde

konu sahibi arkadaşım babanızı koruma güdülerinden sever saygıyla ellerinden öperim

Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.
içim şişti okurken. Yetişkin kadınsınız yani nişanlınızla aksam yemegi kuaföre gitme bu kadar olay çıkarılacak işler olmamalı bunlar.

Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.
kıskanıyor kızını ben bundan bunu anladım normal.

Annemle babamın düğününe 10 gün kala şehir dışından arkadaşları gelmiş sinemaya gidelim demişler. Bu arada arkadaşlar dediğim grup 15 20 kişi herkes eşiyle gelmiş. Dedem anneme demiş ki sinemada ışıklar kapanacaksa gitme 🤣🤣 siz kalabalıksınız söyleyin ışıklar açık kalsın. Rahmetli de çok uyumlu adamdı halbuki ama babalar evlilik öncesi değişiyor işte kızlarını kaybetme korkusu sarıyor. Azıcık sabırlı olun düğünden sonra zaten size bir şey diyen olamaz.

Kuaföre gidip geldiğimde özellikle babam ne yaptırdın diye sormadı sanırım hiç ama biz evde 3 kadın ağdadir, kaştir biyiktir, regl dir, babamın yanında konuşurduk. O yüzden bana garip gelmedi

Yorumlara çok şaşırdım, bence son derece yumuşak yaklaşılmış. Babanızın söylediğinden sizin ne çıkardığınız önemli ve bence çıkarımınızda haklıydınız. Bazıları da ağdaya gittiğinizi söylemenizi beklemiş ama adam ondan korkuyor zaten.

Kızları nişanlanan bazı babaların ayarı bozuluyor bence. Ben de nişanlıyken bir gün eve geldim, adam kapıda beni karşıladı. “Telefonunu niye uçak moduna aldın?” dedi.

O ara eski kapaklı bir telefonum vardı ve telefonum bozuktu, devamlı sim kart hatası veriyordu. Bundan 12 yıl önce...

Adamı ikna edemedim. Ben zaten başka bir şehirde çalışıyor, yalnız yaşıyordum. Hafta sonları eve geliyordum. Eşim de o zaman yalnız yaşıyordu. Yani ben bir şey yapmak istesem telefonumu uçak moduna almaya ihtiyaç mı duyarım Allah aşkına :KK70:

Bir gün arkadaşın nişanı vardı. Oraya gitmiştik. O ara çok fena uçuklamıştım. Soyuldu, kanadı. Akşam eve geldim. Durmadan “dudağın niye böyle oldu?” diye sordu durdu. Yahu uçuklu uçuklu öpüştük de soyuldu dememi bekledi adam ama istediği cevabı alamadı.

Üç ay nişanlı kaldım. Bir yıl falan olsaydı adam kriz geçirirdi herhalde. :KK45:

Eşim geçen bu göz farı göz üstüne değil mi diye sordu😂Agdaciya gidip popomuza kadar actigimizi duyunca inanamadi. Yani adamın kuaföre gidip, ağda yaptırıp, bu gece seks planladığınızi düşünmesi biraz zor. Kuaförde ağda yapıldığını bile bilmiyordur.
Baktı saçınız normal eee saçına birşey yaptırmamışsin demiştir.

Şimdi 3 sene önceye geri dönseydim.
Babamla annemle asla kavga etmezdim.
Son günlerinizi evinizde güzel geçirin.
Babalar böyledir korumak ister kıskanır kollamak ister.
Art niyetli değildir sanmıyorum.
Bir değişiklik görmediği gibi benim babamda saatlerce napıyorsunuz şu kuaförde yaaaa diye takılıyordu bana hep. (Berberde bir tek saç kestirdiği için 15 dk’de onlara göre kuaförde saatler geçirmek çok garip geliyor. Eşimde böyle sorduğu olmuştu.)
Hiç kafanıza takmayın evinizdeki son günlerinizin tadını çıkartın :)

Cilt bakımı yaptırdım baba, parlamamış mıyım yoksa de geç ne olacak yaa. O öyle dedi, bu böyle dediyle ömür geçmez. Akraba sayısı artacak evlenince idareci olmayı öğren bence

Abartmışsınız ne var ikinci kez sorduysa belki gayrı ihtiyari sordu. Tavrınız tuhaf

Ben de bıyıklarınızı aldığınızı nişanlınıza söyledi sandım :)
Babanız panik olmuş saçlarınız vs normalken direkt ağda gelmiştir aklına bu patavatsızlık değil korku ve suçlama..bazen yutuyoruz işte bunları

Back