Fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum benim için gerçekten tarafsız bir gözle birilerinden düşüncelerini duymak kıymetliydi.. artık konuştuğunda da geçiştirit tarzda konuştuğunu hissediyorum mesela kaç gündür hasta olduğumu görüyor ama asla aramadı geçmiş olsun iyi misin demek için.. aynı sekilxe sevgilisi olsaydı beni günde 10 kez arardı geçmiş olsun dedin mi geçmiş olsun de nasılsın diye sor diye böyle oldu mu insanın içinden gelmiyor gerçektenBazi cocuklar anne babalarinin ebeveyni oluyo. Ve bunu asla farketmiyolar. Farketseler de boyle gelmis boyle gidere evriliyo olay. Siz babanizin ebeveyni olmussunuz. Olmayin. Soylemesi kolay uygulamasi zor ben de anne babamin ebeveyniyim. Umup umup bulamamaktan baska bi ise yaramiyo attiginiz adimlar. Ben yapamiyorum malesef ama siz zaten kopmussunuz. Babaniz ipin bi ucunu birakmis siz de sıkı sıkı tutup kendinize eziyet etmeyin.
Babasının çocuğuyla telefonla konuşmaktan rahatsız olma hakkı yok ama. Üvey annesi (!) Baskı yaptığı için bu durumdalar.Arıyormuş zaten de
babası rahatsız oluyorsa zorla konuşturamaz herhalde
Sakin kal araya girip kadına fırsat verme. Baba kız ilişkisi çok özeldir araya kimse giremez kimse.. yarın bir bakarsın rüzgar tersten esmiş baban kadına sen benim kızımla aramı açamazsın diyor...Teşekkür ediyorum özellikle bugün canım çok sıkıldı buraya yazmak inanın iyi geldi yanıt alacağımı bile düşünmemiştim umarım dengeyi kurabilir çünkü ben gerçekten ikisine karşıda artniyetli davranmadım tek bir saygisizligim tek bir tartismamiz yok özellikle kadınla..
Dediğim gibi tek sıkıntı babam bizimle o yanındayken akşam saatinde konuşmak istiyor gündüz aradığımda uzatmıyor ve bugün hiç konuşmadık tamam mı diyor bunu kendisiyle çözemedim bu bence aranizda problem olmamalı diye o yüzden sevgilisi ile paylaştım benimle alakalı bir sıkıntı varsa gerçekten senden bilmek istiyorum diye ama onun bu talebini yerine getirmedigim için ilgisiz evlat oldum halbuki arıyorum sadece ne zaman yanında ne zaman değil bilemedigim için kaç aramam ona denk geliyor bilemiyorum tabikiArıyormuş zaten de
babası rahatsız oluyorsa zorla konuşturamaz herhalde
Dedigim gibi iliski baba kiz iliskisinden menfaat cikar iliskisine evrilmis. Vere vere artik vermediginizde suclanir olmussunuz. Goreviniz zannedilmis. Oysa bunlar dogustan gelen sizin haklariniz bana gore. Siz onlari degil onlar sizi dogurdular. Herkes de kendi dogurduguna yetecekse dogurmali. Sonra ortalik boyle yarali insanlar denizi. Kendinizi kullandirmayin. Sadece bunu onerebilirimFikirleriniz için çok teşekkür ediyorum benim için gerçekten tarafsız bir gözle birilerinden düşüncelerini duymak kıymetliydi.. artık konuştuğunda da geçiştirit tarzda konuştuğunu hissediyorum mesela kaç gündür hasta olduğumu görüyor ama asla aramadı geçmiş olsun iyi misin demek için.. aynı sekilxe sevgilisi olsaydı beni günde 10 kez arardı geçmiş olsun dedin mi geçmiş olsun de nasılsın diye sor diye böyle oldu mu insanın içinden gelmiyor gerçekten
Hakkı var veya yokBabasının çocuğuyla telefonla konuşmaktan rahatsız olma hakkı yok ama. Üvey annesi (!) Baskı yaptığı için bu durumdalar.
Evet hayatın ne getireceğini bilemeyiz tek beklediğim buydu uzaktayım zaten babamdan yani eve gidip gelme sürekli aynı ortamda olma gibi bir durumda yok sadece arama sorma ondan da kadına nasıl rahatsızlık verdim aklım almıyor yani mutlu olsun ama bizide onların ufak sorunlari kadar onemsesin isterdim dengeyi kuramıyor erkekler malesefSakin kal araya girip kadına fırsat verme. Baba kız ilişkisi çok özeldir araya kimse giremez kimse.. yarın bir bakarsın rüzgar tersten esmiş baban kadına sen benim kızımla aramı açamazsın diyor...
Benden gizli konuşmasınlar babasını doldurmasın bende duyayım hep benim kontrolümde olsun diyor kadın belli ki... Var öyle tipler..Kadın neden onun yanında aramanızı istiyor? o bölümü mantıklandıramadım açıkçası. Yani biz birlikteyken aramasın, zamanımızdan çalınıyor dese bir yerde mantıklandırabilirim ama bunu anlayamadım.
Konu bu değil kesinlikle babam onu aramamdan rahatsız değil kadın babamı gündüz saatinde aramamdan rahatsız akşam onulayken aramamı istiyor zaten günde 1 kez ararim uzaktayım surekli rahatsız etmiyorum öyle bir durum olsaydı inanın babamla ilişkim çok daha farklı olurdu babamla aramız çok iyiken kadının bu şekilde davranması ve babamı manipüle ediyor olması problem yani gündüz aradığımda biz şimdi konuşmadık diyor akşam ara diyor akşam arıyorum hoparlörü açıyor kadın yaninda ama o yanında yokmuş gibi konuşuyor.. babamla paylasabildigim hiç birşey kalmadı yaniHakkı var veya yok
Rahatsız oluyor mu ?
Oluyor
Benim babam sevgilisi varken benle konuşmaktan rahatsız olsa aramam sevgilisinin yanında
Konu sahibi 30 yaş civarında evli ve çocuklu biri diye tahmin ediyorum.
O yaşlarda insanların hayatının merkezinde eşi , kendi ailesi , çocuğu ve geçim derdi oluyor.
Günde 24 saat babayla konuşmuyordur muhtemelen
Babası da kendi yolunu çizmiş
50 yaşından sonra kendi hayatına bakıyor adam
Sevgilisinin yanında rahatsız oluyor belli ki ( rahatsız olması saçma ama oluyorsa da oluyor ne yapalım )
Ben olsam saygı duyardım
Babamı arardım ama rahat bırakırdım
Sevgilisi yanındayken rahat konuşmuyorsa benle aramazdım o saatte
Boşver güzelim yaDediğim gibi tek sıkıntı babam bizimle o yanındayken akşam saatinde konuşmak istiyor gündüz aradığımda uzatmıyor ve bugün hiç konuşmadık tamam mı diyor bunu kendisiyle çözemedim bu bence aranizda problem olmamalı diye o yüzden sevgilisi ile paylaştım benimle alakalı bir sıkıntı varsa gerçekten senden bilmek istiyorum diye ama onun bu talebini yerine getirmedigim için ilgisiz evlat oldum halbuki arıyorum sadece ne zaman yanında ne zaman değil bilemedigim için kaç aramam ona denk geliyor bilemiyorum tabiki
En iyisi sen hiç aramaKonu bu değil kesinlikle babam onu aramamdan rahatsız değil kadın babamı gündüz saatinde aramamdan rahatsız akşam onulayken aramamı istiyor zaten günde 1 kez ararim uzaktayım surekli rahatsız etmiyorum öyle bir durum olsaydı inanın babamla ilişkim çok daha farklı olurdu babamla aramız çok iyiken kadının bu şekilde davranması ve babamı manipüle ediyor olması problem yani gündüz aradığımda biz şimdi konuşmadık diyor akşam ara diyor akşam arıyorum hoparlörü açıyor kadın yaninda ama o yanında yokmuş gibi konuşuyor.. babamla paylasabildigim hiç birşey kalmadı yani
Evet tam olarak konu bu yaniBenden gizli konuşmasınlar babasını doldurmasın bende duyayım hep benim kontrolümde olsun diyor kadın belli ki... Var öyle tipler..
Haklısınız babamla 2 kez deneyip gelişme olmadığı için belki beni anlar oda bir anne onunda evladı var gözüyle çok seviyeli bir şekilde yazdım ama oda işe yaramadı yani sözde çok ilgili olmamızı istiyor ama aynı zamanda ilişkimizin bir parçası olamazsın diyorBoşver güzelim ya
Senin kendi işin gücün evin ailen yok mu ?
Müsait olduğunda ara
O da müsaitse açar zaten
Değilse de sen ararsın beni o zaman de
Beni arama diyorsa da sana açık açık
Daha hiç aramam o zaman de
Yani meseleyi babanla çöz kadınla değil
Evet evet kesinlikle öyle ya laf vermemek için sadece akşam saatinde formaliteden aricam baktım karşı taraf arayıp sormuyor bende tamamıyla ipleri koparicam artık aklıma başka bir çözüm gelmiyor yani babam olsalarda olur olmasalarda olur gözüyle bakmasa işte atıyorum kızım isterse nefes alıyorum demek için arar bunu problem etme derdi ama o sürekli kadın için bizim fedakarlık yapmamizi bekliyor onun gözünde de bizi degersizlestiriyor yaptıkları da işte bu hale getirdi malesef çok fazla şey varda sıkmak istemiyorumEn iyisi sen hiç arama
Değişik bir ilişkiniz var
Baban zayıf biri gibi anladığım kadarıyla
Değişik bir insanEvet tam olarak konu bu yani
Haklısınız babamla 2 kez deneyip gelişme olmadığı için belki beni anlar oda bir anne onunda evladı var gözüyle çok seviyeli bir şekilde yazdım ama oda işe yaramadı yani sözde çok ilgili olmamızı istiyor ama aynı zamanda ilişkimizin bir parçası olamazsın diyor
Yazma şeklim belki farklı anlaşılmaya sebep olmuş olabilir keşke oturup karşilıkli konuşabilseydikDeğişik bir insan
Sizi de anladım şimdi
Konu biraz karışık olmuş
Yani ben siz sürekli arıyorsunuz ve kadın da rahatsız oluyor özel zaman kalmıyor onlara diye yorumladım başta
O halde babanızla konuşun
Kadına da takmaEvet evet kesinlikle öyle ya laf vermemek için sadece akşam saatinde formaliteden aricam baktım karşı taraf arayıp sormuyor bende tamamıyla ipleri koparicam artık aklıma başka bir çözüm gelmiyor yani babam olsalarda olur olmasalarda olur gözüyle bakmasa işte atıyorum kızım isterse nefes alıyorum demek için arar bunu problem etme derdi ama o sürekli kadın için bizim fedakarlık yapmamizi bekliyor onun gözünde de bizi degersizlestiriyor yaptıkları da işte bu hale getirdi malesef çok fazla şey varda sıkmak istemiyorum
Hahahah birazcık öyle oldu :)Yazma şeklim belki farklı anlaşılmaya sebep olmuş olabilir keşke oturup karşilıkli konuşabilseydik
Konuşmak o kadar iyi geldi ki çok teşekkür ediyorum gerçekten ya.. kendi içimde kendimi yiyip bitiriyorum çünkü bazen.. eksik olmayınKadına da takma
Sizle yarışa mı girmiş ne yapmış anlayamadım ama belli ki pek kaliteli bir insan değil
Basit düşünüyor
Adamla çocuğunun özel konuşabileceğini bile hesap etmiyor.
Dert etmeyin ikisini de bırakın nr halleri varsa görsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?