- 4 Mart 2012
- 15.193
- 35.065
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen ne diye "cahil" dersiniz anlamamBabanız siz evleneceksiniz diye tiplere girmiş. Pek ciddiye almayın he hı diyin geçin. Sevişmek isterseniz de sevişirsiniz derdi kimseye kalmadı. Böyle yaparlar sonra evlenir evlenmez de torun derler. Biraz cahil sanırım aileniz.
benimde yüzümde acı bir tebessüm olduİstemsizce çok kıskandım sizi keşke benimde bir babam olsaydı beni sahiplenip kiskansaydi
içim şişti okurken. Yetişkin kadınsınız yani nişanlınızla aksam yemegi kuaföre gitme bu kadar olay çıkarılacak işler olmamalı bunlar.Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.
kıskanıyor kızını ben bundan bunu anladım normal.Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.
Benimki de var ama yok hiç tanımıyorum bile o yüzden daha da acıtıyor yabenimde yüzümde acı bir tebessüm oldu
benimki var ama yok baba birde
konu sahibi arkadaşım babanızı koruma güdülerinden sever saygıyla ellerinden öperim
Kuaföre gidip geldiğimde özellikle babam ne yaptırdın diye sormadı sanırım hiç ama biz evde 3 kadın ağdadir, kaştir biyiktir, regl dir, babamın yanında konuşurduk. O yüzden bana garip gelmediKızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.
Şimdi 3 sene önceye geri dönseydim.Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.