bence öyle bir harekette bulun ki baban yaptığından utansın.. nasıl birşey yapabilirsin şuan aklıma gelmiyor ama bunun yolları kesinlikle vardır... ve şuan katılmıyorum " ne olursa olsun o senin baban"... tamam bu cümle bazı durumlarda normaldir ama bazen değildir... şimdi öz kızına teacavüz eden bi de çocuk yapan var.. bu durumda da ne olursa olsun o senin baban diyemeyiz.. türk toplumun büüyk sorunlarının temelinde böyle kalıplaşmış cümleler ve zihniyetler yatıyor fikrimce bu böyle..
annemi ikna edemiyorum ki maddi açıdan problemimiz yok ama annem babasız kalmayalım 2 kızsınız diyo baba yok başınızda diye ezerler diyo
bide ben bu yaşıma kadar babama hayır bile demedim yeni yeni sesm çıkıyo artık dayanamadığım için cevap veriyorum fakat içimden gelen herşeyi söyleyemiyorum üstüme yürür falan filan belkide buda kinlendiriyo daha önceden bir tokat bile yemedim babamdan ama sustuğum için bizim bu adamdan kurtuluşumuz yok
gerçi ölsede borçlarından kurtulamayacağız
babam 2 sene önceye kadar iöçmiyordu ama hep batak içindeydik daha 8 yaşında eve icra geldi annem ödedi birdaha borç yaptı yine ödedi dışardan baktığınız da çok ilgili baba ben çocuklarım için yaşıyorum der ama birde bize sorun sevgi fedakarlık ister ama babam bizim için hiç fedakar olamadı aldığı parayı karı kızla yedi ayda eve 1 ekmek almıyo ama cep telefonu faturalı her ödeniyo şimdi telefon almış yani parası var gündüz çalışıp akşam yiyo borcunu öde bizi millete rezil ediyorsun deyincede sizin diliniz fazla uzadı diyor
geçenlerde yine aramışlar malzemeci bu sefer kardeşim baba seni aradılar diyo borcun için arar arar susar diyo hani bana dese kızım yaptım bir cahillik eve bakamayacağm ama borçlarımı ödeyeceğim babamdır başımız üstünde yeri var herkesin borcu oluyo sonuçta ama ben bize laf getirmesinden şikayetçiyim
bizi göndermek istemediği teyzem zamanın da annmle onun borcunu ödemek için gece gündü çalıştılar borç dediği 5-6 milyar olsa birşey değil bizim bildiğimiz 50milyar var bide bilmediklerimzde var eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?