Babamın Düşünceleri ve Evlilik

arkadaşım maaş kartını iptal ettir ve verme borcu kadarını ver olmaz öyle ya ama düşünüyorum aşırı sinir bozucu bu durumun yanlış olduğunu anlatacak kendisinin çok sevdiği bir anlaştığı bir kardeşi falan yok mu onu araya koyun madem kendi içinizde çözemiyorsunuz bu şekilde bir yaklaşımda bulunu olmaz yani

işyerinizle konuşsanız
kartlar yenilencek o yüzden eskiler iptal edildi deseniz .
yenisi gelincede vermeyin istersede benimde ihtiyaçlarım var baba araba taksiti kadar veririrm gerisini kendime lazım diyin ne bilim döver mi ?
zorla mı alır ?

sormayın çok mutsuzum
ben babam yüzünden hayatımı ertelemeyi düşünmüyorum kredi bitene kadar beklemicem o yüzden ama sorun çıkartıcak rezil olucam diye korkuyorum
evet babama göre ömür boyu ona çalışıp ödeyeceğim

bir de o arabayı da bana vermez mesela kullanmak için ve alırken ruhsatı bile üzerime almadı

ilk başta tabiki akrabalar falan tepki gösterdi ama konu açlınca öyle bir kızıyor bağırıyor ki kimseyi konuşturmuyor ödeyecek tabi diyip
hatta bari ruhsat üzerine olsun demişlerdi de araba onun değil demişti
dövmez hayır ama öyle bişey yapamam işte çok bağırıp çağıran zehir eden biri mahveder yani

etsin bir bağrır iki bağrır elbet susar ! ne bilmi böyle nereye kadar ya .
inanamıyorum

yani artık rezilliği göze alacaksınız gibi görünüyor. illa ki kavga kıyamet kopacak. ne yapar asar mı keser mi? kredi bitene kadar sabretseniz sonrasında, maaş kartını iptal edip babanızın karşısına dikilseniz, artık hayatımı kuracağım deseniz, ne olur?

çok sinir oldum bu konuya yazıp yazıp duruyorum ama :)
işten ayrıl !!!! çalışamıyorum çok yoruldum diyin zorla mı götürcek ben valla sinirlenir çalışmazdım
çalışmayın evlenince yeni iş bulursunuz .
boş yere çalışıp kendimi yorcağıma çalışmam daha iyi

zaten düğüne kadar kredi bitiyor gibi o yönden sıkıntı yok ama evlenince de çalışacaksın diye diretmesi falan işte
ben zaten çalışmak istemiyorum ki nefret ettim gerçekten bıktım boş yere çalışmaktan
olmuyo işte söylemek kolay da o kadar bıktım ki

Benim babam da böyleydi sözlendim çeyize dair bardağım bile yoktu babamın düğün yapacak parası da yoktu nişanı da yapmadı zaten nişanlım yaptı geri kalanı da annem halletti sözlendikten sonra madem düğün yapmayacaksın parama karışma biriktirip çeyiz hazırlığına gireyim beyaz eşyaları alayım dedim para vermedim.
Şimdi ayrıldım gene başladı bu paraları nereye koyuyor bu diye arkamdan konuşmaya.
İşten çıkacak falan diyor sanki borçlarımı kendi ödüyor.Çıkmıyorum da para da vermiyorum ona.

yani ben nasıl çeyiz hazırlıycam bilmiyorum hani kızın aldığı eşyalar vardır ya hani koltuk takımı yada beyaz eşya falan ben almam hiç bişey falan demişti rezillik yaa

yani benim sevgilimde halleder dediğin gibi ama işte çok rezillik onlar geldiğinde nasıl davranır diye tedirginim ya yüzlerine bakmaz zorluk çıkarırsa ki yapar da yani

Her gün mutsuz olup, bu konuyu düşüneceğinize, bir kere adam akıllı tartışırsınız, bir kere çok üzülürsünüz ama sonra rahatlarsınız.

dayın amcan var mı? onlarla konuşup yardım iste. en azından tanışma isteme olduğunda böyle bir rezillik yaşanmasın.

Her gün mutsuz olup, bu konuyu düşüneceğinize, bir kere adam akıllı tartışırsınız, bir kere çok üzülürsünüz ama sonra rahatlarsınız.
tartıştık canım annem falan da çok şey yaptı ama anlamıyor ödeyeceksin tabi deyip evi başımıza yıkıyor yani o kadar şey ki 3 yıldır aynı yani artık konuşmuyorum bile ama anlamıyor hala karışıyor yaaa

isteme günü yanınızda aklı başında amca dayı falan olmalı bence .....

yani benim sevgilimde halleder dediğin gibi ama işte çok rezillik onlar geldiğinde nasıl davranır diye tedirginim ya yüzlerine bakmaz zorluk çıkarırsa ki yapar da yani
Ben babama söylemekten o kadar çok korktum ki ama ailemle birlikte bir şekilde söyledik o kadar sakin tepki verdi ki kimse ama hiç kimse inanamadı.Hatta eski nişanlım sen bana yalan söylemişsin sırf evlenmeyelim dye babanı öne sürmüşsün beni de korkuttun dedi görümcem kardeşimi boş yere tedirgin ettin bu kadar dedi halbuki kendisi özgüven patlaması yaşayan birisi niye o kadar korktuysa nitekim çok iyi geçti.Babam düğünde takılacak takı bile istemeyiz biz dedi.

Allah Allah.. babanizin yaptigi da bencillik..
Isinnicinden nasil cikilir bilemedim..anneniz ysrdimci oluyomu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…