Babamın siniri

Angels900

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
150
163
103
Merhabalar arkadaşlar benim babam 60 yaşında 1 yıl önce kalp krizi geçirdi anju oldu. Şimdi iyi ama çok sinirli herseye herkese sinirleniyor. Gel doktora gidelim ilaç versin diyoruz yok diyor artık anneme üzülüyorum. Sizce receteesiz alabilecegim sakinleştirici bir ilaç var mı?

Zaten herkes baban doktora gitsin diyor ama gitmiyor. Ben sorsam gelsin der doktor da. Hemşire arkadaşıma sordum pasiflora falan içebilir ama gitsin tabi doktora dedi. Artık napacagimi sasirdim

Zaten herkes baban doktora gitsin diyor ama gitmiyor. Ben sorsam gelsin der doktor da. Hemşire arkadaşıma sordum pasiflora falan içebilir ama gitsin tabi doktora dedi. Artık napacagimi sasirdim
Kalp ameliyatlarından sonra bu genelde ortaya çıkan bi komplikasyon bunun normal olduğunu kendisinden değil ameliyattan kaynaklı yan etki olduğunu anlatıp ikna etmeye çalışın bence kafanıza göre ilaç vermeyin çok tehlikeli tekrar kalbi tetikleyebilir doktora gitmeli ilaç için geçmiş olsun

Birde adama sana ilaç yazdırmamız lazım doktora gideceğiz bunun için demeyin daha çok sinirlenir rutin muayene gibi anlatıp götürün siz kendiniz doktoruyla konuşun doktor gerekli görürse ilaç verir

Teşekkür ederim cevabınız için. İnanın doktora giderken bile gelmemizi istemiyor
Ama dediğiniz gibi onunla birlikte gidip gerekirse öncesinde konuşup işi çözebilirim
Birde adama sana ilaç yazdırmamız lazım doktora gideceğiz bunun için demeyin daha çok sinirlenir rutin muayene gibi anlatıp götürün siz kendiniz doktoruyla konuşun doktor gerekli görürse ilaç ver

reçetsiz sakinleştiren ilçalar var ama bunları doktor söyleyebilir. kontrole gittiğinizde babanızın doktoruyla bence siz yalnız konuşun bir ilaç verir mutlaka. eğer kontrol yoksa siz kendiniz gidin durumu anlatın doktor mutlaka verir birşeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…