• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın eve gelmesini istemiyorum

bilirim o hissi, gülmesi bile batar:bbo:

pes etmemek lazım... ama insanız bizde yoruluyoruz.. sen inanarak devam et... alacaksın karşılığını eminim ben... en ummadığın anda olacak düzelmeler

Sakin ol öncelikle. Nefret en fazla bu duyguyu hissedene zarar verir bunu unutma. Babanı sevmek zorunda değilsin , ben katılmıyorum o senin baban ne olursa olsun seveceksin gibi şeylere. Adam farklı olabilir tutucu olabilir ne bileyim sinirli olabilir ama kesinlikle koruyucu ve kollayıcı olmalıdır. Bunlar yoksa nasıl seveceksin neden seveceksin babalık yapmayan adam hak etmez bence baba sevgisini. Anneni ikna etmekten başka çare yok. Annen sizi bahane etmesin babası olmayanı ezerler diye bir şey yok. sen güçlü ve akıllı olduktan sonra anne de olmasın baban da olmasın fark etmez. Ben babamı 21 yaşımda kaybettim, kimse de ezmeye kalkmadı beni. ayrıca liseye giderken de ayrıldı annemle babam. Şanslıydım iyi bir babaydı ama iyi bir eş olamadı sanırım. Annene zorla boşan da diyemezsin. Sen kendi hayatını kurup uzaklaşacaksın başka çaren yok

Mirası reddederseniz borçlar size kalmaz. Ayy saçmalamaya başladım.Tabi ölsün diye söylemiyorum, mesleki deformasyon. ınsani açıdan bakınca kardeşine sahip çıkarsın sen de. Ölümü çözüm değil inan bana. Ölürse bu sefer kendini suşlarsın.

ben uzaklaşacağım peki ya kardeşim annem bile bile çekiyo kardeşim ne olacak oda benim gibi olacak daha 10 yaşında ve babamı görmeye tahammülü yok ya yanlış yollara saparsa diye çok korkuyorum allaha şükür ben atlattım kurtardım kendimi işten eve gitmek istemiyorum babam evde olmadığı zaman gayet iyiyim babam eve gelince kaçıp gidesim geliyo aslına bakarsanız ölmesi de çözüm değil o öldümü ne olacak bütün borç bize kalacak niye ben onun elalemin kadınlarıyla yediği paraların borcunu ödeyeyim ama yok işte adamın yaşaması da ölmeside bize zarar olduğu gibi

kardeşinin elini sakın ha bırakma

yanlış insanlarla ilişki kurar geleceği mahvolur

kötü bir babadan ziyade kötü arkadaş daha çok yoldan çıkarar

Annenin fedakar ve yapici olmaya calisan bir bayan oldugu belli,ilk önce Annenin moralinin bozulmamasi isini gücünü yapacak kuvveti kayb etmemesi icin onu rahat ettirmeye calis...

Suan icin sorunun cözülmeyebilir, sabir ve duaya devam insallah düzelicek...Kardesine sahip cik annene sahip cik bunu yaparken babana karsi agrasif tavirlar sergileme ...iyi olmasi sorumluluklarini almasi icin ortam kolla konus 19 yasindasin bunlari yapabilirsin...

Back