Babamın Sevgilisi

Bende o kararı aldım zaten artık karşıdan ne kadar çaba görüyorzam o kadar çaba harcayacağım bugün bunu çok çok iyi anladım

O kadar derin düşününce zaten işin içinden çıkamıyorum hayat bu umarım bir durum olurda evlenmezler diyorum ve babam artık gözlerini açar. Yapıcı olmak istemiyorum bu arada ama asla yıkıcı da olamıyorum karakterim bu yani biriyle tartışmaya başlayınca bile sesim titremeye başlıyor ama kesinlikle kendimi geri çekeceğim olması gereken bu gibi elimden geleni yaptigimi düşünüyorum

Tartışmayın ki zaten karşınızda dediklerinizi anlayacak birisi yok.
Gündüz aradığınızda akşam ara, hoparlöre vericem diyen babayı aramayın çünkü dediği çok acizce, küçük düşürücü, kendi bu rezilliği normalleştirebilir ama siz alet olmayın.

Doğru söylüyorsunuz.. gerçekten çok ama çok saçma bir durum. Ben kadına da aramızdaki az da olsa var olan samimiyete güvenerek yazdım kesinlikle anlayabileceğini düşünmüştüm çünkü babam beni gündüzleri iş yeri hattından aramaya başlamıştı üzüldüğümü belirttim hatta eşime de attım yolladığım mesajı oda tanıyor kadını.. insan az da olsa canayakin davranır dedi beni anlayabilecek yada benim duygularıma önem verecek durumda değiller hadi ben bır şekilde hayatımi kurdum bu sefer de kardeşime üzülüyorum..

Duygusal yaklaştığınız için kadına mesaj atmışsınız ama dediklerinizi anlayıp empati yapacak, merhametli biri olsa bugün bunları yaşıyor olmazdınız zaten.
Kadın babanızı oyuncak etmiş kendine, çocuklarını da yok saydıriyor, küçük aklıyla o yokken konuşacaklarinizdan rahatsiz oluyor, kardesinize vereceği paraya karışıyor, buna ancak kalbi kötü olan biri karışır,sizde laf anlatmaya çalışıyorsunuz ona.

Ben yerinizde olsam ne bu kadınla samimi olur, ne de babam için ekstra birşey yapardım. Kardeşiniz için durum daha zor tabi ama babanızın aklı başka yerlere kaçmış, yapılacak birşey yok ne yazık ki.

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum önerileriniz için gerçekten dediklerinizi göz ardı etmeyeceğim dediğiniz gibi duygusal açıdan baktığım için tarafsız insanların söyleyeceği şeyler benim için çok önemliydi bana kendimi bir nebzede olsa daha iyi hissettirdiniz sağolun gerçekten

Vallahi ben çok üzülürdüm ya bende ayrılacağım kızımın babasıyla İnşaAllah böyle bişeye izin vermez

Eee girdirmesin baba. Kadının konu sahibine bir sorumluluğu yok ne isterse yapar neden çünkü baba ona bu hakkı veriyor
Ezberlemissiniz bir kadının sorumluluğu yok diye. Vicdani da mı yok? Aklı fikri de mi yok? Baba zaten çöp. Ben sizin cümleleriniz için yazdım.

Demek ki yok hanımefendi bana niye efeleniyorsunuz. Ben kadın iyi demedim, suçlu olan o değil dedim

Öyle babayı hayatta aramazdım. Babamla annem çok şükür iyiler, mutlular. Fakat ayrılmaya karar verseler de babamın hayatına başka kadın girse asla eskisi gibi olmayacağımı bilir. Ben tek çocuğum. Elin kadını için beni gözden çıkaracak babayı değil aramak, ölüyorum dese suratına bakmam.

Şu bir gerçek ki, hiçbir evlat annesini ve babasını başka biriyle görmek istemez. Görmek zorunda kalsa bile ikinci plana atılmak istemez.

Ne münasebet ya, utanmadan sizin babanızla olan konuşmanızı dinliyor. Ay millette iyi sabır var vallahi. Ağzıma geleni söylerdim o kadına, babamı da silip atardım. Çok net.

Baban buldumcuk olmuş .
Ben olsam babamla da iletişimi keserim banane derim .
Gidecek başkasının çocuğuna babalık yapıcak kendi öz evladına yok şu saatte ara bu saatte arama yapıcak .
Maddi olarak onu kullanırım ama hastalığında vs hiç umrumda olmaz
Bu kadar saf olmayın.
Baba baba diye peşinde dolaşmayın .

Arama. O ariyosa arasin. Baba bile demem öyle adama. Ismi+bey seklinde hitap et. Birak o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…