Babamın Sevgilisi

Kadının kızına babalık yapıp benimle telefonda bile görüşmekten çekinmek hiç mi umrunda değil diye sorun babanıza. Vereceği cevap sizi yaralayacak onu da bilin. Babanız tercihini yapmış siz ne yapsanız nafile

Karı aşağı karı yukarı bu nasıl bir üslup, ne kadar kadın düşmanı ifadeler ya. Kadını savunduğum falan yok baba zaten düşünme yeteneğini kaybetmiş ama karı karı içim dışıma çıktı.

Kadının derdi baba-kız arasında konuşulanlara şahit olmak.Babada bununn farkında bu yüzden akşam aradığında bugün konuştuğumuzu çaktırma diyor.Babanın seninle tamamiyle bağlantı koparmak istediğini düşünmüyorum,o yaştaki erkekler yalnızlık korkusuyla kendilerini kabul eden kadınlara tapıyorlar.Kadında muhtemelen kendi hayatları olacak yanında ben olucam gibi cümlelerle dolduruyor olabilir ve özellikle babanın çok malı mülkü varsa emin ol kadın birazda onun yönetimini yapıyordur size yedirmemek için.Sen bizim parçamız olamazsın derken niyetide çok belli kadının sıkı fıkı olmak istemiyor.Babanın bir sağlık durumuna bakar o kadının kalıcımı geçici mi olduğu…Umarım aralarında resmi nikah yoktur.

Sevgilisinin karışması ne alaka bu konuda babanız söz sahibi olmamış çok üzüldüm ilerde kızımla babasının konuşmasına sevgilisi karışsa ağzını yırtardım herhalde

Benim anlamadığım neden insanlar kadını suçluyor asıl basiretsiz pasif olan baba. Kadının konu sahibine bir sorumluluğu yakınlığı yok ki istediğini yapar, istediği gibi yönlendirir. Sorun babada

Kadina mesaj atmanizi sacma buldum.Babaniz, 3 yaşında çocuk mu ? Sevgilisi "cocuğunla mesafeli ol." dediği için öz evlatlarına mesafe koyuyorsa o babayı ben aramam. Babanizin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ama siz de evladisiniz.Arada ki köprüyü kuramiyorsa kendi bilir. Erkeklerin çoğunluğu eşinden bosaninca çocuğu da geri plana atiyor.

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama erkekler niye ikinci evlilikte böyle kadının her dediğini yapayım hiç üzmeyeyim kafasında. Yani ilk eşine değil özellikle ikinci mi böyle sanki.
Babanız arayı tutmaliydi kendinizi üzmeyin. Evlendiği kişi iyi biri olsa yanımda konuş demezdi. İsterseniz sizi anlaması için mesafe koyun babanızla aranıza. Yani anlarsa tabi. Ama üzülme olur mu kuzum benim

Ne kadar naifsiniz. Ne ararim ne de sorarım bir daha, sinirim bozuldu. Müge Anli'da da ailesi ne yaparsa yapsin arayan insanlar görünce de şaşırıyorum ben zaten, anlam veremiyorum bu olaylara.

Vereceği cevabı az çok kestirebiliyorum ama bende biraz cesaresizim sanırım bu yüzden genel olarak hep yapıcı davranan kişiyim hayatımda da böyleyim kolay kolay silip atamıyorum ki bu kişi de 1 2 sene öncesine kadar çok güzel şeyler paylaştığım babam

Kesinlikle durum bundan ibaret..kardeşim evli değil tamamiyle babama bağlı ama ona yardımcı olmuyor mesela yada 1 2 kez gizlice yaptığını biliyorum olduğunda da bunu problem ediyor zaten. Ben sadece bu kadar degersizlestirilmek istemezdim yinede saygimi koruyorum. Onun kızıyla gerçekten çok güzel vakit geçiriyorlar ama benim gündüz arıyor olmam nasıl problem oluyor anlamadım yani baba kadından ayrıl anneme geri dön diyecegimi mi sanıyor kaç kez mutlu oldukları için mutlu olduğumu belirttim insanları anlamak gerçekten güç

Kesinlikle durum bundan ibaret..kardeşim evli değil tamamiyle babama bağlı ama ona yardımcı olmuyor mesela yada 1 2 kez gizlice yaptığını biliyorum olduğunda da bunu problem ediyor zaten. Ben sadece bu kadar degersizlestirilmek istemezdim yinede saygimi koruyorum. Onun kızıyla gerçekten çok güzel vakit geçiriyorlar ama benim gündüz arıyor olmam nasıl problem oluyor anlamadım yani baba kadından ayrıl anneme geri dön diyecegimi mi sanıyor kaç kez mutlu oldukları için mutlu olduğumu belirttim evli değiller bu arada ama o yoldalar
Sevgilisinin karışması ne alaka bu konuda babanız söz sahibi olmamış çok üzüldüm ilerde kızımla babasının konuşmasına sevgilisi karışsa ağzını yırtardım herhalde

O ne bencil kadınmış öyle.. Uzak durun böylesi doyumsuzdur. Babanızın başınada sizin başınıza da iş açar.

Babanızı o yokken arayın iyi olduğunu öğrenin onun dışında babanızın dediğini de yapmayın. Eğer ki babanız sizi merak ediyorsa sizi bir şekilde arar sorar.

Onun dışında biraz yokluğunuzu hissettirin babanıza.

Sanırım güven problemleri var ama inanın bu zamana kadar ne bir tartisma ne bir ters sözcük yada bizden yana sıkıntılı bir durum oldu iliskilerknde çoğu şey garip gelse de asla eleştirmenin bu onların hayatı diye ne konuştuğumuzu merak ediyor yada baba nolur anneme dön filan dicegimizi düşünüyor heralde başka açıklaması yok ister istemez kendimi rahatsız hissediyorum gerçekten önceden çok güzel bir ilişkimiz vardı babamla.. bu duruma getirmesi zaten beni üzen o güzel günlerin hatrına cabalıuorum ama bazen değmiyor babanda olsa değmiyor işte

Bence hiçbir şey yapmayın. Zaten çabaladıkça siz suçlu duruma düşeceksiniz. Babanız elbet pişman olup sizi özleyecektir. Hoş gerçek bi anne baba evlatlarına böyle davranamaz ama çokta şaaapıp moralinizi bozmak istemiyorum :)

Eşimde bunları görünce asla kızımı böyle bir durumun içinde bırakmayacağım ne olursa olsun hep onun yanında olacağım diyor üzülüyorum gercekten annemede pek bahsetmek istemiyorum o da çünkü kafasına takacak yani üzülecek babamla kötü ayrilmadilar bu arada anlasamadilar kadın girmeden önce hayatımıza gayet seviyeli bir şekilde görüşüyorlardı.. o yüzden aklıma bir tek burası geldi bende buraya döktüm içimi çokta iyi geldi hepinize teşekkür ediyorum

Kardeşinize vermediği parayı sevgilisinin çocuğuna bir güzel yediriyordur babanız, hiç de utanmadan. Çocuklarıyla sevgilisinin istediği saatlerde konuşuyor şaka gibi.
Siz hâlâ böyle bir babaya karşı nasıl yapıcı olabiliyorsunuz?
Kusura bakmayın ama adam değil babanız, kadının elinde oyuncak olmuş. Bırakın ne hali varsa görsün. Elden ayaktan düşünce ben sizin babanızım diye peşinizde dolanmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…