Babamın bize gelmesi...ve üzerine eşimle tartışmamız :(

bana da sizin tavrınızla ve kelimelerinizle böyle bir uyarı gelse ben de güzel güzel cevap veremezdim. çocuk mu bu adam. 5 yaşındaki oğlunuzu terbiye etmiyorsunuz.
göz kontağı kurmadın diyip yüklenmek falan hoş değil bana göre.
adam uykum geldi yorgunum dese yatmaya gitse falan demek iş boşanmaya kadar gider.
gereken saygıyı da göstermiş..
ben olsam bu durumu görünce babama çaktırmadan muhabbeti ben devralırım. eşimin dizisi bitene kadar muhabbeti ben götürürüm. dizi bitince de eşimi dahil ederim. yada reklam aralarında..
ne bileyim alır meyve soyarım, eşime de uzatıp aralarda onu da konuya katarım.
esnek bakın hayata biraz. anladığım kadarıyla eşinizde bu tip tavırlarınızı çok yaşıyor ve bu patlama noktası olmuş.

Eşinizi çok mu uyarıyorsunuz normalde de, eğer öyleyse ve uyarma tarzınız da rahatsız ediciyse tepkisinde haklı.

Sonrasında arayı düzeltmek için uğraşmış siz ısrarla uzatmışsınız, evde babanız varken ne gerek var buna?

Bir televizyona bakma olayını bu hale getirmekte maharet ister.

En başta sizin eşinizi uyarmanız hata. Koskoca adam biraz tv izlese babanız alınmaz herhalde yani. Tartışmalardan sonra en büyük hata da bence bir şeyleri karşısındakinden beklemek. Yatakta kafa çevirip yatmak gibi tripler bilmiyorum bana ergen işi geliyor. Aranızda bir problem varsa belli etmez, misafir gidince konuşup çözersiniz bu kadar basit.

Eşinizdede alttan alma yok .Biri ofkelıyse bırı susar.Canım babam burda babamla daha cok ılgılenırsen mutlu olurum.Sen televızyona bakarken hıssetmıosun ama babsm slınıyor dıyebılırdın.Ama sızıde anlıorum her zaman nazık davranılmıyor.

göz kontağı kurmadın çocukca olmuş
adam akşama kadar ilgilenmiş akşam da o dizi bakaymış siz babanızla otursaymışsınız

neyse olan olmuş unutun ve bence de özür dileyin
hatalısınız gerçekten

Özür diledim dışarı çıktığı zaman.Hatamın da farkındayım.Ama gerçekten uzatan ben miyim?Bir hata yapıp uyardım evet.Belki de sinirli uyardım.Peki ne yapmalıydım ki sonrasında :-(

yok o zaman da ben ilgilenmiyor muyum şunu şunu yaptım buna mı takıldın der.ben yine sinirlenirim sonunda iş naziklikten çıkar

Bazen herşey oturuyoda evlilik oturmuyo işte. Daha cok yenisiniz. Bizde 2 bucuk senelik evliyiz yeni yeni bu tür kavgalarda sessiz kalabiliyoruz. Durumunuz normal geldi bana

Evliligimin ilk zamanlarinda sizinki gibi sorunlar cok yasardik. Inanin o kadar onemsiz seyler ki bu anlattiklariniz. Gereksiz inatlasmissiniz. Zamanla bu huylariniz torpulenecektir. Bence uzatmayin. Sonucta adim atmis, siz de adim atarsaniz bosuna mutsuzluk yasamazsiniz. Babanizla guzel vakit gecirmek yerine kafanizi bunlarla mesgul etmezsiniz.

Evde misafir varken başka şeylerle ilgilenilmesi bana cok ayip geliyor. Eğer onun annesi gelmiş olsaydi ve siz tv ye dalmış olsaydınız eminim eşiniz de size tepki gosterirdi. Burada haklısınız ama eşiniz de birçok defa adım atmış, sizde barışıp olayı kapatabilirsiniz ama süründükçe sürünmüş tartisma. Babanız tabiki farkındadir, yazik huzursuz olmuştur adamcağız. Bence hemen silkelenip kendinize gelin daha fazla uzatmayın. Siz herşeyi biraz fazla abartıyorsunuz gibi geldi

Sonuna kadar okuyamadım , içtiğiniz çayın demi hariç her şeyi yazmışsınız.
Hayatınızda da böyle detaycısınız ki karşı tarafı yormuşsunuz.
Adam araba ayarlamış , almış , ilgilenmiş. Bi film 1buçuk saat sürüyor. Dinlenmesin mi adam ?
Gerçekten ilginçsiniz . Sizi haksız buldum.
Ki hala da uzatıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Eşinize sabır diliyorum.

Sanırım fark etmeden öyle yapmışım :-( Keşke babama denk gelmeseydi
Evet işte o kötü olmus. Eşiniz de hatalı, kırk yılda bir geldiği için babanız hatrina uzatmayabilir, o gidince bu konuyu açıp sizi uyarabilirdi.

Eşinizde sınırlı hiç bişey solenmeyecek oh ne guzel dunya.

keske babanız gıttıkten sonra esınıze , canım farkında degılsın bırıyle konusurken goz kontagı kurmuyorsun televızyona telefona falan dalıyorsun kısı senın yuzune bakıyor senle konusuyor ama sen baska yere bakıyorsun bu yanlıs anlasılabılır sankı dınlemıyor hesaba almıyor gıbı , dogru hareket degıl dıkkat edersen guzel olur deseydınız

bu bır kere benım basıma geldı babamlardaydık babam ısıyle alakalı bırsey anlatıyor esımde o ısın sıtesını yapacak , babam anlatıyor esım televızyona bakıyor . mutfakta bunu esıme soyledım . dıkkat et hos degıl ben baban annen benımle konusurken dınlemıyor gıbı davransam hos olmaz degıl mı kımseye yapma bunu dıkkat et dedım. allah var esımın kusura bakma dıkkat ederım dıyecegını bılıyordum o hep oyledır cunku ben hep elestırırım o hep haklısın der

sız de esınızı tanıyorsunuz , dıklenecek bır adam oldugu uslubundan konuyu saptırmasından uzatmasından bellı . bu adamlara o anda soylenmez . tadınız kacmıs uzuldum evet esınız dusuncesızlık ve ayıp etmıs , babanızı tabıkı alıp getırıp goturecek sızde onun aılesıne saygı gostereceksınız oda sızınkıne bukadar net ustune konusulmaz tartısılmaz bıle

bırı konusurken yuzune bakmamak saygısızlıktır. sızde uzatmayın artık ona ne kadar haksızsın desenızde anlamayacak bırgun ayısını sız aılesıne yaparsınız anlar belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…