Arkadaşım kusura bakma ama sen kafayı yemişsin ne demek boşanalım da aileme bakayım. Madem aileni bu kadar çok düşünüyodun ne için evlendin ki. Ayrıca kocanızdan saklı nasıl birşey yapabiliosunuz hiç anlam veremiorum. Hayatta yapmadığım birşey ve umarımda yapmam. Aile olarak önce onların seni düşünmesi lazım olaya aşırı duygusal yaklaşmışsınız ve hayatınızı mahvetmek üzeresiniz. Hee olay şöyle olur baban yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş olsa bu zamana kadar eywallah o zaman her türlü desteği verirsin ama inan şu anlattıklarını okudum ve hiç mantık kuramadım. Ne kadar anne baba olsada hayatını bu kadar etkilemesine izin verme. Zaten hep şu mnatıktan dolayı yanmıyomuyuz zaten. Ne yaparsa yapsın anne babadır :S:S:S:S
Güzelim atma satma tabiki. AMA destek konusunda azcık daha mantıklı davranmaya çalış. Çok fazla duygusal yaklaşmanın bi mantığı yokki. Niçin annenin babanın hayatı için kendi hayatından ödün veresin ki niçin çocuk sahibi olamayasın. Baban şimdiye kadar sizin için kendinden ödün verseydi şuan bu konuyu açmış olmazdın zaten.
Zamanında seni okutmamış, ablalarını ve seni abinin tırnağı kadar düşünmemiş sözde babana sen fazlasıyla destek olmuşsun canım, kusura bakma sözde baban diyorum çünkü anlattığın kadarıyla abinden başkasına babalık etmemiş.. Yapma böyle, her koyun kendi bacağından asılır bırak baksın artık başının çaresine.. Zamanında sen oku diye onca sıkıntıya girmiş olsalar neyse diicem bi yere kadar ama o da yok, resmen senin etinden sütünden yününden faydalanmak bu.. Eşini ve yuvanı sevmiyo musun, senin artık bi ailen var.. Yuvana sahip çık her şeyden önce..
gün gelir devran döner demiş atalarımız...abin,ablaların hep genç mi kalacaklar onların da çocukları var yaşlılıkları var allah aynılarını yaşatmasın kendilerine...baban suçsuz demiyorum belki cahilce davranmış size hiçbirşey vermemiş maddi olarak ama bu da onların tüm yükünü size atmak anlamına gelmiyor...silip atmak anlamına da gelmiyor...kadınlar daha merhametli olur abiniz yardım etmiyor (yetiştirilme tarzından dolayı) anladım da ablalarınızın da size hiç destek olmaması çok tuhaf geldi bana...hepiniz aynı anneden babadan doğma değilmisiniz...insan annesine kızgındır,babasına kızgındır da hiç suçu olmayan kardeşine de mi destek vermez...yükünü hafifletmez...
size gelince haddinden fazla verici olmuşsunuz...sağlık açısından bir problem olur, maddi destek gerekir yaparsınız o ayrı bişey fakat eşinin haberi olmadan bazı şeyleri kayırmak çok yanlış bana göre...eşinizin sorumluluğu evinizin sorumluluğu gibi ailenize olan sorumluluğunuz.bu kadarı fazla çünkü sizde artık bir ailesiniz...sınırları çizmezseniz çok üzülürsünüz...allah kolaylık versin inşallah
belki cok agır olacak ama annen ve baban coktan bosanmalıydı. abine de cok kızdım, annesine nasıl kıyabiliyor.. su an annen otoritesini kurmalı babana karsı da diger ablanlara ve abine karsıda.. ne demek senin canın yokmu? belki dısarda calısamaz ama evde yapılan işler var çevrede araştırırsanız üç beş kurus kendi harçlıgını cıkarır seni biraz rahatlatmış olur..
Annem benden hiç bişey istemez zaten aç kalsa söylemez o kadar grurludur. Ama gözünde hep yaş hep bir sıkıntı içinde hiç gülmedi yüzü anneciğimin. Bencede boşanmalıydı şimdiye kadar ama hep düzelir diye umut etti. Hiç bişey umrumda değil inanın ne babam ne kardeşlerim ben anneme kıyamıyorum.
annene kıyamıyorsan al anneni yanına.. babanda ne yapıyosa yapsın o da gitsin uğruna 3 katlı ew sattığı , kayırdığı oğlunda kalsın..
oturduğu ewide kiraya wersin kirasıylada kredisini ödesin.. yada o kirayıda alıp abinlere darülaceze ücreti olarak wersin...
yap çocuğunuda annen otursun çocua baksın sizin ewde, sende çalışmaya dewam et emin ol böylesi daha iyi olacak!
hayatım süper bi ewlatsın.. ama en büyük hatayı 10milyar kredi çekip sorumsuz diye nitelendirdiğin babanın awucuna saymakta yapmışsın!!!! bilmiyormuydun onuda hiç edeceğini... nasıl güwendin neden werdin wallahi anlamış değilim onca yaşadıklarından sonra bu 10 milyar kazık gibi girmiş araya hiç bişy yapamazsın daha 5 sene borcun warmış..
o krediyi çekip wermesen çok rahat destek olur, şimdiki borçlarınada yardım ederdin ufak ufak..
allah yhardımcın olsun, durum zor
BEN OLSAM DENERDİM BUNU..Babamların evi kira canım. Annemi yanıma almayı çok isterim ama gelmez kiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?