Ne demek her zaman beklerizKonuşmak o kadar iyi geldi ki çok teşekkür ediyorum gerçekten ya.. kendi içimde kendimi yiyip bitiriyorum çünkü bazen.. eksik olmayın
Karı aşağı karı yukarı bu nasıl bir üslup, ne kadar kadın düşmanı ifadeler ya. Kadını savunduğum falan yok baba zaten düşünme yeteneğini kaybetmiş ama karı karı içim dışıma çıktı.Koskoca yetişkin kızı olan adam 50 yaşındadır diye tahmin ediyorum, kızıyla olan ilişkisini bile karıya soruyorsa maalesef karaktersizdir, ibiştir. Karı ağzına bakıp o istemiyor diye çocuğuyla araşmayan adam zaten çocuğunu gözden çıkarmıştır. Sizdeki ısrarı cidden anlayamadım, adam çocuğuyla olmak için hiçbbbir çaba göstermiyor, bir telefonu bile etmiyorken bunca ısrar niye? Ben olsam aramazdım. kendi de aramıyorsa kendi bilir, yaşlanınca hastalanınca da şimdi babalık yaptığı cici kızından ilgi beklesin aynen böyle de söylerdim. Tuhaf yani, koca 50lik adamın çocuğuyla konuşmasına bile el karısını karıştırması saçmalık. Bu adamlar kadın bulunca kendilerini unutuyorlar, yarın yokmuş gibi karının peşinde koşup çoluğu çocuğu boşveriyorlar, tekmeyi yiyince de ortada kalıyorlar. Sizin yerinizde olsam şu acaip tabloya dahil olmak için ısrar etmezdim.
Karı aşağı karı yukarı bu nasıl bir üslup, ne kadar kadın düşmanı ifadeler ya. Kadını savunduğum falan yok baba zaten düşünme yeteneğini kaybetmiş ama karı karı içim dışıma çıktı.
Ne kadar naifsiniz. Ne ararim ne de sorarım bir daha, sinirim bozuldu. Müge Anli'da da ailesi ne yaparsa yapsin arayan insanlar görünce de şaşırıyorum ben zaten, anlam veremiyorum bu olaylara.Konu bu değil kesinlikle babam onu aramamdan rahatsız değil kadın babamı gündüz saatinde aramamdan rahatsız akşam onulayken aramamı istiyor zaten günde 1 kez ararim uzaktayım surekli rahatsız etmiyorum öyle bir durum olsaydı inanın babamla ilişkim çok daha farklı olurdu babamla aramız çok iyiken kadının bu şekilde davranması ve babamı manipüle ediyor olması problem yani gündüz aradığımda biz şimdi konuşmadık diyor akşam ara diyor akşam arıyorum hoparlörü açıyor kadın yaninda ama o yanında yokmuş gibi konuşuyor.. babamla paylasabildigim hiç birşey kalmadı yani
Vereceği cevabı az çok kestirebiliyorum ama bende biraz cesaresizim sanırım bu yüzden genel olarak hep yapıcı davranan kişiyim hayatımda da böyleyim kolay kolay silip atamıyorum ki bu kişi de 1 2 sene öncesine kadar çok güzel şeyler paylaştığım babamKadının kızına babalık yapıp benimle telefonda bile görüşmekten çekinmek hiç mi umrunda değil diye sorun babanıza. Vereceği cevap sizi yaralayacak onu da bilin. Babanız tercihini yapmış siz ne yapsanız nafile
Kesinlikle durum bundan ibaret..kardeşim evli değil tamamiyle babama bağlı ama ona yardımcı olmuyor mesela yada 1 2 kez gizlice yaptığını biliyorum olduğunda da bunu problem ediyor zaten. Ben sadece bu kadar degersizlestirilmek istemezdim yinede saygimi koruyorum. Onun kızıyla gerçekten çok güzel vakit geçiriyorlar ama benim gündüz arıyor olmam nasıl problem oluyor anlamadım yani baba kadından ayrıl anneme geri dön diyecegimi mi sanıyor kaç kez mutlu oldukları için mutlu olduğumu belirttim insanları anlamak gerçekten güçKadının derdi baba-kız arasında konuşulanlara şahit olmak.Babada bununn farkında bu yüzden akşam aradığında bugün konuştuğumuzu çaktırma diyor.Babanın seninle tamamiyle bağlantı koparmak istediğini düşünmüyorum,o yaştaki erkekler yalnızlık korkusuyla kendilerini kabul eden kadınlara tapıyorlar.Kadında muhtemelen kendi hayatları olacak yanında ben olucam gibi cümlelerle dolduruyor olabilir ve özellikle babanın çok malı mülkü varsa emin ol kadın birazda onun yönetimini yapıyordur size yedirmemek için.Sen bizim parçamız olamazsın derken niyetide çok belli kadının sıkı fıkı olmak istemiyor.Babanın bir sağlık durumuna bakar o kadının kalıcımı geçici mi olduğu…Umarım aralarında resmi nikah yoktur.
Kesinlikle durum bundan ibaret..kardeşim evli değil tamamiyle babama bağlı ama ona yardımcı olmuyor mesela yada 1 2 kez gizlice yaptığını biliyorum olduğunda da bunu problem ediyor zaten. Ben sadece bu kadar degersizlestirilmek istemezdim yinede saygimi koruyorum. Onun kızıyla gerçekten çok güzel vakit geçiriyorlar ama benim gündüz arıyor olmam nasıl problem oluyor anlamadım yani baba kadından ayrıl anneme geri dön diyecegimi mi sanıyor kaç kez mutlu oldukları için mutlu olduğumu belirttim evli değiller bu arada ama o yoldalarKadının derdi baba-kız arasında konuşulanlara şahit olmak.Babada bununn farkında bu yüzden akşam aradığında bugün konuştuğumuzu çaktırma diyor.Babanın seninle tamamiyle bağlantı koparmak istediğini düşünmüyorum,o yaştaki erkekler yalnızlık korkusuyla kendilerini kabul eden kadınlara tapıyorlar.Kadında muhtemelen kendi hayatları olacak yanında ben olucam gibi cümlelerle dolduruyor olabilir ve özellikle babanın çok malı mülkü varsa emin ol kadın birazda onun yönetimini yapıyordur size yedirmemek için.Sen bizim parçamız olamazsın derken niyetide çok belli kadının sıkı fıkı olmak istemiyor.Babanın bir sağlık durumuna bakar o kadının kalıcımı geçici mi olduğu…Umarım aralarında resmi nikah yoktur.
Sevgilisinin karışması ne alaka bu konuda babanız söz sahibi olmamış çok üzüldüm ilerde kızımla babasının konuşmasına sevgilisi karışsa ağzını yırtardım herhalde
O ne bencil kadınmış öyle.. Uzak durun böylesi doyumsuzdur. Babanızın başınada sizin başınıza da iş açar.Problem o değil kesinlikle saygı duyduğumu söyledim kadın onun yanındayken aramamızı istiyor onun dışında görüşmemizi babam ondan saklıyor yani özel bir durumumu babamla paylasamayacsk duruma geldim çünkü hoparlörden bizi dinlediğini biliyorum
Sanırım güven problemleri var ama inanın bu zamana kadar ne bir tartisma ne bir ters sözcük yada bizden yana sıkıntılı bir durum oldu iliskilerknde çoğu şey garip gelse de asla eleştirmenin bu onların hayatı diye ne konuştuğumuzu merak ediyor yada baba nolur anneme dön filan dicegimizi düşünüyor heralde başka açıklaması yok ister istemez kendimi rahatsız hissediyorum gerçekten önceden çok güzel bir ilişkimiz vardı babamla.. bu duruma getirmesi zaten beni üzen o güzel günlerin hatrına cabalıuorum ama bazen değmiyor babanda olsa değmiyor işteKadın neden onun yanında aramanızı istiyor? o bölümü mantıklandıramadım açıkçası. Yani biz birlikteyken aramasın, zamanımızdan çalınıyor dese bir yerde mantıklandırabilirim ama bunu anlayamadım.
Bence hiçbir şey yapmayın. Zaten çabaladıkça siz suçlu duruma düşeceksiniz. Babanız elbet pişman olup sizi özleyecektir. Hoş gerçek bi anne baba evlatlarına böyle davranamaz ama çokta şaaapıp moralinizi bozmak istemiyorum :)Merhabalar anlatacak kimsem yok annemi kardeşimi de bu konuda üzmek istemiyorum ama çok kafama takıyorum.
Babamla aramız çok iyidi annemle bosaninca bile ara ara ailecek vakit geçirirdik taa ki sevgilisi hayatına girene kadar.. 4 5 yıldır ilişkileri var. Her gün konuştuğum derdimi paylastigim babam artık bana ve kardeşime bir yabancı gibi bizi ne kadar arayıp konuşacağına kadar karışıyor. Babam huzurlu mutlu olsun diye ses etmedim. Bir iki rahatsızlığımı söyledim ama hala aynı konuştuğumuzda bugün aramadın akşama sevgilim yanımdayken ararsın hoparlörü açarım o yokmuş gibi konuşurum sen anlarsın diyor..
Yani o kadar zoruma gidiyor ki
Bugün sevgilisine uzun bir mesaj attım gündüz babamı aramam neden sorun olduğu ile alakalı ve suçlu ben oldum.hersehe rağmen babamı aramama rağmen sırf aramalarım onun bulunduğu zamana denk gelmediği için baban bir istekte bulunmuş neden arayıp sormuyorsun sende ilgisizsin konumuna düştüm.
Hem çok ilgili olmamı istiyorlar. Hemde mutluluğunuzu uzuntunuzu paylaşmak ilişkinizin bir parcasi olmak istiyorum dediğimde sevgilisi sen bizim ilsikimizin bir parçası olamazsın diyor ama kendi kızıyla sanki babamın kiziymis gibi ailecek vakit geçiriyorlar.. gerçekten o kadar üzülüyorum ki nasıl bu konuma getirdi babam bu durumu anlayamıyorum keşke arada ki dengeyi kurabilseydi.. neyse uzasın istemiyorum hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim sadece
Eşimde bunları görünce asla kızımı böyle bir durumun içinde bırakmayacağım ne olursa olsun hep onun yanında olacağım diyor üzülüyorum gercekten annemede pek bahsetmek istemiyorum o da çünkü kafasına takacak yani üzülecek babamla kötü ayrilmadilar bu arada anlasamadilar kadın girmeden önce hayatımıza gayet seviyeli bir şekilde görüşüyorlardı.. o yüzden aklıma bir tek burası geldi bende buraya döktüm içimi çokta iyi geldi hepinize teşekkür ediyorumSevgilisinin karışması ne alaka bu konuda babanız söz sahibi olmamış çok üzüldüm ilerde kızımla babasının konuşmasına sevgilisi karışsa ağzını yırtardım herhalde
Kardeşinize vermediği parayı sevgilisinin çocuğuna bir güzel yediriyordur babanız, hiç de utanmadan. Çocuklarıyla sevgilisinin istediği saatlerde konuşuyor şaka gibi.Kesinlikle durum bundan ibaret..kardeşim evli değil tamamiyle babama bağlı ama ona yardımcı olmuyor mesela yada 1 2 kez gizlice yaptığını biliyorum olduğunda da bunu problem ediyor zaten. Ben sadece bu kadar degersizlestirilmek istemezdim yinede saygimi koruyorum. Onun kızıyla gerçekten çok güzel vakit geçiriyorlar ama benim gündüz arıyor olmam nasıl problem oluyor anlamadım yani baba kadından ayrıl anneme geri dön diyecegimi mi sanıyor kaç kez mutlu oldukları için mutlu olduğumu belirttim evli değiller bu arada ama o yoldalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?